Môj koniec ? Prečo si to spravila ?

786 29 9
                                    

Dala mi rýchlu pusu . Objala má a povedala „tak spolu to zvládneme ." Ja „ len spolu ."
Ona „milujem tá ." Ja „veď aj ja teba srdiečko ." Dal som jej pusu na hlavu ......

Claire

Slnečné lúče má hladili po tvári . Pozrela som do ožarujúceho ranného slnka . Cítila som pocit bezpečia . Mala som pocit bezpečia a šťastia . Niečia ruka bola na mojom páse . Opatrne som sa pozrela pod paplón . To čo som videla mi vyčarilo úsmev v tvári . Obímala má moja spriaznená duša . Otočila som sa smerom k nemu a dala nežnú pusu na čelo .
On sa len pomrvil a spal ďalej . Ako ho len zobudím ? V tedy my do hlavy zazvonil nápad .
Položila som nežne ruku na jeho krk . Pomaly si zvykla na jeho telesnú teplotu . Nežne som prechádzala od krku ku hrudi ktorá sa pravidelne nadvihovala v tom istom rytme . Prešla som ku brušku a až k jeho pohlaviu .

V tedy vyskočil ako gumička natiahnutá . To by ste mali vidieť . Musela som sa s chuti zasmiať . Pozrel na mňa a pokrútil hlavou „ dobré ránko " zasmiala som sa zas . On „ aj tebe dobré ráno , a ďakujem za vystrašene ." Musela som prekrútiť očami v hlave . Ja „ prepáč budila som tá ale nezobudil si sa ." Podišiel ku mne a prevalil má na postel pod seba . Usmiala som sa na neho . Nahodil svoj bežný úškrn.

Nahol sa ku mne a pobozkal má . Milujem ho . Milujem tie jeho sladké , mäkké , hbké pery .
Milujem ho celého . Po náhlom vášnivom bozkávaní sme sa museli odtiahnuť . Kvôli kyslíku , blbý kyslík .

Po čase čo sme sa len bozkávali a maznali . Zazvonil mobil . Nie môj ale Jacksonov .
Jackson dvihol mobil . Odišiel s miestnosti . Teda s našej spálne .
Po necelých 5 minútach prišiel do izby .
Vošiel do izby a vyzeral byt zničený no snažil sa to zakryť . Išiel rovno ku skriny a obliekal sa .
Ja „ kde sa chystáš ?" On pozrel na mňa . Mal v očiach ľútosť „ musím si ísť niečo vybaviť sľubujem dozvieš sa to čoskoro ." Prišiel ku mne a dal my bozk má čelo .

Zostala som v miestnosti sama . Na posteli som sedela necelých 40 minút , a pozerala do blbá .
Musím sa postaviť a ísť do sprchy .

Po sprche som bola celá svieža . Išla som sa pozrieť na hodinky . To je ? To je 15.58? Vážne ? Tak preca som nesedela na posteli 40 minút ale dlhšie . Nemám pojem o čase .
V sprche som premýšľala o mojej Tete . Chyba mi . Naposledy som jej napísala SMS a neodpísala mi . Doslova sa o ňu bojím . Ona je moja skoro posledná rodina . Pokrvná...

Zazvonil zvonček ahhhh . Prišla som k zvonceku a otvorila dvere . Slúžka pozrela na mna s nevinným výrazom „ Dobrý Veličenstvo mám od Kráľa pre vás správu . O 18.00 máte byt v hlavnej hale a máte mat oblečené tieto šaty ." Podala mi šaty do ruky . Čisto čierne šaty . Ja „ Ďakujem . Dovidenia ."

Vybrala som šaty s priesvitného obalu .
Pozrela som na nich a boli prekrásne .
👇

Išla som si spraviť jednoducho vlasy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Išla som si spraviť jednoducho vlasy . Zopla som si ho do vysokého copu .
Make-up som urobila jednoduchý . Riadenka a tmavý rúž plus rozjasnovač .

A mohla som sa vybrať dole na cestu . K šatám som doladila nízke čierne baleríny .
Kráčala som schodami dole . Išla som už krátkou cestičkou ku hlavnej hale .
Dvere sa otvorili . Ja som vstúpila dnu . Čakal má tam Jackson a neznámy chlapy . Nikdy som ich nevidela .

Jackson podišiel ku mne „ Claire , možno si si myslela že je to nejaká slávnosť ale nie je to slávnosť . Je to pohreb . Pohreb tvojej Tety ." Jeho hlas sa zlomil . Pozrela som okolo seba . A zaklipkala očami . Neverila som vlastným ušiam čo počujem . Začala sa mi krútiť hlava , skoro som skolabovala . Videla som už len zem ale niečie ruky má zachránili . Zachránil má Jackson opäť . Posadila som sa na stoličku vedľa seba . Začala som s hlboká dýchať .
Po čase som sa ukludnila . Neznámy muži stali za Jacksonom . Ja „ povedz mi že je to žart. Že to nie je pravda . Povedz mi je ešte žije a a a ...." rozplakala som sa . Jackson má objal a stále dookola hovoril „bude to dobre , vsetko bude fajn vsetko sa spraví po čase " stále dookola .
Muž v čiernom obleku s čiernymi vlasmi podišiel ku mne . Ja som sa postavila a pozrela mu do oči . Muž prehovoril „ vaše veličenstvo prajem úprimnú sústrasť . Je mi to moc ľúto . Vaša teta nechala tuto obálku mne ak náhodou zomrie . Mám Vám ju prenechať , máte tam všetky podrobne informácie ohľadom nej , a zároveň jej osobný list písaný ručne . Ešte raz mi to je ľúto ." S triaslavými rukami som zobrala obálku . Ja „ Ďakujem Vám moc pane ."
Muž „ volám sa Klaus teší má ." Podal mi ruku . Prijala som ju .

Ostatny muži sa mi tiež uklanali a priali úprimnú sústrasť . Ty muži boli v Rade všetci .Neverila som že sa to stalo . Neverila som že takto so mnou život zametie .
Obálku som hodila na stôl a sadla si ....

Oficiálný pohreb bude zajtra . Presnejšie 19.12 2019 o 12.00 v zámku . Prichádzajú Vianoce a moje Vianoce budú smútočné .
Nikdy som si to nepredstavovala . Tak hrozné to boli . Vnútro mi to požiera a na vonok vyzerám ako troska. Muži sa rozprávali že ju zabili . Naschval .

Za každú cenu zistím kto ju zabil kto to zavinil . Vlastno ručne ho zabijem holími rukami .
Pomstim tá . Pomstim tvoju smrť Teta . POMSTÍM ( zakricala som ) .....
Ver mi prosím .........

Tá táaaaaaa daaaaaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ĎAKUJEM ZA PREČÍTANIE PRÍBEHU ❤️❤️❤️❤️

Toto bola posledná časť . Tohto príbehu . Čo vy na pokračovanie KING VAMPIRE ? 2 séria ? Chceli by ste ?
Ak máte záujem píšte do komentárov .
A ďakujem za 2 K Prečítania ❤️❤️❤️💖💖💖
Čoskoro vide pokračovanie ❤️ ak budete mat záujem 🖤❤️

S láskou vaša
-D

KING VAMPIRE Where stories live. Discover now