18.BÖLÜM

9.9K 544 132
                                    

Lütfen emeğe saygı için en azindan +5  vote olsun ondan önce bölüm atmayacağım haberiniz olsun...

"Çünkü benimle dans edecek" diyerek kendine çeken baruta hala şaşkınca bakıyordum.
Onun gözleri ise buğra ve serkan arasında gidip geliyordu.

Onun burada ne işi vardı ki?
Hayır yani onu normalde bu kapıdan bile almazlar bu serseri tipl-..bir dakaka...barut bugün normala göre bayaa farklıydı bildiğin lacivert takım elbise giymiş kesin o yüzden kutay abinin arkadaşı sanıp almışlardır, hah ayagainda ama hiç değişmeyen onu barut yapan yine o abuk subuk coraplarindan görünce istemsizce gülümsedim kısa pacalı pantolonun üstüne çekilmiş uzun sarı çoraplar...

"Senin ne işin var burda" diyen öfkeli serkanin sesiyle irkilirken barutun arkasından sessizce olanları izledim.
"Sanane" diyen umursamaz kişinin kim olduğunu anlamışsınızdır.
"İki giyimine süslendin diye seni bu kapıdan almış olabilirler ama barbi mi benim elimden alamazsın" diyip bir elinj bana uzatirken barut KIBARACA elini itti...bakın çook kibardir bilirsizniz.

"Siktir git sen kim oluyosun kardeş, bak seni alttan aldım cansunun arkadaşısin diye ama artık sabrimi taşırıyorsun" dediğinde tam barut cevap verecekken buğra elini kaldırıp bende burdayım der gibi bakıp bir anda baruta sarilinca yeni bir şok daha yaşadım bide bunlar tanışıyormuydu, kesin o yüzden davetli net.

"Kardeşim kusura bakma ya senin manitamıydı...pardon yenge" diyen buğrayla kaşlarımı catarak" ne yengesi be..ben onun sevgilis-..pardom pardon senin tabirinle manitasi falan değilim"bugra ellerini Özür dilercesine kaldırırken barut siritarak buğraya" şimdilik" diye yüksek sesli ortamda bağırınca tam ağzımi açtım yine birşey diyecekken serkanın baruta attığı yumrukla barut beklemedigi bir yumruk darbesiyle yere düştü.
Nedensizce içim acıdı sanki ona değilde yumruğu bana atmış gibi

Artık herkez gözlerini bizim ortama dikmis yerdeki sarı corapli çocuğa bakıyordu müzikde keislmisti.
"Pic kurusu ne demek şimdilik" diyerek serkan öfkeyle yerdeki baruta tekme atınca oda toparlanıp ayağa kalktı.tam serkan yumruk atacağı sırada barut elini havada yakaliyip ters çevirerek ona kafa atınca bam serkan yerde hızla aralarına koşarken barut beni geri çekerek serkana doğru tükürüp onunkinden iki lat daha sert acımasız öfke dolu bir şekilde tekme attı.

Bir beş dakika olmasına rağmen kimse kılını kıpırdatmadan film izlermişcesine onlara bakarken bende donup kaldığım yerden kıçımı kaldirarak yerde kanlar içinde yatan serkanın önüne geçip ona gelecek yumruğun önüne atladım.

" Ahh" off bee çok acıdı bu nasıl bir yumruk serkan iyi bile katlanmış...bir dakika oda katlanamamis galiba baygın gibi yatıyor ,herneyse sorun şuan o değil benim patlayan dudagim ve yanağımın ağrısı...barut transtan çıkmış gibi bir köşeye savrulan benim yanıma gelip omuzlarimdan silkerek"iyimisin" derkenki gözlerindeki endişeyi seyrettim...barut arslan benim için endişelenmişti, , şuan benimde doğru şeyi yapıp onu bu ortamdan uzaklaştirmam gerek diye düşüp ilk önce dalgaya vurarak" ulan yanağımı göçürdün resmen nerden geliyo bu güç kuvvet" dememle birazda olsa sırıtmaya başlarken"sen ve ben" dedim bir elimle onu gostererek" gidelim" dedim son sözümü sadece o ve ben duyabilmistik eminim çünkü fısıltı gibi söylemiştim.

"Barut" diyerek endişeyle yanımıza gelen kutay abiye barut göz devirip " sonra" diyerek beni bir anda kucağına alarak evden çıkardı.

Kapıdan çıkana kadar karizmasi bozulmasın diye ses etmesemde evden uzaklasinca"indirsene beni hödük" dememle sesli bir şekilde güldü sen hep gül yaa diye istemsizce fisildarken "hödük?" Dedginde soru sorarcasina ,göz devirip " ona mi takıldın cidden? İndir beni"offf...ahh..ooi  aynı anda bu sefer indir dedgimde bir anda ellerini çekince popo üstü düşmemle duygu değişimleri yaşamaya başladım.

SERSERİ (barca) - TAMAMLANDI-Where stories live. Discover now