Prosím ty si budúci kráľ? 1/2

997 46 1
                                    

Claire " moji rodičia sú mŕtvy ." Začali mi tiecť slzy . Jackson má objal silno. Hovoril nech neplačkám . Utešoval má . Jediný mi je on oporov . Jackson " porozprávame sa niekedy inokedy o tom , kým to budeš mat zrovnané v hlave dobre miláčik ? Ja si musím niečo vybaviť takze prídem o hodinku . Milujem tá ." Ja " jasne v pohode budem tá čakať upirik . Aj ja teba pa ." Zmizol ako vietor s môjho domu . Dala som si teplu vaňu . Urovnala veci v hlave .
A už som v pohode . No teda myslím si to .
Zapípal mi mobil . Jej teta mi písala .
Teta : ahoj Claire , bohužiaľ sa mi to predĺžilo až na 2 mesiace . Zavolám ti neskôr . V schránke máš 350€ do konca októbra . Dúfam že postačí potom ti pošlem ďalšie peniažky . Chýbaš mi . Dávaj si pozor , dúfam že budeš v pohode . A hlavne cez noc si dávaj pozor . V škole som tá vypýtala do konca novembra . Nemusíš chodiť . Mám veľa tam starých známych v škole . Vsetko máš ospravedlnene . Jackson sa o teba postará . Áno poznám sa s jeho rodičmi . Je to komplikovane . Viem že je upír a stará sa o teba . Prepáč predtým som ti klamala a moc má mrzí . Ak by sa mi niečo stalo Jackson tá podrží . Veď koniec koncov tá miluje moc . Dúfam že mi to odpustíš . Viem je to veľa na teba ale ty to zvládneš si silná . Mám tá rada . S láskou Teta . <3

Do oči sa mi natlačili slzy . Aj šťastia aj nešťastia . Bola som nahnevaná na Jacksona že mi nepovedal skôr že pozná moju tetu . On niečo tají a to musim zistiť .
Rozmýšľala som on za to nemôže on a teta ma chránia . A k tomu škola preboha veď to je dlho čo budem robiť ? Ach .
Počula som buchnutie dverí . Bol to Jackson schovala som sa za roh a počula s kým vola .
Počula som - jasne .. nebojte postarám sa o ňu . Áno ona je tá vyvolená . Áno milujem ju celým srdcom . Zoberiem ju tam nebojte bude v bezpečí . Áno ... áno poviem jej vsetko jasne . Aj vy sa opatrujte . Pozdravím dovidenia .
Rýchlo som sa robila že som to nepočula . Jackson bol otočený chrbtom .
On " vieš že hovorí je neslušne odpočúvať ?" Stuhla som ako to vedel ? Ja " prepáč " on " v pohode , vedel som že tam si cítil som tá a počul ako ty búcha srdce v hrudi mna neoklames miláčik ." Pohladil ma po líci .
Počkať to si s ním vyriadim . Ja som sa od neho odtiahla . Pozeral na mna zdešene . Ja " cely čas si my klamal ? Len aby som o tom nevedela ? Vsetko v mojom živote je klamstvo ? Ako to že sa poznáš s mojou tetou ? Ako ona pozná teba ? Čo je za tym? Toto mi budeš musieť vysvetlit veľmi veľmi dobre aby si si to vyžehlil ." Dokončila som svoj monolog . Mala som plne zuby toho. On " ja ti to vysvetlím sľubujem len musíš ísť teraz so mnou . Treba ti zbaliť základne veci ostatne kupime . Prosím ver mi . " chytil má za ruku. Okay presvedčil má . Ja " fajn " on sa usmial. Zbalila som si základne veci . Trička , mikiny , spodné prádlo , nejakú kozmetiku , bundy 2 a topánky .Šampony, ponožky a elektoriku . A holiace žiletky a zubnú kefku . Okay mám vsetko . Išla som dole . Obliekla som si na cestu toto . 👇

A k tomu biele superstary

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A k tomu biele superstary .
A môže sa ísť na cestu ani neviem kde ideme ale okay . Jackson už sedel v aute . Naložil veci aj on mal kufor jak som si všimla . On " máš vsetko ? Neviem kedy sa vrátime je to zložité ."
Preboha knižky 2 som si zabudla na stolíku .
Ja " oh knižky 2 mám na stolíku prosím prinesies mi to ?" On" za chvíľu som tu ." Za 5 sekúnd bol už v aute . On " tieto ?" Kývla som len hlavou . Začalo sa už stiemvat tak som si išla prečítať knižku " on je ten pravý " ale ešte sa ho niečo spýtam . Ja " a kde to vlastne ideme ?" On " no najprv ideme na letisko , naša rodina majú osobne lietadla . Ideme na Miami tam majú moji rodicia sídlo . No teda hrad , upirsky hrad ." Ja " aha s lietania sa kus bojím ale dá sa to prežiť ." On sa usmial a sledoval cestu . Ja som čítala knižku ale o pár minút ma skolil spánok .
Zrazu má niekto prebudil tým že mi dal pusu na čelo . Ktorý kreten má budi. Aha už sme tu na letisku . On " dobre ranko pod musíme ísť do lietadla ." Ja " už idem ." Vošli sme dnu waaaw je to tu krásne . ( takto to vyzeralo 👇)

 ( takto to vyzeralo 👇)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Fakt pekne . On " dáš si víno ?" Ja som sa len milo usmiala a kývla . Prisniesol červene víno . Sadli sme si sa rozprávali sa o mojej tete . Ona je čarodejnica fakt bomba že ja som o tom nevedela . Ale tak snažila sa má chrániť .
Potom začala reč o mojich rodičoch.
Jackson " je to zložitá vec ale určite to pochopíš bude to šokujúce ale zároveň sa musíš s tým zmieriť si pripravená ?" Ja " áno hovor " on " budem pri tebe nech sa deje čokoľvek milujem tá a to sa nezmení sľubujem ." Ja " veď aj ja teba len je toho veľa veď vieš sám ." On len kývol hlavou . A začal . Jackson " je to kus dlhy príbeh . Tvoj otec bol jeden s pôvodných upírov . Jeho bratia boli Hybridi , polovičný upiri a polovičný vlkodlaci . No on bol odlišný .
On bol tzv . VAMPIRODLAK , bol mocnejší , silnejší a čistokrvný vampirodlak . Je to podobne ako HYBRID ale nie je . Bol 20x silnejší, rýchlejší , bystrejší , proste vo všetkom lepší . Vedel sa premeniť na vlka čo hybrid nedokázal . Vedel čítať myšlienky upírom , ľuďom , čarodejniciam , vlkodlakom . Keď sa premenil na vlka mal jedno oko žlté a druhé červene . No v normálu mal hnedé a modré . Mohol sa živiť krvou ľudskou ale aj upiriov a vlkodlačiou. Mal schopnosti ktoré hybrid nemal . Vedel prinútiť robiť upira a iné nadprirodzene veci to čo on chcel stačilo mu pozrieť danej osobe do oci . A vedel jednu mocnú vec daj obranný štít na inú nadprirodzenú bytosť . Bol mocný a ty si to zdedila po ňom . Máš 60% v sebe VAMPIRODLAKA a 40% ČLOVEKA . Dá sa to aktivovať upiriov a vlkodlačiov krvou . Preto si aj človek keďže tvoja matka bola človek . A tvoj otec bol dobrý kamarát mojho oca pomáhali si v núdzi .
Je toho asi na teba veľa . No to sú len základne veci . " skončil svoj monológ vzdycky som sa cítila iná ale toto to je veľa . No musím sa ukľudniť a zrovnat si to.
Ja " to preto mám jedno oko modré a druhé hnedé ?" On " áno , nevšimla si si že lepšie vidíš ? Alebo počuješ čo by si nemala ?" Ja " áno stáva sa mi to dosť pomerne často , to je tým že si mi dal svoju krv ?" On " ano ja som cisto krvný upír , klamal som ti aj o tom že má niekto premenil , neni to pravda. Ja som sa takto už narodil . On malička som čistokrvný upír kráľovského rodu a právoplatný nastupnik trónu spolku DarkQusnyns . Zároveň musím si vybrať svoju manželku kráľovnú a vybral som si teba ." Začali mu žiariť oci ? Čo prečo sú v nich plamene ? On " žiaria mi oci ?" Ja som len kývla hlavou nesmelo. On potriasol hlavou a už oci mal ako stále . Nemôžem hovoriť akoby sa mi zasekol jazyk . On " ach aby sa pýtaš prečo my žiaria oci . Je to tá najkrajšia vec na svete . Upírovi sa to stane raz za 200 rokov . Keby že jak ja aj tebe sa to stane . Vola sa to quyxst.
Ty si moja quyxsty a ja tvoj quyxst. Ak by si bola jak ja tak by si to cítila jak ja . ." Ja " takze keď to dobre chápem som tvoja spriaznená duša vlastne ?" On " ano si a ja som budúci kráľ a ty kráľovna ." Ja " prosím ty si budúci kráľ? , je je toho veľa ja som unavená ." Ľahla som si a hneď behom pár sekúnd zaspala .....

1285 slov waw . Dúfam že sa časť páčila . Snažila som sa . " prosím ty si budúci kráľ 2/2 " vide čoskoro . Nejak je to popletené po čase to pochopíte .
Rozmýšľam že zmením názov knihy . Kráľ upírov ? Co vy na to?
Zatiaľ pekný vecer prajem. Ahojte
-D

KING VAMPIRE Where stories live. Discover now