Zoznámenie sa s rodičmi 2/2

1K 41 0
                                    

Išli sme si ......
Claire
Išli sme si sadnúť za stôl . Ešte predtým som sa nadýchla s hlboká . Jeho otec prišiel ku mne a povedal " Rád tá spoznávam osobne ." Podal mi ruku a pobozkal . Ja " aj ja vás rada spoznávam veličenstvo ." Dala som hlavou poklonu .
On" ja som Jacksonov otec ( usmial sa ) volám sa Paul Wersey ." Ja " ja som Claire Cobrewy " On " toto je moja žena Izabel Wersey " načiahla ruku a povedala " Rada tá spoznam Clar ." Usmiala sa na mna . Ja " aj ja vás kráľovna ." Zase náznak poklony . Mala som rešpekt . Bála som sa že niečo pokazím. Ale zatiaľ som to zvládlá na 2-ku . Jacksonov otec " Kľudne sa posaďte , za pár minút príde večera ." Jackson mi odtiahol stoličku a náznak rukov že si mám sadnúť . On si sadol vedľa mna . Ja som bola oproti jeho mame a on oproti otcovi .
Jackson " no a jedlo sa už nesie ." Slúžka " nech sa páči veličenstvo a kráľovna ." Pozrela som na jedlo a mali krvavý stejk keďže ja osobne to nemusím ." Jackson " máš niečo iné na chuti nevedel som že nemáš rada krvavý stejk ." Ja " nevadí už ho zjem ." Usmiala som sa . Čo už s tým narobím . Jeho mama " môžeš si vybrať nejaké iné jedlo nám to nevadí , vieme že si s časti ešte človek . Mame tu na vyber cestoviny s syrovou omáčkou a s bazalkou . Alebo ešte kuracie prsia s broskyňou a s kašou ." Ja " oh je to od vás milé vyberám druhu variantu kráľovna ." Ona " prosím tykaj mi potom sa cítim staro ." Usmiala sa na mna . Jeho otec " ale veď si ty stará láska ." Pohladil ju po líci a s chuti sme sa zasmiali . Jeho otec " aj mne tykaj oslovuj má Paul alebo otec je to na tebe veď možno raz budeme rodina keď sa môj synak posnaží . Ak tá miluje urobí tá šťastnou ." Ja " ja ho milujem moc pa—- no Paul . Váš syn je pre mna všetkým čo mám . On mi jediný ostal oporou a som mu vďačná ." Jackson " veď aj ja teba ." Usmial sa na mna moc milým úsmevom . Jeho matka " môžem poprosiť ?" Slúžka " áno kráľovna ? " Jeho matka " poprosím B10 ." Slúžka " hneď to bude ."
Prišla k stolu druha slúžka . Povedala " pre vás princ tiež krvavý stejk ."
O pár minút prišla ďalšia slúžka s mojim jedlom . Vyzeralo to úžasne . Slúžka " nech sa páči ahm mm." Jackson jej skočil do reči " princezná ." Slúžka " nech sa páči princezná , kuracie prsia s broskynou ." Usmiala som sa na ňu . Sklonila hlavu a odišla .
Jeho matka " vidím že sa fakt ľúbite prajem Vám to deti moja ." Jeho otec " dosť kecania a jedzte všetci ." Usmial sa . Matka " dobru chuť prajem Vám ." Ja a Jackson " aj Vám " zasmiali sme sa . Začali sme jesť bolo to výborne .
Keď sme dojedli prišli slúžky s vínom teda s vínami. Slúžka naliala kráľovi a kráľovnej červene víno . Princovi Biele . Slúžka " princezná pre vás aké víno ponúknem ?" Ja " ružové ďakujem ." Naliala mi víno . Jeho otec " na nášho milovaného syna a jeho krásnu priateľku dúfam že budúcu manželku a milujúcu kráľovnú ." Zdvihol hore pohár a štrngali sme si . Odpila som a položila pohár utrela som si ústa .
Prišli sluzky s dezertmi . Ja som si vybrala vyšňový s želatinou . Kráľ a kráľovna tvarohový s čokoládou . A Jackson Tiramisu.
Chvíľu sme sa rozprávali o blbostiach no po čase som si pripadla ako doma .
Jeho otec " chcem Vám srdečne oznámiť že v piatok bude korunovácia budúceho kráľa teba synak ja sa vzdávam trónu ." Jakcson pozeral šokované . Jackson " to to to myslíš vážne otec ?" Prikyvol . Jeho otec " ja už som starý na zasadnutia rady a riešenie veci , takze teraz ty budeš musieť mat pevne nervy synak na tieto veci . Ale ty to zvládneš ." Jeho matka " osobne sa vzdávam aj ja trónu takze tebe drahá Clar pripadá trón . Keďže miluješ mojho syna . Budeš mat svoje právomoci síce menej ako Jack ale zároveň budeš niekedy riešiť veci . Ohľadom svadby a prípravy iných svadieb a k tomu posielať schválenie svadby iných . A budeš musieť reprezentovať Nás rod v dobrom zmysle . Pomáhať iným ako ja do teraz . Aj keď som drahý bars nechcel to pripustiť ale aj tak ho milujem nadovšetko . A aby som nezabudla budeš musieť aj nosiť náš prsteň nášho rodu . Dedí sa po generáciách . Ty si silná osoba teba len niečo nezlomí . ." Ja " ja ja neviem čo mám na to povedať je je toho veľa , sama neviem či to zvládnem a a či som toho hodna byt . Vy ste dokonalá a ja ja nie som taká ako vy ." Jeho matka " si toho hodná , budeš silná , stále budem nablízku keby niečo . Ak budeš potrebovať pomoc som stále tu pre teba . A kľudne má oslovuj Izabel ." Usmiala sa . Kus som to predýchavala toľko informácie a podobne veci veľa je toho . Do teraz som ani nevedela že či niečo take existuje a teraz pfuu som v šoku . Ja " môžem ísť kus na vzduch ?" Oni prikyvli a jeho otec povedal " aj tak už končíme takze kľudne môžte ísť do spálne . Synak ?"
Jakcson " áno otec ?" Jeho otec " tu máš kľúče horné poschodie posledné 4 poschodie je len vaše . Dal som to tam vynoviť . Kúpeľňa kuchyňa aj obývačka a spálňa plus šatník . Taký maly darček pre vás oboch . Preto som tá nepustil tam ísť ." Usmial sa jeho otec . Dal mu kľúče do ruky a sme sa rozlúčili . Išli sme hore po schodoch boleli má nohy s toho ako som šliapala už po 10 schodoch som skoro spadla . Jakcson " pod ku mne ." Ja " načo ?." On " na toto ." Zobral má na ruky ako nevestu a niesol hore po schodoch . Ja som sa len smiala . Keď vyšiel úplne hore tak na položil pri veľkých dverách . Dvere mali asi 2,5 metra a boli s dreva . Zobral kľúče a otvoril ich . Po pravej strane našiel vypínač a zapol svetlo bolo to pre krásne . Pootvorila som ústa aj jack . On " keď som tu bol naposledy tak tu boli samé pavučiny . Je to prekrásne ." Ja " áno to je ."
Kuchyňa s obývačkou vyzerala takto 👇

KING VAMPIRE Onde histórias criam vida. Descubra agora