38.BÖLÜM

6.8K 385 95
                                    

+40 vote

@selamsizinsanlar
@ -walking_dead-
@torku07
@alone006
Ithafen yazilmistir♥

(Bir kişi daha vardi ss almayi unutmusum ilk begenenlerden olduğunu bilen varsa soyleyebilir diğer bölüm ona ithafen yazarim çok Üzgünüm)

Koşuyordum ama ne hız...önüme geçen tebrik eden herkezi ittim.
Ne zamandir kokusuna hasret kaldığım arayamadigim icin mahçup hissettigim babam şuan tamda karşimdaydi...
Yanina geldiğim gibi boynuna atlarken oda benim yaptığım gibi  bana sıkıca sarıldı.

Kokusu...dokunuşu herşeyini özlemisim.
Aptal barutu dusunmekten birkere arayip nasilsin diye bile sormadim adama ya, ağlamaklı gözlerimle sonunda bir iki adım gerilerken " baba..Özür dilerim" dedim kısık bir sesle.

Başka bir öğrenci sahneye cikinca müzik arterken babam sesli bir şekilde gülümseyerek konuşmaya başladı " neden Özür diliyosun tatlım....ozlemedinmi babani yoksa" diye şakaya vururken sulanmis gözlerimi silip" dalga geçme baba ciddiyim...Özür diler-" derken bir anda babama sarilan süslü karşim damlaya göz devirdim...şurada iki duygusal an yasatmiyor haa.

"Yaa sülük gibi yapıştın adama bi ayrilda hasret giderelim dimj cnm" diyip damlayi geri çekerken damla bana dil çıkarıp " disarda konusun o zaman lan burasi cok kalabalik burdami dertleşceniz" kırk yılın başı mantıklı birsey demişti.

Babami tuttuğum gibi kapiya bildiğin suruklerken bir yandanda yurt disinda naaptihini falan sormaya başladım tam okulun bahçesine girince bir banka oturduk direk sorularima devam ettim.

"Ee baba ne zamana kadar burada kalıp Döneceksin italyaya" dememle babamin gulumsemsi arttığına göre demekki baya kalcakti sevincle geri ona sarılıp" biliyordum" derken babamda gülüp " evet sizide yanımda göturcem bir hafta sonra yani hafta sonu pazar günü yola cikariz işler az çok düzeldi" ama...benim tahmin ettiğim bu değildi, ben...burada bizle kalir gitmeyiz saniyordum.

Yüzüm asık duyduklarimla geriledim.
" ne o gelmek istemiyormusun?" Diyen babamin cevap bekleyen suratına uzun uzun bakmayı kesip " Öyle değil. ..de, arkadaşlardan ayrilmak zorunda kalicam ya" derken  babam sözümü keserek" burda en fazla ne kadar arkadaş edinebilirsin ki cansu? Zaten on beş tatile şunun şurasinda bir ay kaldi...gidelim ikinci dönemi orda devam ettirirsin...sen ben ve annen orda daha iyi bir hayat surebiliriz" biraz kizgınca soyledi bu itiraz istemiyorum şeysi olsa gerek...sahi o kadar uzun zaman geçmişmiydi ya?..hala ilk gün ki geldiğim an bir bir aklimda... barutsuz yapabilirmiydim?...tamam onu artık istemiyorum diyorum ama aşk işte bitti demeyle bir anda unutulmuyorki...o hergün belki benden ayrı olacak ama onu görebileceğim tek yerde burası.

"Bab-" dememe kalmadan babam sözümü kesip " cansu bunları sana sadece soyledim teyzenlere gidince annenle daha dikkatli konuşup bir karar alicaz ve sende uyacaksin tamammı?" Demesiyle sadece olumlu anlamda kafa salladim.

Babam ayaklaninca şaşırırken babam bana dönerek " ben eve gidiyorum sen devamsizlik yapma okulda kal bizde annenle hasret giderelim az" diyip göz kırparak yanımdan öylece ayrıldı.

Bense onun arkasindan gideceğimiz sözünü geçire geçire buğulu gözlerimle geri eski banka oturdum.zaten baskada yapacak birsey yoktu.

En az bir beş dakika öylece agladiktan sonra arka demirliklerden gelen sesle irkildim" pşşt"korkuyla arkama dönerken bir vücutla burun buruna gelmemle boş bahcede çığlığı bastım.

" Hey sakin ol...benim prensin"

Diyen kahkaha dolu sesli adama baktim.
Caner?
Onun ne işi vardı burada....ayağına o anlık sinirle bir tekme atmamla o acıyla inleyince ee tabi korkup ona doğru eğildim.
"Ayy acidimj Özür dilerim"bir anda caner ayağa kalkınca ani şoka ugradim...şaka mi yaptı simdi bu mal

Caner bir iki saniyelik kahakha atıp " şaka...şaka sakin oll....beni bu kadar düşünecegini bilsem daha önce yapardım bunu"  gülme karışık bir iki hafif yumruk atıp" pisligin tekisin biliyorsun dimi" dememle caner gözlerini kısarak" sadece senin pisliginsem neden olmasin" diyince tekrar omzuna omzuna vurup banka geri yerleştim.

Abi resmen durdgum yerden yoruldum lan...yanımda bir ağırlık hissedince canerin oturduğunu anlsamda pek tınlamadan  gökyüzüne bakarak " neden burdasin?" Dememe karşılık canerde soruyls cevap verdi.

" neden agliyordun"

"Ilk ben sana sordum" dedim catilan kaşlarımla...ben ona bakmasamda onun bana dondugunu hissederken" neden ağlıyodun dedim" sesinde bu sefer alay yoktu...baya ciddi.

Şaşkınlıkla havalanan kasrilimj ondan yana çevirip" uzatmasak benim soruma gecsek" dedim.

" yolda  geciyodum çirkin ağlayan bir kiz görünce merakla bu tarafa geldim oldumu?..hadi sıra sende" dediklerine kahkaha attim ciddi haliyle bile beni güldüren nadir insanlardan yanii
" yaa babam geldi italyaya gitcez dedi ona biraz üzüldüm...alıştım buralara " diye bir anda lafları siralarken sonuna doğru yine Üzgün moda geçiş yaptım.

" Cansu...gitmesen olmazmi?" Diyen kişi canermj diye düşünmedim değil...şuan normale göre daha duygulu daha bur naif duruyor ben yutkunurken o devam etti" biliyorum....baruttan ayrildin uzgunsun gitmek geviyor aklindan ama bir bak etrafina....seni ondan daha çok mutlu edecek kişiler var" bir kişi beni seviyorda haberimmi yok?...aman neyse ne önemi var.

Bana cevap beklercesine bakan canere bir anda ortamin şeyini bozmak amaçlı siritarak bakıp " gitmemi istiyonmu lan doğruyu söyle" dememle caner yüzünü buruşturup başka tarafa döndu.

" Daha yeni dedgimden hiç bir bok anlamadin dimj?" Evet anlamaistim...Hayır yanlış birseymi dedim"  ne demek istedin"  derken caner ayağa kalkıp" bence bu lafı bi düşün"  diyip yanimdan uzaklaştı.

Neyi dusuncektim ki?...düşünceli bir halde sınıfa girdiğimde dilada yerinde yoktu...ohh daha iyi bide onun meymenetsiz suratını cekemezdim şahsen.

▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶

Son zil calinca rahat bir nefes verip kızlarla çıkışa ilerledik, onlara italya hakkinda hiç bişey demedim...nede olsa pek gitmek istemiyorum...en azindan simdilik baruttan uzak kalamam, diye dusunurken kızlarla gülüşe gülüşe kapıya gelmememizle kızlar bir anda duraklarken bende onlarin baktığı tarafa döndüm.

Barut dilayı kucağına alıp arabaya dayalı bir şekilde opusuyordu....bu kafari artık sınır değil mi yaa?..bendede kalp var dayanamiyo...

Gitmek en iyisi

Belkide sen haklısın iç ses ben yine en azindan onu uzaktan görürüm derken böyle hayal etmemiştim, onları opusurken falan...kızlar bana destek verici sözler desede bir kulagimda  girip şuan diğer kulagimdan çıkıyordu.

Biraz daha ilerledigimde barutla göz göze gelirken o bana sadece soğuk bir gülümseme atıp öpüşmeye devam etti...demek barca aşkı buydu onjn gözünde

Pişmanlık

Hayır iç ses pişman olan insan böyle yapmaz...madem o dilayla çok mutlu banada aradan cekilmek düşer.

Telfonumdan msj yerine girip

Gö derulern:babamm

İtalya fena değil haa ;-)

Diye mesaj yollayip bir yandan nedensizce barut için akan göz yaslarima nefret kusa kusa koşar adim evin yolunu tuttum.

SERSERİ (barca) - TAMAMLANDI-Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang