15.BÖLÜM

10.1K 414 86
                                    

CANSU'DAN

eve geldiğim gibi direk söyleyeceğim şarkıda karar vermeye çalıştım, sonuç bulamadim

Oflayarak telefonu elimden birakirken sonra buna kafa yorarim diye düşünüp teyzemle annemin yanına gittim,

" kız yok onun oğlu iç guveysi gelinin evine gitmiş" diyen teyzeme saskinca bakan anneme gulumseyerek ikili koltuğa oturdum. "sizi dedikoducular ayıp ayıp" dememle teyzem bir tane yastık fırlatıp" canim buna dedikodu denmez bilgi alışverişi denir" diyince sesli bir şekilde gülüp " hadi öyle olsun" dedim ve sonra uzatmadan televizyonu açtım bugün pazartesi olduğu için çukur vardı.

"Vartoluğğ sana ölürüm" dedim hayranlikla ,bu adama cidden bayılıyordum ,annemle teyzem bana delirmis gibi bakarken umursamadan heyecanla vartolu ve timsahin konuşmasını dinledim, bu timsahta yalnız değişik hoş bir tipti

●●●●●●●●●●●●

" Anne 5 dakika daha" diye homurdanirken gözlerimi dahada sıktım, okulun erken saatte olmasindan kesinlikle nefret ediyordum.
Bu sefer omzumu cokertecek bir şekilde dürtülmemle acıyla inleyip hala gözümü acmazken diğer tarafa döndüm kalın sesli bir homurtudan sonra" uyan lan artık" diye duyduğum sesle bir anda gözlerim ardına kadar açıldı kesinlkle bu annemin güzel narin sesi değildi.

Diğer tarafimda bir karalti gormemle tam çığlık atacakken eliyle ağzımi kapatinca nefes almaya calistim, şuan kalbim ağzımda atiyordu resmen "şst"diyen sese kulak verirken bana sarılıp saçımı okşayinca daha bir rahatsiz olmam gerekirken içim huzurla doldu.

"Korkma benim barut" diyen fısıltı gibi sesle içim dahada rahatladi, ama bir dakika onun burda ne işi vardi?
Elimle zorda olsa onu geri itip" senin burda ne işin var yoksa hirsizmisin"dedim

Barut karanlık alanda rahatça yanıma oturdugunda ben yorganima iyice sarılırken" seninle biraz dolasmak istedim...ama resmen yarım saattir seni uyandırmaya çalışıyorum ne uykucusun be maviş" diyince ona o karanlikta gormesede göz devirip" saat kaç farkindamsin?" Barut telefonundaki saate bakıp " 3" diyince ağzım açılırken" çabuk git bu saatte ne dolasmasi" diyip onu iteklemeye çalıştım ama bunlar bos çabalar

"Maviş ya benle azcık dolaşırsin yada ben bir kaç çığlık atip bu kız beni odaya attı diye bağırırım" dediğinde ağzım açık kaldı

Yapar kız git az dolaş ne var sanki annemlerin ruhu duymaz

Diyen iç sesime göz devirerek" bunu yapamazsin" diye fısıldadım.Barut ellerini geriye yaslatip" istersen bir deneyelim" tam ağzını acacakken elimle ağzını kapatıp" yürü allahin cezası yürü" dedim bir yandan ayağa kalkarken barut oturduğu yerde beni süzüp" yürümeden önce üstünümü degistirsen?...tamam benim için hoş bir görüntü ama bu mahalleden bu kiyafetle beni katil cikarirsin" diyince üstüme bakıp açıkta kalan göğüs dekoltem falan aklima gelerek elimle kapatmaya çalıştım" pis sapık....arkani don ve sakın ben bak diyene kadar bakma"dedim karanlıkta tam goremesemde sırıttığını hissederek" aslında böylede değiştirebilirsin zaten hiç bişey göremiyorum" nede iyi salaga yatıyor ama ye-mez-ler, göz devirerek onu ters tarafa çevirdim.

Üstüme siyah uzun dizlerime kadar uzanan salaş siyah tshirtimi giyip altimada aynı o şekil bol gri eşortmanımı giydim.
Sesizce kapıya ilerlerken barut"napiyorsun" diyinve göz devirip arkama donerek" dışarı çıkmıyormuyuz" dedim.

Barut bir anda dibimde bitip elinde sakladığı benim sari balencia ayakkabilarimla" camdan ciksak daha iyi zaten müstakil ev korkma bi yerlerin kirilmaz" diyip ayakkabilari elime tutuşturdu
"Korkmo bo yorleron korolmoz" diye onu taklit etmeme camdan inerken" duydum" derken goz devirip bende arkasindan atladım. en iyisi bu camlara demir taktırmak yoksa bu bunla başlar dahada girer.

●●●●●●●●●●●●

Sahile inene kadar durmadan tartışıp sonunda açık bulduğumuz bir yerden ben cola oda içki almıştı.
Sahilin karanlıkta daha güzel görünmesine hayran kalırken suya vuran taşların birine oturdum, barutta diğer yanima oturunca elinden colami alıp kafaya diktim.

"İçki? " sorulan soruyla oflayip olumsuz anlamda kafa salladim, barut sessizce" sen bilirsin" diyip oda kafaya dikti. sahilin taşlara vurarkenki sesi içimi rahatlatirken istemsizce gözlerimi kapadım sonra kolayı yanıma koyarak taşa uzandim, aklima gelen şeyler istemsizce dudagimi ıssırarak"barut "bana donmeden" ha" diyip bir yudum daha aldi ,birazda sallanıyor gibiydi büyük ihtimal sarhoş olmaya başlamıştı.

Bu içimi tabikide daha da rahatlattı nede olsa aklimda birçok soru vardi vede bunların sonradan hatirlanmasini istemiyordum...şuan cevaplasin ve olanlar bugunde kalsin tek dileğim olarak yutkunarak düz bir sesle konuşmaya başladım.

"Aslıyı seviyormusun?" Dedim içim Hayır de nolur diye nedensizce yalvarıyordu.barut oflayarak yanima uzanıp" ben değil o beni seviyo" diyince içim bir anda kıpır kıpır oldu o görmeden gulumserken" peki bu hayatta en sevdiğin kişi kim?" Dedigimde bir anda kaşlari çatıldı. sanki kararsiz kalıyor gibi bir hali vardı

"Bu soruyu es geciyoğgrum"  son söylediği sarhoslugun etkisiyle bir değişik çıkmıştı. yüzünü benim tarafa döndürüp eliyle benimde yüzümü ona dondurerek" bu anı bozma" dedi ben 'ne' derken barut " şşt böyle kalalim biraz nolur...burasi çok rahat" diyip dudaklarima dahada yaklasirken kendi elini opup benim dudaklarima dokundurunca heyecanlanirken barut gözlerini kapatmadan önce fısıltılı bir sekilde" senin yanın çok rahat...ama sen bana yasaksin" dedi son dediğini pek anlamamıştım yanikmi ? yakirmi? her neyse önemli olan şimdi bu değil barutun uyumasiydi...telefonumdaki saate bakarak 4 bucağa geldiğini görünce gözlerim kapanirken barutun saçlarını karistirarak" bir saatcik şurada uyusak sorun olmaz herhalde" diyerek esneyip kapanan gozlerimj zorlamadan uykuya daldim

Sadece bir saatcik


Yorum♧♧♧♧♧vote

SERSERİ (barca) - TAMAMLANDI-Where stories live. Discover now