Nakreslila som samu seba zo sna ? Ako vlka ? Mám vidiny ? 1/2

688 33 3
                                    

Včera sme toho dosť popili viem že som sa zoznámila s nejakou jessicou a Dorianom viac si nepamätám ...

Claire
Ráno som sa zobudila na blby pocit . Prvá vec mala som divný sen . Bola som premenná na vlka a bola som čisto biela plus jedno Oko červene a druhé žlté . Videla som sa v zrkadle ako vlk divný sen moc .
Včera som musela toho veľa vypiť . Vstala som a išla do kuchyne . Kriste !!! Zľakla som sa a poskočila . V obývačke ležal Dorian s Jacksonom . Dorian na zemi s dekou v ruke a Jackson na gauči a obima vankúš . Okay toto je fakt divne . Pozriem na pult a vidím fľašky ? Počkať počkať je ich tu 6 veď mi ste toľko nevypili ? Alebo ? Nie blbosť . Teraz to neriešim . Naliala som si vodu do pohára a napila sa . Vypila som cely obsah pohára . Započula som " do frasa kurnik auuuuu." Počula som buchnutie . S chodby vyšla Jessica vlasy mala do všetkých strán . Ja " dobre ráno ." Musela som sa zasmiať . Jess" aj tebe preboha čo sa to včera stalo ? Moc mi duní hlava . " Ja" to s toho alkoholu nie sme sami čo niečo popili ." Hodila som pohľad na Jacksona a Doriana ktorý ešte spali . Napadol má blby nápad . Ja " napadlo má niečo ." Jess " preboha prečo dorian spi na zemi kriste pane to bola Noc. Prepáč že som odbočila od témy no čo si chcela ?" Nevadí stáva sa hovorím sama sebej .
Ja " pôjdeme ich obliat ? A zakričíme stávame ?" Zasmiala som a ja Jess prikývla hlavou na náznak Áno!!! Sama sebe sa smejem .
Ja " tu máš vodu napi sa a k tomu tabletky tieto dve mala by tá prestať bolieť hlava ."
Zhltla tabletky a išlo sa na zábavu . Ja " počkaj počkaj mám spreje na vlasy hneď som tu," išla som pre Modry a ružový sprej na vlasy ktorý sa zmyje po 5 umytí to bude sranda . Ja som podala Jess Modry sprej a sebe som nechala ružový . Ja " nasprejuj mu vlasy a ja Jacksonovi okay ?" Ona kývla hlavou že okay . Pomaly sme sprejovali vlasy . Keď sme dosprejovali vlasy dorian mal modré a Jackson ružové za toto nás zabijú . Ja " tu máš pohár vody ." Dala som jej do ruky . Pól litra vody na nich vylejeme bude sranda . Čakali sme kým uschne sprej . Po 1 minúte uschnul sprej .Ja "na 1,2,3 teraz !!!! ."
Ja a Jess" stávame !!!!!!!" Zakričali sme .  Vyliali sme na nich vodu . Obidvaja vystrelili ako 2 šípy a hneď sa postavili . My sme spustili smiech s Jessicou . Jackson " je tu niečo smiešne ?!" Zdvihol obočie . Tým sme sa viac ešte zasmiali . Tie ich tvare obydvoch. Čo budú robiť keď budú sa vidieť v zrkadle . Dorian " ale vážne čo je smiešne ?" Ďalej sme sa smiali . Ja " ke keby -ste - s-sa videli !" Smiali sme sa ďalej . Dorian "  čo čo tým myslíš ?" Jess " pozrite sa o zrkadla ." Jackson a Dorian sa rozbehli do kúpeľne . Oni dvaja naraz zakričali " aaaaaaa. ja tá zabijem ." Vyšli vonku s kúpeľne a prišli pred nás . Jackson " čo - to - má - znamenať ?" Zdvihol obočie . Zas smiech . Ja " veď -ru-ružová ti ti pristane ." Nevedela som sa nadýchnuť popri tom smiechu . Dorian " Prečo Modra ?" Jess " pri-pristane ti ." Začali sme sa smiat . Jackson " odplata bude sladká poďte sem !" Dorian s Jacksonom sa na seba pozreli a mali úškrn na tvári . Začali sme utekať . Ale chlapi mali upirsku rýchlosť . Lenže ja tiež a o viac rýchlejšiu a silnejšiu ale Jessica nie no . Ona je človek . Zobrala som ju za ruku a mojou rýchlosťou som nás premiestnila vonku a na strom . Boli sme ako malé deti . Oni vyšli von a hľadali nás nevedeli nás nájsť . Smiali sme sa potichu aby nás nepočuli . Jess " ďakujem že si má zobrala s sebou tu hore." Hovorila ticho moc ticho . Ja " nemáš začo ."

Chalani " a mame vás !!!!" Zobrala som nás hneď do izby . Zas tá rýchlosť musim si ešte zvyknúť . Oni utekali za nami . Jess" krúti sa mi hlava s tej rychlosti . " ja " och prepáč pod rychlo ." Utekali sme dnu do izby ale keď sme vošli videli sme tam ............

Pokračovanie nabudúce
Ahojte prepáčte ale momentálne nemám taký čas na písanie ako predtým . Ale posnažím sa nás si čas slubujem . Dúfam že sa časť páčila .
Baví vás to čítať?
Ahojte zatiaľ
- D

KING VAMPIRE Where stories live. Discover now