42.BÖLÜM

7.2K 362 263
                                    

Multi : yağız

Geçler bu bölüm barutun ağzından cansu gittikten sonraki halinden ilk zamanlarını kapsayacak ama merak etmeyin diğer bölüm bilmem....zaman sonra

+50vote

BARUT'DAN (1 hafta sonra pazartesi)

"Dila bi siktir git ,başım çatlıyor"diyip kafami yastığa iyice gömdüm.
Cansu gittikten sonra kendimi dilayla avutmaya başlamıştım bildiğiniz şimdide dün gece nasıl bizim eve geldik bilmiyordum ama başımda dikilmiş hadi kahvaltıya inelim diyip diyip duruyordu.

" Off barut....neden böyle uykucusun" demesiyle daha fazla dayanamayip onu yatağa çekip üstüne çıktım.
O ise bu yaptığıma pis pis siritiyordu, belli hoşuna gitmiş...cansu olsa utanir kizarir şekilden şekile girip güldürürdu beni

Artık dilayla cansuyu kıyaslamayi kes...cansu yok sadece dila var...o gitti dila kaldı

Bu lanet cümleyi her allahın günü bana hatirlatmak zorundamisin ic ses?

Çünkü hak ediyosun şimdi boş pişmanliklardansa önüne bak

Off iç ses bi bekle kendimi toparliyim abi daha gideli bir hafta oldu zaten...hala altimda olan dila dudaklarima yaklasirken bir anda kalkıp saçımı kurcaliyarak" şey....inelim Aşşağı babam kahvaltıya geç inilmesini sevmez" diyip tam kapiyi acmiştimki dila eliyle geri kapıyı kapatıp " sen babani sinirlendirmeye bayilirsin ama" diyip bir anda Dudağıma yapıştı.

Bende ona bir iki saniye karsilik verdikten sonra hadi diyip geri kapıyı açtım....sevgili ailem kutay anasi cici annem müjde vede benim babalik yemeğe başlamış bile.

" bizidemj bekleseydiniz" dememle babam ilk defa bana sinirli bir tek kaş kaldırıp geri yemegine devam ederek konuşmaya başladı " kız arkadaşınla yukarda gönül eğlendirecegine kahvaltiya inseydiniz bi zahmet" babama göz devirip masaya oturdum dilada yanima....babamda anladığım birşey varsa oda dilayi kesinlikle sevmemesi

"Ayıp oluyo ama baba" diyip bende yemeğe dönerken dilaya baktığımda oda babama yicek gibi bakiylrdu...evet evet ikiside birbiriyle anlaşamıyor.

" cansu ye yemeğini" ne ? Off lanet olsun ne diye dilaya cansu diyom" yanlışlıkla bir anda ağzımdan kaçtı" diye fisildamayla duzeltirken dila bozuntuya vermemeye çalışarak " yok yaa...hergün gördüğün arkadaşın gitti sonuçta ismi aklına takilmistir" dedi son sözlerini bastıra bastıra.
O böyle diyince geri umursamazca kahvaltıya döndüm yine doktumus bizim aşçı kahvaltida bi ben eksiktim oda gelince düzeldi yani.

" Cansu kızım nasıl? " babamdan gelen soruyla bir anlık dona kaldım....sahi nasıldı?...oda beni özlüyormuydu acaba? ...gözlerim ister istemez dolarken benim daha konuşmama izin verdemedn dila atıldı söze" murat amca cansu bir hafta önce italyaya gitti...zaten iyide oldu bizim okula falan uyum saglayamiyordu...sevilmiyoduda" dedi.

Sinirle dilanin dediklerine kaşlarım çatılırken elimde tuttuğum çatalı sertce tabağa fırlatıp " dila doğru konuş okula uyum saglayamayanda sevilmeyende sendin...onu herkez seviyordu" dememle dila bir anda ayaklanirken arkasındaki sandalyeyi iterek" ya ssn barut....okulda seviliyordu ya hani...sende seviyomuydun?" Dedi bir anda gözleri dolmuş her an ağlayacak olan bakışlarıyla...tamam cansuya laf edince sinirlerim tepeme atti sakin kalamadim ama dilayida yalanda olsa uzmemem lazım oda zor zamanlar atlatti o pic polat yüzünden.

Bende dila gibi ayağa kalkıp masada oturan babamı falan umursamadan dilanin ellerinj tutarak "cansu okula uyum sağladı ama bana değil" en çok bana uyum sağladı
"Okulda oda seviliyordu ama ben sevmedim" en çok ben sevdim hemde delicesine
"Gitti ama ozlemedim çünkü o benim hiç biseyim"
Aslında herşeyim.

Bu sözler dilayaydi ama gerçekte geçen içimden soylediklerimdi tabi bunlari kıza söyleyip bide onu hayatimdan cikaramazdim ya.

" barutt seni seviyorum" diyip dila boynuma sıkıca sarıldı. ee tabu cansu hakkında iyi bişey söylememem hoşuna gitmişti.
Dila bende ayrilinca sadece masadan telefonumu alıp" hadi çıkalım" dedim dilaya dila önden ilerlerken babam beni yarı yolda durdurup" ulan şerefsiz gül gibi kaçırdın...bu kız sinsi ben sana diyim fazla yüz göz olma...bir dahada bu eve getirme onj sevmiyorum" diye kulağıma fısıldayip geri masaya dönerken bende babamin dediklerine sadece göz devirip arabanın başında dikilen dilaya kapıyı açarak onun ardından bende bindim.

▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶

" barut ben aylinlerle kantine iniyorum bişey istiyomusun aşkım? "  kafami bir saattir yattığım siradan kaldirmadan" gelirken bir kola getir"  dememle dila tamam diyerek ayaka sesinden anladığım kadariyla yanımdan uzaklaştı.

Tam uyumaya geri dönecekken duyduğum sesle temmuzlarin tarafa döndüm.
"Yaaa bestlerim sizi çok özlediiiğm" cansu?...sesine nasılda hasret kalmisim bir hos oldum şuan.

" Kanka bizde seni özledik nasılsın Alıştınmi? " diyen dileğe karşılık görüntülü konuştukları cansu karşıdan yüzünü görmesemde yinede kulağıma dolan gülüşüyle konuşmaya başladı " yaa aslında baya bi ilk iki gün bunalima girmjstim herkez biseyelr zirvaliyor anliyamiyom diye sonra ingilizcem daha iyi olsun diye kursa falan yazildim yarinda okula başlıcam" ne çabuk alışmış beni sorarmi acaba?

"Hee...kanki orda gece falanmi çekmissin pijamalarini" diyen temmuza karşılık cansu evet derken bu sefer kadraja birde yağız atladı. O ne alakaysa" kardesim...sen merak etme burayi geçen telefonda konuştuğumuz gibi kızlar bana emanet" dedi yağız....vayy be demek onu bile arayip konuşmuş.

"Özellikle dama" derken cansu imali imali ne yaptığıma hayret ettim...şuan aciz bir insanmjs gibi niye istenmediğim cümlelere kulak misafiri oluyorsam?...hemen geri camdan tarafa dönüp gozlerimi kapadım.

" Cansuu yattinmı?" İster istemez bir kulağım o taraftaydi.vede arakdan gelen ses kesinlikle bir erkek sesiydi...kizlardan biri sonunda merak ettigim soruyu sordu" cansu o kimdi lan" diyen damlaya karşılık cansu " polat yaa...onla babam iş yapıyormuşda şimdide bize geldiler yeni ev oturmasinada benim uykum var diye hemen kalktım. .....gell musaitim polat"cumlenin arasinda onuda iceri almisti...odasina?...kaslarim hem ister istemez çatılıp hemde birkez daha cansu gibi bir kızı polat picine kaptirdigim için içten içe kendime kizarken....cansu onun yaptıklarını duysa bana nasıl geri döneceğini vede onun nasıl bir pismanlik yaşayacağını düşündüm.

Demek polat kıza italyada bile yapışmış....kesin babsina ona yardim et falan diyede o düşünmüştür...ama cansu geri döndüğünde herseyi kesinlikle ona açıklıcam.

" Ooo polat falan hayirdir"  imayla konuşan kızların ağzına şuan bi çarpasim varda sabret  barut sabret....cansu eminjm şuan onlarin bu dediğine kizarmıstir.

" yaa off arkadaşım sadece o benim fesatlaşmayın" demesinin  hemen ardindan" kimmjş fesatlayan lan" diye dalgayla karışık polat pici lafa atlamısti.
Cansuda massalh onun bu haline gülüyor sesi taa burda....sinirden ne zamandan beri sıktığı mi bilmediğim elimj serbest bırakıp yavaş yavaş nefes alip vermeye başladım....Çünkü nefesim kesilmeye başlamıştı....Artık ciddi anlamda o nasik benj es geçip rahatça takılmış unutmussa ben onu unutacaktim hakiki hakiki  barut sözü.

Sade bir bölüm oldu ama bilerek yaptim sadece direk ...zaman sonra diyip geçmek istemedim vote ne kadar hızlı gelirse ....zaman sonraya i kadar çabuk kavuşursunuz:-D umarim bölümü beğenmissinizdir biliyorum umduğunuu karsilayamadi ama o diğer bölüme diyelim:)

Hepiniz öpüldunuz♥♡♥

SERSERİ (barca) - TAMAMLANDI-Where stories live. Discover now