Prepáč. Ide jej o život?

869 32 0
                                    

Podišla som k dverám zabalená v paplone . Raz dva tri . Otvorila som dvere a pozrela so slzami v očiach na neho on pozrel na mňa a.....

Claire
Otvorila som dvere a pozrela so slzami v očiach na neho on pozrel na mňa a v momente má objal . Bolo mi jedno kto má obima ale momentálne mi bol on oporou . Plakala som tak silno, až jeho biele tričko bolo mokré . On" pšššššt bude dobre zlatko " hladil má po chrbte a utešoval má . Po pár minútach som prestala . Pozrela som na neho a povedala " prepáč mi to ž-e som neotvo-rila " triasol sa mi hlas .
On " Prepač ." Ja som len prikývla nevládala som psychicky ale už aj fyzicky . Začala sa mi krútiť hlava .On " je ti dobre ?" Ja " to to to točí sa mi mi hlava ." Zatočila sa mi hlava a cítila som ako padám . Pohltila má tma . Čisto čierna tma a už som nevedela čo sa ďalej deje .....

Jakcson
Ach prehnal som to . Ja " je ti dobre ?" Ona " to to to točí sa mi mi hlava ." Zdvihol som obočie . Ja " čo ?" A zrazu padala k zemi . Chytil som ju v rýchlosti aby si neudrela hlavu . Nachytal som jej pulz . Bola cela vriaca . V momente sa jej zvýšila teplota . Čo sa s ňou deje preboha ? Ona začala so sebou metať a ja som sa ju pokusil ukľudniť . Za pár sekúnd to prestalo . Bol som nasraty a hlavne na seba . Veď ona sa nemôže premeniť nevypila vlkodlačiu krv a ani ľudskú . Tak ako to ? Chytil som sa jej a popalil som sa . Nevedel som čo sa deje . Zobral som uteráky a išiel ich ihneď namočiť . Dal som jej obklady . Upirskou rýchlosťou som sa vydal za otcom a matkou . Ja " matko a otec deje sa niečo s Claire pomôžte mi prosím ." Oni " pod ideme ." Za pár sekúnd sme boli pri nej . Otec aj s matkou pozerali akoby nikdy take niečo nevideli . Popravde ani ja .
Otec " čo sa jej stalo ?" Ja " pohádali sme sa a a nechcela má vidieť a zavrela sa do našej spálne . Potom ráno no dnes som sa išiel ospravedlniť a vyzerala byt v pohode a zrazu odpadla vraj sa jej krútila hlava a zreničky mala moc rozšírené tak som ju položil a dal jej zabalí. Predtým sa triasla a metala a potom prestala a išiel som za vami keďže neviem čo jej je ." Dokončil som svoj " preslov" . Matka " to bude asi jej premena pila vlkodlaciu a ľudskú krv ?" Pokrutil som hlavou . Otec " ostáva jedno riešenie zavolať Ravena on je upirsky lekár a vedel aj o jej otcovi keďže sa poznali ." Ja " tak ho zavolajte kde je ?" Otec " idem mu zavolať ."
Počul som otca ako hovoril " áno viem tak za 5 minút si tu? Jasne v pohode cakam tá . Vieš čo to je že ? Pfuu ťažká situácia ." Ďalej som nepočúval ťažká situácia dúfam že neni v ohrození života lebo si to budem do konca života vyčítať .
Mama má objala nerád sa obimam s rodičmi ale momentálne to potrebujem .
Matka mi bola mojou oporou teraz . Otec vošiel do izby . Nádychol sa s hlboká . Otec " za 5 minút tu bude . Syn môj musíš veriť že sa dostane s toho . Asi je to nábeh na jednu skratkovu chorobu . Vola sa pervixilia . Chorobu sa nedá stručne definovat len obrazne . Je to vlastne pár dňová kóma ktorá je bolestná a nezastavitelna . Môže jej ísť aj o život . Uvidíme aká je silná . Musíme dúfať v to . Viac ti o tom povie Raven ." Zakrutil sa mi svet . Hneď som sa posadil. Moja nylexyn je v ohrození života . Ak zomrie zomriem aj ja . Zomriem žiaľom . Sedel som a pozeral do blbá .
V tom niekto vošiel dnu . Bol to Raven .
Raven " ako je na tom ? Má horúčku ?" Ja " a a áno mala no nemôžem sa jej dotknúť keďže má to popálilo." Raven " privedte sluchov treba ju premiestniť na sálu a to hneď !!" Ja " čo čo čo je s ňou ?" Raven " presne urcim na sále ." Ja " a a prežije to to ?" Koktal som . Nevedel som to poriadne ani vysloviť . Raven " šanca je 50 na 50 . Uvidíme ako jej to telo zvládne . Musíme veriť . Tak kde sú sluhovia !!!" Jeden sluha " už sme tu pane." Raven " okamžite treba preniesť princeznú na sálu ." Všetci prikyvli . Začali ju chytať nemám rad keď sa jej niekto dotýka . Raven " stop stop stop ." Ukázal rukov stop . Raven " jack daj mi mokré uteráky hneď " za pár sekúnd ich mal v ruke . Raven " zoberte ju a dvihnite . " tak to sluhovia urobili . Ja som podlozil pod ňu uterák a zabalil . Jak že ich to nepopálilo a mna áno ? Dobre teraz to neriešim hlavne nech je v poriadku . Raven " 1.2.3. Dvihnúť ." Dvihli ju a išli dole s ňou . Raven " v pohode si ?" Ja " hej som len sa bojím o ňu . Jak to že oni sa jej mohli dotknúť a ja nie ?" Raven " ach , má na sebe ochrane kúzlo . Tzv. Jej VAMPIRODLAK si vybudoval ochrane kúzlo aby sa jej nedotýkali nadprirodzene bytosti . Preto som sa jej dotkol s rukavicami aby má to nepopalilo ale cítiť to bolo aj tak ." Ja " a budem sa jej môcť niekedy dotknúť ?" Raven " samozrejme keď je v kóme alebo bezvedomí tak v tedy má to kúzlo . Ak už sa prebudí automaticky sa to zruší . " odľahlo mi keď to povedal . Ja " dobre ďakujem zatiaľ ." Raven " urobím vsetko čo je v mojich silách . Sľubujem . Teraz nás nechaj pracovať ." Prikyvol som . Sadol som si na lavičku ktorá bola vedľa sály . Videl som cez malé okienko . Raven hneď prišiel k nej a roztrhol jej oblečenie a bola len v spodnom prádle . Kus som zavrcal ale ide jej o život takze musím to vydržať . Dával jej hadičky do žil . S jednej prúdila jej krv von a s druhej dnu . Výmena krv vážne ? Ach .....
potom jej dal take cvočky na hrudník . Monitorovali jej srdce a tlak . Pozrel som na obrazovku . Pulz srdca  mala 250 A tlak 210 na 199. V tedy sa mi asi zastavilo srdce ako je to možné ? Veď ja mám pulz srdca 200 a to aj keď sa znervóznim . Sedeli sme vyše 4 hodiny tam . A ja som bol už nervózny ale zároveň vyčerpaný . Vonku vyšiel Raven . Tričko mal od krvy . Ja " čo čo sa stalo ?" Raven " neboj tá krv je od výmeny . Konečne sme ju stabilizovali . A zmiernili horúčku . Horúčku mala 48,5 . A teraz má 39,2. Priemerný VAMPIRODLAK má 38.5 horúčku . Mala by byt v pohode . Ale stále je to 50 na 50 . Momentálne si ja idem dať krv keďže som vyčerpaný . Keby niečo kričíte som tu za rohom . Sú tu sestričky 2 pri nej len aby ste vedeli .....

O 3 dni neskôr

Claire sa stále neprebrala . Bol som s toho na nervy . Stále som sedel na tej lavičke a nepil ani nejedol. Ani krv som nepil . Rodičia mi priniesli vankúš a deku . Keďže tu bolo aj kus chladno .
Nepohol som sa s tadiaľ ani na krok . Moja nylexyn sa stále neprebrala . Horúčka jej klesá a o pár hodín sa jej zvyšuje . Poslednych 5 hodín jej nevedia zmierniť horúčku . Bojím sa o ňu moc .
Započul som kroky . Bola to moja sestra Mia . Mia " ahoj braček počula som čo sa stalo . Hneď som prišla čo to bolo možné . Ale už som tu pre teba . " objala má . Ona mi bola najbližšia s rodiny . Je odo mna mladšia o 15 rokov . Začal som plakať . Bál som sa že to neprežije .
Mia " bude dobre musíš veriť . Nechceš krv ?" Pokrutil som hlavou . Mia " počkať chvíľku musíš sa napiť aspoň 2 deci prosím ." Ja " ach dobre Mia ." Usmiala sa . No mne do smiechu vôbec nebolo . O pár minút prišla . Mia " nech sa páči braček ." Podala mi pohár . Nechcel som ale musel som mohol som umrieť a to nechcem . Zobral som a vypil to na ex. Bolo mi omnoho lepšie ale aj tak som sa cítil psychicky na dne. Mia " vidíš ani to nezabolelo. " ja " ja som to zavinil keby že ...." dala mi ruku na ústa . Mia " viem o vsetko mama mi to povedala ."
Videl som 3 ľudí ako idu ku nám . Boli to rodičia a môj brat Chaz .
Otec" ako je na tom ?" Mia " vyzerá byt Claire v pohode ." Otec prikyvol . Prišiel ku mne brat . Vôbec sme nejak nemali extra bratskú lásku . Ale keď sme potrebovali jeden druhého . Tak sme si boli oporou . Prišiel a objal má . Chaz " mrzí má to braček . Moc moc má to mrzí . Mám tá rad . Keď ju tam vidím je silná aj keď ju nepoznám osobne ." Ja " ďa ďakujem ti Chaz ." Objal som ho pevnejšie . Matka " bude v pohode ." Poplacala ma po pleci . Otec " vidím že si už mal krv lepšie vyzeráš fyzicky ale psychicky viem sa vžiť do toho ."
Sedeli sme hodinu a rozprávali sa .
Boli mojou oporou teraz .
Mia " Jackson počuješ to ?" Ja " nie ."
Sestrička " pán Raven pán Raven niečo sa deje má pulz vyše 280 pomoooc" Raven " čo sa deje ?" Pozeral som cez okienko . Raven jej dával hneď infúzie niejake .
Mia " jack započúvaj sa a aj vy ostatný ." Zapocuval som sa . Počul som ako Raven hovorí " nie nie nie nesmieme ju stratiť . Okamžite defibliratol hneď . Raz dva tri .... 30. " dával jej prvú pomoc .
Počúval som ďalej . Raven " nabiť ." Tyš .
Počul som pip pip pip pip . Vydýchol som si . Mia " si v pohode ?" Kyvol som hlavou .

O pár minút neskôr

Zas Raven behal do sály . Započúvali sme sa všetci . Raven" nabiť, teraz !!!" Tyš . Pip pip pip .... Sestrička " má pulz vyše 300!!!! Je to možné !!!!"
Počul som pristroj" pip pip pip pip . Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip."
Zastavilo sa mi srdce . Raven " nesmieme ju stratiť . Raz dva ..... nabiť teraz !!!!! Ešte raz ..... ešte raz ..... "
Stroj stále ukazoval piiiiiiiiiip.
Ja " ne ne ne ne to sa nesmie stať ne ne ne ne ne ne prosím ne ne ne ." Vstal som a ihneď som sa zložil k zemi ....... už som počul len tlmené ravena " ešte raz nabiť teraz!!!" Posledné čo som počul bolo " nie prosím , ( stroj ) piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip"............

Ahojte upirkovia . Ako sa páčila časť ?
Myslite že to Claire prežije ? Čo jej to zapríčinili ? Je navine Jakcson alebo jej premena ?
Pokračovanie časti zajtra alebo pozajtra . Dosť napínavé nemyslite ?
Zatiaľ ahojte
Mia vyzerá takto 👇

  Dosť napínavé nemyslite ? Zatiaľ ahojte Mia vyzerá takto 👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-D

KING VAMPIRE Where stories live. Discover now