♡50.BÖLÜM♡

6.7K 307 184
                                    

Multi : caner

Eveet bu bölüm yorumda gördüğüm caner olsun gibi sözler söyleyen herkeze ithafen gelsin bakalım:-D

@aryaqss
@ezgisusarikaya7
@abgestorben_
@hnuell
@menyakben
@ahaliiii
@sadecemelek1

IYI OKUMALAR...

Bir sarılmayla titreyen üşüyen bir bedenin bu kadar çabuk alev alması münkünmüydü?...benimki biraz yaniyorda...herne kadar içim ısınsada tahminen peşimden barut gelmişti.
Şuan açıkçası onun yüzüne bakacak halim bile yoktu, arkamda sarılı bedenine bakmadan" git" cikabildi sadece ağzımdan.

Belime bir anda dahada sıkı sarilmasi üşümekten vede yağmurdan kızarmiş yüzümü eminim daha da kizartmisti"...lütfen g...git" sesim ağladım ağlayacak çıkıyordu.

'Kızım zaten ağlıyorsun'

Doğru iç ses artık ne kadar çok agladiysam vücudum bunları normal karsiliyordu...halbuki italyadayken herseyden habersiz nasılda mutluydum...bi ara hatta polatla evlenme hayali bile kurmuştum ki bunlar sadece bana gösterdiği sahte yalanlar üstüne kurulu hayallermis...neden bu kadar aptalim ki?

O anki bir anda üstüme oturan öfkeyle yağmurla beraber karışmış göz yaşlarıma ellemeden" sana git dedim...anlama kıtlığımı var" diye bağırdım.
Belime sarılı eller yavaşça hafiflerken zafer kaznmiscasina sırıtıp ellerimi tam ileri geri salliyordum ki bir anda sağ elimi tutunca geri bir kitlenmis ben çıktı ortaya.

Olum sen bi el ele tutuşmaya kitleniyon ohooo yurt dışında selamlasmak amaçlı öpüşüyorlarmıs bile

Yav iç ses sen ne yaşıyon?...banada versene şu kafadan.

Ahh herneyse geri konuya dönersek bu elimi tututan her kimse barut olmadığı kesin, onun elleri bu sıcak daha pürüzsüz ellere göre biraz daha burusuk ve damarları sigara icmekten daha belirgin sekildeydi.
Herşeyi unutmuş sadece salak salak tutuşan ellerimize bakıp kim olduğunu düşünürken" bana asla git deme...hoşuma gitmiyor" diyen kişiyle kaşlarım havalanarak ondan tarafa dönüp sıkıca sarıldım.

"Canerrr" galiba sevinçten midir nedir fazla sesli bağırdım ki etraftaki tüm gözler uzaylı görmüş köylü bakışlariyla bana dönerken umursamazca omuz silkip caneri bogarcasina doladığım boynundaki ellerimi geri çektim.

" Senin burada ne işin var" dememle caner bana inanamazca çatık kaşlarla bakış atıp " kızım bu yağmurda ne diye deli gibi söyleyip söyleyip duruyorsun sen....üstüne üstlük ağlıyorsun bu çok sinir bozucu" derken son sözleri mırıltı gibi çıkmıştı.

Beni seven bir insanı görmenin şeysiyle sadece gulumsekren aniden üst üste gelen hapsuruklar sonrası caner bir anda beni kucağına aldı.
" Napiyosun" dedim istemsizce kaşlarım catilmisti...bu hareket bana barutu hatirlatiyordu...masumlukla suç arasindan kalan barutu.

Caner bir anda kaldırma şoku yetmiyor gibi alnimdan opunce utanç seviyem tavan yaptı" ateşin var azcık....hasta olucaksin galiba " diyip yüzünu bana çevirirken kaşlari şaşkınlıa havalanip" galiba degil hasta oldun cansu...bune yüzün kipkirmizi" eveeet utançtan domates cansuya dönmüştüm sen bunu diyince Salça kıvamında bir kirmiziya donerim artık.

Mırıltı gibi cikan sesimle göğsüne vurup "el denen bişey var niye ateşimi d...dud...dudağinla k...kont..rol ediyorsun" salaj cansu kekemeligin tutmasa olmuyor.
Caner bu halime gülüp " galiba o kızarıklık hasta olmanla alakali değildi" diyip dilini şaklattiktan sonra sözüne devam etti" hem mantiken ellerimj senin beline falan sardim alnımı alnına tokuşturarak mi olçseydim" dedi.
Sonrada yürümeye başlayıp son model bir arabanın kapısını açarak nazikçe benide içeri koydu.

SERSERİ (barca) - TAMAMLANDI-Where stories live. Discover now