Neznámy sa ozval ?

1.7K 52 6
                                    

Claire

Dni ubúdali a pán neznámy ktorý sedel pri mne na matematike , španielčine a biológii zrazu tu neni. Zajtra už je konečne piatok , a potom už víkend Jupiii teším sa . Prosím tá nebuď ako decko , ktoré sa teší na lizatko , napomenulo má moje svedomie ach kazí mi každú zábavu .
Crrrn crrrn , konečne odzvonilo na dnes a ja idem domov .
To si robíš srandu fakt to prší teraz WHYY!!!!
Osobne nemám rada dážď keďže stále zmoknem a môžem vsetko žmykať -_-. Cameron " hej Clar poď nasadaj nech neprehľadneš. " Ja " jasne ďakujem " usmiala som sa na neho :) . Cestou sme sa rozprávali veľa veci , škola , kamaráti a podobne veci . Ja " hej Cam počúvaj ten chalan vieš vraj ten záhadný , ktorý momentálne neni v škole je nejaký divný nemyslíš ? " Cameron " ahm neviem koho máš namysli " Ja "ten čo sedí so mnou na Španielčine a bla bla veď vieš ." Cameron " Jaaaj ten , stále bol divný tzv. Žiaci sa ho báli aj jeho partii keďže vraj sú Drsnáci alebo Tý odlišný ." Ja " aha aha chápem no , chcela by som sa s ním spoznať ale neviem či je to dobrý nápad " Cameron " uhhh nechcem nič hovoriť ale no ja neviem ( mykol ramenami ) ale ak chceš kľudne sa s ním spoznaj je to tvoje rozhodnutie len si dávaj pozor na neho a jeho partiu " Ja " a nevieš ako sa volá neznámy ?"
Huh neviem sama ako by sa mal volať myslela som že Alex alebo Lucas , Dominik , Christian Ešte veľa povieš mien ? Ja to svedomie zabijem raz !!!! Cameron " hálooo? (Mávol mi pred očami ) " Ja " čo ? " Cameron " volá sa Jackson " Ja" uhm okay ďakujem " Cameron " A sme tu " Ja" Ďakujem veľmi pekne " Cameron " aj nabudúce , zajtra tá nemôžem vyzdvihnúť kedze idem k lekárovi na krv takze musíš ísť sama ak ti to nevadí , večer alebo poobede sa môžme stretnúť ? " Ja " oh v pohode jasne ,pôjdem autobusom keď tak volaj " Cameron " jasne šefe " Ja " Pa " .....

Teta " no tu je moja kočka " Ja " ahoj :) " teta • robila som palacinky pod si dať " oh mnaaaaam ja ju žbožnujem moc moc moc oh my goood ....
Hneď som si sadla za stôl a ziedla asi 6 a mám brucho jak balón . Postavila som sa umyla riad a poukladala do kuchynskej linky . Išla som do izby a na balkón s dekou teplým čajom a knižkou . Asi tak 4 hodiny Som čítala , že už je tma . 19:49 ouu tá fasa nevadí idem do sprchy .
Pozrela som sa cez balkón ale čo to vidím ? Prebehli po mne zimomriavky . Nejaký chalan stal pod lampou a pozeral na mna a keď som sa otočila zrazu tam nebol , ako sa vyparil tak rýchlo ? Blbosť je to moja fantázia , idem sa schladiť . Vyšla som s sprchy a dala som si masku na tvar tzv. Čiernu masku značka Avon. Urobila som si svoju rutinu jak stále , kus vyvetrala a išla spat zajtra piatok konečne . Tak dobru moje svedomie ktoré neznášam Čau ....

Jackson
Crnnnn !!!! Vážne budík teraz ? Dobre sa my spalo . Dnes piatok aspoň nejaká výhra . Išiel som rýchlo do sprchy mojou rýchlosťou . Upravil sa , dal voňavku , upravil kus vlasy a išiel som do pivnice . Zobral som krv z mrazničky a nalial do pohára a pomaly popíjal . Stále my ide to dievča po hlave , preto som nebol v škole pokusil som zabudnúť na ňu . Ale veď ona je nevinná a zlatá, a krásne vonia myslím že má krv -0 tu vzácnu . Ale neni ani na zahodenie veď postavu má peknú , ale za to vlasy má krásne veľmi sa nemaľuje to sa mi páči. A hlavne tie oči aww jedno modré a druhé hnedé cute . Mozno si hovoríte ako som ju okomentoval no áno pozeral som na ňu a čo som Chlap :D . No dobre idem sa obliecť . 👇👇

Dnes som sa rozhodol ísť na motorke

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Dnes som sa rozhodol ísť na motorke . Veď prečo nie ? Trocha prevetrať hlavu . Do školy to mám cca 20 minút a od jej domu 6 minút chôdzou a upírskou rýchlosťou ani necelých 30 sekúnd .
Moja motorka 👇

Kawasaki H2R milujem tu motorku 320 koní vytiahne to je rýchlosť

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Kawasaki H2R milujem tu motorku 320 koní vytiahne to je rýchlosť . Ale Nehovor bez teba to nikto nevie , povedalo moje " svedomie " vo vnútri mňa . Dobre idem do školy . Cesta do školy ..... Stále som rozmýšľal nad ňou stále mi ide po hlave . Kde môže byt ?
A už ide , pozerá na mňa ako stojím pri motorke asi sa jej to páči . Idem do školy už . Ona má vedľa mna skrinku, why ? -_-
Odkladala si vak do skrinky , idem sa jej prestaviť minule som nemal na to nervy sa s niekym rozprávať . Idem na to .
Ja " ahoj ja som Jackson ,prepáč že som sa minule neozval lebo nemal som proste náladu " oprel som sa o skrinku a pozrel jej do oči . Neznáma " ahoj ja som Claire , tiež má teší , prepáč ale musím ísť na hodinu takze zatiaľ ahoj " ou spravil som niečo zle ? Boji sa tá ty debil , veď čo sa o vás rozpráva po škole rozmýšľaj kus Auuu to zabolelo ale malo to pravdu . Idem na hodinu prvá Ekonómia mna s toho porazí načo ja som išiel do školy neviem . Ale aspoň som ju spoznal , vyzerá byt fajn dievča ale zároveň vidím v jej očiach smútok asi s minulosti , musím to zistiť spoznam sa s ňou musím !!
Škola ubehla ako voda no dnešný deň , a ideme na partyyyy!!!!! Keby tam išla Claire aj ale sotva my odpovedala a to ne ešte na párty ísť so mnou ach som ja krete*n .

Pokračovanie nabudúce
Dúfam že sa Vám aspoň s časti páči táto kniha bola by som rada keby že píšete aj komentáre nejaké . Zatiaľ ahoj a pekný večer .
-D

KING VAMPIRE Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang