40.BÖLÜM

7.4K 374 179
                                    

Multi : barut

! (arkadaşlar ben nirmalde çok isteyende olursa gölge adlı kitabı yazmak istiyordum ama bir baktım o haricinde herşeye yorum var nerdeyse jsjsksk bende o yüzden en çok vote gelen kapak yani sapığı yayinlamaya karar verdim ki aklimda hiç bir fikir yok ama süper bir erkek karakter buldum efsane bir haftadir durmadan ona bakiyorum...hernyesemmm pazartesi veya salı günü ilk bölümünu yayinlamayi düşünüyorum:))

+50vote

CANSU'DAN

" Anne erken mi gitsek italyaya?" Normalde babam hafta sonu gideriz diyordu ama benim dün geceden sonra bir hafta burda kalmaya hiç mi hiç niyetim yok şahsen , kahvaltinin başında bunu dememle teyzem öksürüklere bogulurken" yaa cansu çok mu sıktım seni ne bu acele" kadın kendi üstüne alındı galiba...teyzemin yanına gidip sıkıca sarılırken " teyze saçmalama senden niye sikiliyim? ? sadece erken gidip ortama çabuk alışmak istiyorum bu" dememle babamda kahvaltiya oturduğu gibi konuya atladı" kızım kulaklarim yanlış mi işitti?...hemen mi gitmek istiyorsun? " diyince kafam eğik bir sekidle başımı sallayip geri eski yerime oturdum.

Babam halinden memnun bir şekilde gulumseyip" iyiki erken biletleri haftaya olarak almamisim....simdi internetten yarin için üç bilet alırım" ee tabi adam orayi belli alışmış sevmis...burasi farklı geldiyse demek onunda işine geliyor gitmek.

" Ee arkadaşlarınla daha vedalasmadin?" Diyen annemle bir anda arkadaşlar geldi...cidden baruttan sonra onları unutmuştum....neyse bugün bari okula gitmiyim ilk önce erkek lisesine gider canerle vedalasirim sonra polati çağırır onla vedalaşir ordanda okula geçer kızlarla vedalasirim...ki direk en azindan bu günlük bende kalirlar belki son gece diye.

" ayy anne doğru dedin...ben bari formayı cikarayim serbest bişeyler giyim herkezle vedalaşir gelirim"dememle annem kafa sallarken babam dometesinden bir dilim daha ağzına atıp " bende senin okuldan kaydını sildirme işlerini hallederim o sıra...annende kiyafetleri toplar" dedigi gibi direk kafamı olumlu anlamda sallayıp Üstümü degistirmek için geri odama girdim.

(Cansunun giydikleri)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Cansunun giydikleri)

Üstümü değiştirip evden çıktığım gibi watsap grubundan kızlara okula geç geleceğimi mesaj olarak çekip ilk gelen otobüse bindim...zaten burdan geçen otobuslerin hepsi erkek lisesi duraginin önünden geçiyordu.

Bes durak sonu erkek lisesini gördüğüm gibi düğmeye basıp durakta indim.

Yalnız okula girdiğim gibi herkez canerinki falan diye hakkimda konuşmaya başladılar duymadım değil.

Salak kız bi ara seni kucağında okula getirdi ya ondan öyle sanmışlardir

Haa doğru iç ses sorry.

İkinci kata çıktığım gibi sesler yükselmeye başladı tabikide bu canerlerin sınıfından geliyordu...yani caner bana sesleri takip et bizim sınıfı bulursun dese mesela kolaylikla bulabilirdim.
Sınıfın önünde geldiğim gibi enes beni görür görmez boynuma atladı.

SERSERİ (barca) - TAMAMLANDI-Where stories live. Discover now