Zle mi je stále ...

1.2K 46 1
                                    

Zo včerajška si pamätám všetko . Bolí má hlava a myslím že my vybuchne . Stále my nejde do hlavy ako rýchlo sa tam dostal Jackson aby má chytil . Ten chalan mi dáva do hlavy mnoho otázok . Dobre vstávam s postele nemôžem preležať celý deň to by som sa unudila k smrti .
Vstala som s postele a šmatlavo som sa docupitala do kúpeľne . Pustila som si chladnú vodu na hlavu nech má to kus preberie . Vyšla som s sprchy ale nevedela som nájsť mobil . Chvíľu som hľadala mám iPhone 6s plus pozrela som na hodinky bolo 11.25 preboha ja som ho rozbila och ja som ale krava -_-. A môžem si kúpiť nový . Obliekla som sa a išla som do kuchyne . Lenže tu nikto nebol , bolo to zvláštne . Našla som papierik na chladničke .
Milá Claire, musela som ísť na služobnú cestu s jednou kolegyňou .Nechala som ti 150€ vrátime sa cca o 1 týždeň a 4 dni . Mám dobrý kšeft za dobre peniaze . Kúpim ti niečo keď prídem. Dávaj si pozor , keby niečo zavolaj mne . A žiadne párty môžeš si zobrať kamarátky na prespanie ale párty žiadne . Keďže si v USA mám pre teba novinku , jesenné prázdniny ti začínajú skoršie takze teraz máš týždeň voľno . Takze si to uzi. Píšem ti potom . Ahoj , mám tá rada . <3 Tvoja TETA.

Predtým mi niečo spomínala ale nehovorila my že dnes ide nevadí , aspoň budem mat čas pre seba . Išla som si spraviť raňajky , chleba vo vajíčku a s kečupom . Pustila som si film , 50 odtieňov sivej . Jak ja ten film zbožňujem . Cely deň som pozerlala filmy . Zrazu mi niekto zazvonil na zvonček . Bol to kuriér ale ja som si nič neobjednávala? Alebo áno ? Nie nie nič som si neobjednala idem otvoriť .  Kuriér " dobrý vy ste Claire Cobrewy? Ja" dobrý , áno som prečo "? Kuriér " mal som Vám toto doručiť , tu to podpíšte " Ja" aha okay ďakujem " podpísala som . Kuriér " pekný deň prajem " Ja" aj Vám " ..
Mala krabička vyzerá to jak od niečoho cenného idem to rozbaliť . PREBOHA , dala som si ruky na ústa . TO-tto je IPHONE 8 plus asi som sa zamilovala . Žeby mi to teta objednala ? Nene to je blbosť . Otváram škatuľku a vidím maly papierik idem si ho prečítať .
Ahoj dúfam že sa ti páči mobil , keďže si včera spadla a rozbil sa ti . Nemala by si sa takto opíjať , ak budeš nabudúce piť prosím zavolaj má aby som dával na teba pozor . Prosím neďakuj mi za mobil , plus mínus je to moja chyba že si spadla a sa ti rozbil mobil keď si sa potkla. Peniaze mám do bludu neviem čo s nimi robiť takze žiadne peniaze nechcem od teba . S pozdravom - J :)

Kto bol včera so mnou ? Slzy sa mi spustili keď som to čítala sotva má pozná a už mi pošle mobil . J ,J,J hmmm kto to môže byt . Jackson on to bude on bol včera so mnou a videl to . Zlatý je ale zároveň záhadný .
Mobil som si nastavila jak som mala , ale aj tak mu dám peniaze za neho keď zarobím. Idem do obchodu si kúpiť niečo naobed zároveň na večeru . 
Zastavila som sa pri obchode MeineShop , maly obchod ale veľa veci majú . Vošla som dnu a kúpila si mrazenu Pizzu na večeru . A na obed som si kúpila KUNG-PAO . Jak som išla po ceste do niekoho som vrazila skoro sa mi rozsypal nákup . Postavím sa a nejaký chalan mi podal ruku . JACKSON vypulila som oči. On zdvihol obočie a povedal " Nejak veľmi rada do mna vrazaš " usmial sa , Ja " oh prepáč " nevinne som sa usmiala . Jackson " páči sa ti mobil , nič v tej chvíli má nenapadlo " Ja " oh áno ale musel byt drahý dám ti za neho peniaze " Jackson " hovoril som že nechcem prosím ber to ako odškodné " Ja " inak ako si myslel tým že som spadla kvôli tebe ?" Zdvihla som obočie
Jackson " ahm nič nerieš to " usmial sa , bozeeeeee môj má krásny úsmev Neurob sa s neho zas moje svedomie neznášam . Jackson " pod zveziem tá domov " Ja" oh ďakujem si milý " Jackson " pod " Išli sme k jeho autu preboha on má AUDI R8 😍 ja ho milujem . Bola som hlupo oblečená mala som ružové papučky červene tepláky a čiernu mikinu a vlasy pohodene len do copu, ani som nebola namaľovaná preboha ja som teraz taká škaredá .
Zastavili sme pre mojim domom . Jackson " no dobre ja idem si vymyslieť nejaký plán na dnes keďže nemám čo robiť " Ja " oh jasne kľudne " chvíľu sme pozerali na seba , pozvem ho dnu ?
Ja " kus som premýšľala nechceš ísť dnu " usmiala som sa a ukázala na kľúče od domu . Jackson " jasne ak môžem " usmial sa . Otvorila som dom a išla dať nákup do kuchyne a vyložila . Kúpila som ružové vínko pre seba , pizzu mrazenu a Kung-pao ( je to aj na 2 porcie ) a zmrzlinu . Ja " dáš si so mnou ČINU?" Jackson " dám si veľmi rad " usmial sa a sadol za stôl . Začali sme jesť . Keď sme dojedli umyla som a pustila rádio . Chvíľu sme sedeli v tichosti a pozerala som na neho , on si dal dole mikinu on má jake pekne telo ci panečku . Ja " ideme si pozrieť niečo ?" Zahryzla som si do pery . Jackson " jasne môžme ale vyberáš ty " žmurkol  na mňa . Pustila som 5o odtieňov temnoty . Ach ja krava niečo romantické som pustila veď ho ani poriadne nepoznám , ale niečo má k nemu priťahuje jeho temná stránka ktorú chcem objaviť chcem ho poznať viac . Kusla som si do pery pri pohľade na film práve bol ten Christian bez trička oh .... Pozerala som na Jacksona a on na mna vpyjal sa mi do oči . Pozrela som mu bližšie do oči a mal ich do sivá asi nosí kontaktné šošovky . Vonku začalo pršať hrozná búrka . Hovorila som Vám že sa bojím búrok ? Áno som bojko na búrku . Jackson pozeral na mna. Bolo tu hromove ticho . Dal mi ruku na tvár a hladkal má ale nespuštal so mnou pohľad mal takú ľadovú ruky . Zatvorila som oči a užívala si jeho dotyk , myslela som že má pobozká no keď som otvorila oči videla som jak na mňa pozerá. Jak na bohyňu . Kusla som si do pery a on zaklipkal očami . Nevedela som čo sa s ním deje . Jackson " prepáč ale musím ísť ahoj zajtra keď tak " dal mi bozk na vlasy a išiel preč . Neviem spravila som niečo zle ?
Pozrela som cez okno naštartoval auto a hneď dupol na plyn a už ho nebolo . Ach idem si ľahnúť a prečítať si nejakú knižku ...Čítala som knižku ale vonku boli blesky a bála som sa , schulila som sa do klbka a zabalila jak palacinka......

No páni dnes 1095 slov . Nie zle . Dúfam že sa Vám páčila časť . Možno dnes ešte vydám ďalšiu časť . Zatiaľ sa majte . A pekný zvyšok dňa .
-D

KING VAMPIRE Where stories live. Discover now