Nakreslila som samu seba zo sna ? Ako vlka ? Mám vidiny ? 2/2

633 32 0
                                    

Jess" krúti sa mi hlava s tej rychlosti . " ja " och prepáč pod rychlo ." Utekali sme dnu do izby ale keď sme vošli videli sme tam ............

Claire
Videli sme tam chalanov ako stoja a pozerajú na nás . Pozreli sme na ich ruky mali 2 fľašky s vodou . Jess" oouuu to nedopadne dobre "
Ja a Jess" aaaaaaa sme celé mokré !!" Boli sme mokré tomu sa hovorí pomsta . Dorian " Jess choďte sa prezliecť lebo my musíme ísť ."
Jess " okay " išli sme sa prezliecť .

Prišli sme do obývačky a Jess povedala " no už sme tu ideme domov Dorian už ?" Povedala smutne . Dorian " bohužiaľ musíme ísť ale prídeme ešte neboj sa zlatko ." Dal jej pusu na čelo . Ja " dobre vyprovodime vás ." Jackson " poďte ." Prišli sme k dverám . Ja " tak nabudúce a dorian dávaj pozor na ňu lebo inak !" Dvíhla som varovný prst . Dorian sa zasmial a podal ruku Jacksonovi . Dorian "
Jasne neboj sa zatiaľ sa majte ." Jess" budeš mi chýbať ahoj ." Objala má . Ja a Jackson " majte sa." Zabuchli sme dvere a pozreli na seba . Ja som objala Jacksona . On " Deje sa niečo zdáš sa mi iná ?" Ach a už to začína .

Ja " neviem ako ti to mám povedať . Mala som sen no teda ako vidinu videla som samu seba ako vlka a a pozerala som do zrkadla . Mala som hrozné oči jedno červene a druhé žlté vrcala som do zrkadla ." On si povzdychol .
Jackson " ach dnes je Mesiac cely takze budeš sa musieť premeniť prvý krát ." Ja " čo čo ? To vážne veď som aj upír či nie ?" On " bohužiaľ
Prvý krát sa musíš premeniť tak ako u vlkodlakoch . Potom keď bude mesiac na obzore inokedy už nemusíš sa premieňať len dnes . Podľa toho ako hovoríš tu vidinu budem tá musieť zavrieť nebudeš sa vedieť ovládnuť tak to hovorí aj Raven . Presne o 00.00 to začne premena , musím tá zavrieť za mreze . A tu vidinu ktorú si mala je pravda . Je tam zrkadlo kvôli tomu aby si sa videla. Mala by si sa v tedy stiahnuť . Budeš mat chut zabíjať ak to neovladnes ." Bože toľko informácií . Sama sa toho bojím . Neviem ako zareagujem ani či to bude bolieť . Prečo ja ? Kurva !
Buchla som do stola . Mala som nervy .
Jackson " si si v pohode ?"  Pozrela som na neho . A v momente mi prebliklo pre očami niečo . Myslím že vidina ....

Bola som v tej miestnosti kde je zrkadlo a mreže . Začali mi praskať kosti . Do pár sekúnd som bola na štyroch nohách . Pozrela som do zrkadla a pocítila som bolesť . Bolesť prestala a pozrela som na mreže . Stal tam Jackson a povedal " to som ja neboj sa má som to ja tvoja polovička ." Ukludnoval má rukov .
Ja som nemohla hovoriť . Keďže som bola vlk . Teda v podobe vlka . Ozval sa mi v hlave hlas.
" ahoj moje druhé ja . Vola sa Kiara ( kijara) . Som tvoje vlčie ja . Spojím sa s ním ale bude to bolieť ." Ja " prosím moje druhé ja ?" Kiara" áno " pocítila som v hlave bolesť . Nehoraznu bolesť . Po chvíli prestala . Pozrela som na mreže a videla Jacksona. Kiara"povedz mu čo chceš ." Ja " ahm počuješ má Jackson ?" Pozrel na mna s očami mal v nich strach pomaly prikyvol . Ja " som v pohode spojilo sa moja druhé ja s tebou ......."

Nadýchla som sa . Moc hlboký nádych . Poobzerala som sa okolo mna a videla som Jakcsona . Vďaka bohu . On " si v pohode neprebudzala si sa dlho . Odpadla si .A toto som našiel na stole tuto kresbu ." Ja" kde to sme poznávam to tu ? Som som v tej cele?" On prikyvol . Podal mi papier a bolo tam nakreslené toto 👇

( prestavte si jedno oko červene ) Ja " veď to som ja kedy som to nakreslila ?" On " neviem asi v noci nepamätáš si ?"Ja " nie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( prestavte si jedno oko červene )
Ja " veď to som ja kedy som to nakreslila ?"
On " neviem asi v noci nepamätáš si ?"
Ja " nie ." On "nevadí ." Pohladkal má a dal mi pusu na čelo . Ja " koľko je hodín ?" On " je 23.57 . Bohužiaľ ti za chvíľu začne premena ."
Ja " bojím sa budeš pri mne ?" On " áno za mrežami , keď si odpadla nesnívalo sa ti daco ?"
Ja " vlastne ... aaaauuuu."  Začala som kričať od bolesti . Praskla mi kosť v tele . On " má máš červene oci . Nechcem tá tu nechať ." Ja "
Chod preč." On "nie ty mi neublížiš ." Bože to boli . Ďalšia kosť . Auuuu !!! Ja "výpadni hneď !!" V rychlosti zmyzol a zavrel mreže . Ďalšia a ďalšia bolesť . Pozeral na mna . Plakala som od bolesti . Cítila som ako mi prúdi krv v žilách . Cela som horela .
Prestalo to a o pár sekúnd začalo .
Pozrela som na nohy ale stala som už na štyroch pozrela som do zrkadla a obdivovala som sa . Bola som vysoká asi 1.7m krásna bielo sivá srsť . Za mrežami sa niečo pohlo . Zavrčala som stal tam .......

Prepáčte nestíham písať ❤️
Dúfam že sa časť páčila . Zatiaľ sa majte a užívajte ❤️❤️
-D

KING VAMPIRE Where stories live. Discover now