Nevydarené zmýšlanie

506 26 0
                                    

Claire
Po smrti svojej blízkej osoby moj život je rozhádzaný a nerovnaný.
Zmocnila sa má pomsta nemohla som na toho chlapa prestať myslieť ktorý ju zabil.V hlave sa mi honily nemilé myšlienky.Tak moc som si priala stretnúť toho chlapa.Jackson má stále napomínal,aby som na to už nemyslela.
Neskôr už môj hnev pominul ale,keď sme sa išli prejsť po kráľovstve.Ale myšlienky na to ako trpela keď zomierala stále som mala v hlave.

Po prechádzke som si išla ľahnúť do nášho krídla Jackson len s tým súhlasil nech sa idem uvoľniť.Ľahla som si na postel a ponorila sa do spánku.
Po dlhom spánku som počula ako niekto ide k dverám.Klop klop „Vstúpte!" Dnu prišla Mia„Ahoj Claire,rozmýšľala som že či by si nechcela ísť s mnou von s kráľovstva nakupovať a do kaderníctva.A žeby sme sa viac spoznali"Usmiala sa „Jasné rada pôjdem sa trocha odreagovať".
Postavila som sa s postele„Tak o 10 minút dole ?" Pozerala na mňa „Som tam o 10 minút " usmiala som sa.

Nachytala som sa a išla dole.
Po ceste som stretla Jacksona„Kde ideš láska ?"
Otočila som sa na neho„Ideme do mesta s Miou.Vadí ?"Chytil má za boky „Nevadí.Ale s tebou ide ochranka preistotu nikdy nevieš." Žmurkol na mňa.Pretočila som očami„Dobre dobre môže ísť aj ochranka"Dala som mu pusu„aj tak som silnejšia než ochranka" zašepkala som si po pod nos„Čo si hovorila ?" Jackson povedal „Nič nič papa " dala som mu pusu na líco.

Mia už má čakala v aute.Ochranka už pripravená„Veličenstvo" poklonili sa ,Ach tie formality.

Pochodili sme po meste asi po 20 obchodoch.Mali sme 8 tašky„Na dnes mám dosť" vzdychla som si.Mia sa zasmiala„Ideme na kávu".Išli sme do podniku s názvom After Caffe.Prišiel čašník a sme si objednali, ja Cappuccino a Mia Latté.Chvíľu sme boli na mobiloch ako vždy.Vzdychla som stále mi chodia myšlienky„Čo sa deje Claire ?"
Vsetko som jej povedala a "vysypala" na tácku ako sa hovorí„To mi je ľúto Claire ale netráp sa tým bolo dobre bude dobre verím v to!A teraz ideme do kaderníctva !"A už má ťahala za ruku.
Dala som si prefarbiť na čistú hnedú farbu.Predtým som mala do blond a hnedé vlasy proste mix vlasy.
Mia „Ježiš ty si krásna ! Ideme fotiť hneeeed!!"
Tak nakoniec sme išli fotiť.

Po celom dni som mala dosť.Som úplne unavená.
Dnu sme vošli s ochrankou do kráľovstva.Bol už večer okolo 8.PM.
Fotky vytlačené som mala v ruke.

Išla som k Jacksonovi do pracovne.Klop klop„Ďalej!" Pozeral na mňa „Ahoj zlatíčko ako bolo?"Poklepal na koleno.Sadla som si na neho „Bolo dobre.A ty si sa ako mal?"Vzdychol si „Samé papierovačky,ale inak dalo sa len si my tu chýbala.Čo to máš v ruke ?" Ukázala som mu fotky.Všetky si poprezeral a zastavil sa na jednej fotke konkrétne kde som ja.

Všetky si poprezeral a zastavil sa na jednej fotke konkrétne kde som ja

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.


Pozrel na mňa „Tá fotka je krásna.Si prekrásna" začervenala som sa „Ďakujem" poobzerala som sa dookola.Zastavila som pohľadom na obálku na ktorej je moje meno a mojej tety.
Jackson to videl ako pozerám na obálku„Ešte si ju neotvorila že nie?"Prisla som k obálke a zdvihla ju s stola„Nie ešte som ju neotvorila.Ale raz budem musieť.No nie ešte dnes"
Chytila má za ruku„Poď pôjdeme si odpočinúť slúžky nám napustia vaňu pôjdeme sa odreagovať."
Chytil má za nohy a prehodil si má ako vrece zemiakov cer ramená.Zakričala som „Daj má dole! Hneď! Ooo pekný výhľad !" Čapla som ho po riti on mi to oplatil ale 30x viac to bolelo.Okolo išlo služobnícstvo zasmiali sa „Vaše Veličenstvo"Jackson len pokývol hlavou.
Pustil má dole konečne „No a už sa usmej.Milujem ťa."
Awwww je taký sexy a cute keď to povedal„Veď aj ja teba". Pobozkal má a kroky viedli k vaňi.

Pokračovanie nabudúce

Ahojte.Pokračovanie prvá časť. Plus upravená !
Dúfam že sa tešíte ! ❤️
S láskou 🖤
-D

KING VAMPIRE Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt