Zoznámenie sa rodičmi 1/2

970 40 2
                                    

Claire
Slnko mi svietilo do oči . Krásne slnečné lúče prenikali cez závesy . Otvorila som oči a pozrela na mojho princa . Krásne spal a pochrapkaval si . Pozerala som na neho a hladkala po líci .
On " láska ja viem že som pekný ." Zasmial sa a ja tiež . Ja " dobre ranko prajem princ môj ." Usmiala som sa . On " aj tebe moje srdiečko ." Postavila som sa . Ja " ahm kde je sprcha ?" On " hneď na právo pod ukážem ti to ." V svojej rýchlosti vstal a dal si tričko na seba . Zobral má za ruku a ťahal má do kúpené . Bolo to krásne . Kúpeľňa bola obložená s kachličkami farbou bordovou . Moc romantické . Zem bola tmavo sivá . Vaňa bola veľká pre dvoch . Sprchovací kút bol priemerne veľký s veľkou hlavou upevnenou . Umývadlo bolo kockoveho tvaru . Podobne ako mramor ale sivo čierny .
On " páči sa ti kúpeľňa ?" Ja " je prekrásna " usmial sa . On " tak sa osprchuj a pôjdem potom musím ísť za rodičmi ." Ja " v pohode zatiaľ ahoj " dal mi pusu na ústa . Napúšťala som si vaňu . Penu som dala vanilkovú fajne to vonalo zjedla by som to . Zasmiala som sa sama pre seba . Zápalila som svetlo na zrkadle . Bolo oranžové . Videla som ovládač hore na skrine . Zobrala som ho a prepla na modrú farbu . Bolo to celkovo pekne . Už viem čo spravím keď budem chcieť mat romantiku s Jacksonom .
Vošla som do vane . Užívala som si tu vodu . Vaňa bola moc veľká asi mala 2,5 m niesom nejaký technik že viem hneď aká je veľká .
Ľahla som si a zobrala mobil . Ale veď ja som nebrala mobil? Jaaaaj asi mi ho priniesol Jackson . Pustila som si spotify . A pustila si pesničku s Fifty Shades of Grey " ONE LAST NIGHT " milujem tu pesničku . Pozrela som na hodinky a bolo 10.24 . Odpočívala som . A snažila sa uvoľniť po tom všetkom .... zaspala som ...

Jackson
Išiel som za otcom a matkou .
Zaklopal som na dvere v pracovní .
Oni " ďalej " vošiel som . "Ahojte " dal som pusu na líco matke a oca som objal jak stále .
Môj otec vyzeral takto 👇

 Môj otec vyzeral takto 👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A moja matka tamto 👇

Môj otec sa volá Paul Wersey

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Môj otec sa volá Paul Wersey . Povahu má kus výbušnú , to mám po ňom . Vie byť dobrosrdečný ale len ak chce . Vždycky sa snaží byt vážný . Aj keď mu to niekedy nejde a zasmeje sa aj na blbosti .

Moja matka sa vola Izabel Wersey . Za slobodná bola Izabel Antiovy . Je priateľská , má rada ľudí . Zo začiatku boli s otcom veľmi pohádaný stále sa hádali . Ale keď mali mojho brata Michaela tak boli už v pohode . Najprv mali mna a potom brata . A po čase ostatných . Ja som najstarší snažím sa byt prísny ale zároveň nežný . :))

A teraz späť k veci .
Matka " kedy spoznáme tvoju budúcu nevestu a zároveň budúcu kráľovnú ?"
Ja " je to na vás momentálne išla do kúpeľne a podobne veci veď vieš mami ." Otec " dobre dnes o 18.00 večera v hlavnej sále , buďte slušne oblečený ." Ja " jasne otec ale buď prosím milý keďže ona sa nedávno dozvedela čo je zač a podobne sám vieš aké to je ." Otec " jasne synak viem aké to je ale ona je vyvolená stanoviť mier sám som ti o tom rozprával ." Ja " áno viem otec ďakujem zatiaľ za vsetko , idem za ňou jej to oznámiť nech je v obraze ." Matka " chod kľudne o 18.00 sa vidíme zatiaľ ahoj mám tá rada ." Matka má objala . Ja " aj ja teba pa ." Vyšiel som s dverí a zamieril si to do spálne dúfam že už bude Claire hore ak nie nevadí uvidím . V upírskej rýchlosti som sa premiestnil do kúpeľne . Ona zaspala v kúpeľný aká je zlata . Prišiel som k nej a ju pohladkal po líci . Ja " dobre ráno šípková ruženka ." Ona " prepáč zaspala som uz idem vonku ." Ja " jasne láska v pohode ." Dal som jej pusu na čelo .
Čakal som kým víde s kúpeľne . Vošla dnu mala na sebe moje tričko a cipkovane spodné prádlo bordove . Bola sexy . Ja som zatiaľ priniesol víno a raňajky palacinky . Ja " laska musíme sa porozprávať no najskor sa najesť ." Ona " dobre idem na to , mňam palacinky tie milujem ." Ja " ja viem služky ti to spravili bo som im to povedal ." Usmial som sa a ona začala jesť a ja tiež . Najedli sme sa a ja som nalial víno . Ja " no dnes o 18.00 mame večeru s rodičmi matka sa na teba teší chcú tá vidieť nevadí ti to že ?" Ona " v pohode láska rada sa s nimi zoznamim len mam si čo obliecť niečo elegantne ." Kus sa pousmiala . Ja " láska mame tu nejaké moderne šaty ak chceš , sestra ti ich kúpila s ňou sa zoznámiš až zajtra hlavne si dávaj pozor aby sa ti nič nestalo je tu veľa upírov veď vieš a premenu nemáš dokončenú ." Usmial som sa na ňu a žmurkol . Ona " oni sú v skriny ?" Ja " áno láska tam sú zavesené máš ich v skriny ." Ona " dobre ." Keď sme dojedli ja som išiel vybaviť nejaké veci a podobne . Pozrel som na hodinky bolo 17.28 išiel som do spaní a videl som že je Claire už oblečená bol som v šoku bola krásne až prekrásna mala oblečené biele šaty waw .
👇👇

( poznámka mala presne tieto topánky a vlasy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( poznámka mala presne tieto topánky a vlasy .)
Ja som mal už oblečené sako tmavomodré . Ja " krásna si láska ." Kus sme sa rozprávali a sme išli do sály .

Podal som jej ruku a išli sme dole po schodoch

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Podal som jej ruku a išli sme dole po schodoch . Ona " kus mám strach ale to prežijem ."
Ja " láska som s tebou ak sa stane hocičo budem pri tebe o rodičoch nemusíš rozprávať ja im to vysvetlím len buď sama sebou ." Ona prikývla a dala mi pusu .
Boli sme pri dverách . Ona sa s hlboká nadýchla a pozrela na dvere . Dvere sa to otvorili a stal tam otec a matkou .
Išli sme si .............

Ahojte . Kus kratšia časť 944 slov .
Dúfam že sa časť páčila . Nestíham vydávať každý deň . Zatiaľ pekný dnik prajem .
Ahojte zatiaľ .
- D

KING VAMPIRE Where stories live. Discover now