Prosím preber sa

773 35 1
                                    

Stroj stále ukazoval piiiiiiiiiip.
Ja " ne ne ne ne to sa nesmie stať ne ne ne ne ne ne prosím ne ne ne ." Vstal som a ihneď som sa zložil k zemi ....... už som počul len tlmené ravena " ešte raz nabiť teraz!!!" Posledné čo som počul bolo " nie prosím , ( stroj ) piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip"............

Jakcson
Piiiiiiiiiiiiip. Za pár sekúnd som sa prebral . V momente som vtrhol za Claire . Srdce jej nebilo . Chytil som ju za ruku a dal jej hlavu na hruď . Ja " prosím preber sa bez teba to nezvládnem si moja nylexyn si moje vsetko " rodičia stali za mnou aj ostatný členovia rodiny. Matka má chytila za rameno a povedala " nemôžme už nič robiť synak ." Ja " prosím láska prosím si silná chcem s tebou budúcnosť ." Plakal som ako male decko . Raven a sestričky pozerali na mna ako má blázna . Plakal som a plakal . Ja " prosím preber sa , milujem tá ." Plakal som ďalej . Ja " prosím " pocítil som slabý stisk ruky . Ja " videli ste to vi vi videli ste to ?" Raven " áno videl som to." Stroj začal vydávať zvuk" pip pip pip pip." Ja " ak má počuješ stiskni mi ruku ešte raz ." Stiskla mi ruku ešte raz ale už silnejšie . Raven " mame ju mame ju je silná ."
O pár minút sme vyšli vonku a čakali že sa preberie a bude v poriadku . Mal som pocit nádeje že je spat .
Počul som Claire alebo sa mi to zdalo .
Claire " kde kde kde je Jakcson kde je ?"
Raven " Jackson !! Pod sem prebrala sa !""""  Ja som dnu vtrhol jak blesk . Sadol som si a chytil ju za ruku . Ja " tu som láska tu som pri tebe si v bezpečí." Claire " mi milujem tá ." Ja" aj ja teba ."
Raven s ňou chvíľu rozprával no nevidel som žeby otvorila oci . Sedel som pri nej 2 hodiny . Všetci tu boli a boli pri nás . Ja " bál som sa že tá stratím si pre mna vsim a milujem tá moc , neviem si to predstaviť bez teba ." Claire " a ani ja bez teba so som tu aj ja teba milujem moc ." Ja " chýbala si my ." Ona " tvoj hlas má vždy privedie domov k te tebe ." Moje oci žiarili . Mal som zmiešané pocity . Prešiel mnou maly blesk s jej tela . Ako to ? Pri žile má stipalo pozrel som a mal som tam srdiečko jedna polovica bola svetla a druha tmavá ako Jing-Jang. Blesk prešiel znova všetci to videli . Nič take som nevidel .
Ona otvorila oči. Neveril som čo som videl . Posadila sa a pozrela na každého .
Mal som ústa otvorené . Mne žiarili oci a v očiach plamene . Ale ona mala dačo iné . V modrom oku mala plameň a v hnedou symbol blesku ktorý stále zavietil. Claire " cítil si to ako blesk ?" Ja " a a áno ." Claire " deje sa niečo?"  Vysvetlil som jej , aké má oci . Mia " oni sú spriaznene duše preboha oni oni si Jing - Jang ako obraz toho druhého !!" Zvýskla. Ja " si krásna a mame spoločne akoby tetovanie na tej istej ruke ." Ona " vidím ." Ja " a ako si to spravila ?" Stále my žiarili oci a aj jej . Ona " tým že som zomrela ako povedal ahm Raven ?" Kyvol hlavou . Ona " tak som bola na druhom svete jednou nohou vi videla som rodičov ale nepočula mohla som ísť k ním . Potom som počula tvoj hlas " prosím preber sa " a vsetko čo si my hovoril mohla som ostať s nimi ale ale mama mi kývla hlavou nech idem za tebou vlastne za vami a a som išla . Preto som povedala že tvoj hlas má vždy prinesie domov." Mal som slzy v očiach .
Ja " milujem tá moc ." Ona " veď aj ja teba ,neplač ."
Chvíľu sme sa rozprávali a robili jej sestričky kontroli. Raven dal urobiť test ako je možné že jej svietia oci keď nie je čiastočný / cely VAMPIRODLAK .
Zoznámil som ju s sestrou a bratom.
O hodinu prišiel Raven . Raven " zdá sa že premena bola urobená aj keď neviem ako je to možné . Cítiš sa inak ?" Ona " vlastne áno vidím ostrejšie a počujem všetkých srdcia ako pumpuju krv a cítim tu rôzne vône . A som smädná ..." ja " takze je to možné ?" Raven " jej otec nemusel asi vypiť krv a asi sa tiež premenil normálne . Nikto neviem čo je pravda . Ale je silná to musím uznať ."
Ja " ako si smädná ? Voda alebo krv ?" Kus blbá otázka ale neviem ako to mysli . Ona " asi aj aj keďže som vampirodlokom ." Zasmiala sa . Toto mi chybalo. Jej hlas a smiech . Priniesol som jej aj vodu aj krv . Matka " my si ideme ľahnúť sme spokojný a šťastný že si v poriadku ospravedlňte nás ." Rozlúčil som sa s nimi aj brat a sestra išli preč . Claire " daj sa my napiť je jedno ktorého ." Napila sa chvíľu mľaskala ale potom to prehltla . Modré oko mala červene a hnedé žlté . Bolo to krásne . Vypila cely obsah . Ja " chutilo ?" Ona " nebolo to zle ale musím si zvyknúť ." Usmial som sa. Raven prišiel a ešte skontroloval Claire bola fit ako rybka. Odpojil ju od prístrojov . A išla sa obliecť . Ja" ideme domov neboj sa ." Ona mi dala vášnivú pusu .
Odomkol som a vošli sme dnu . Ona " idem do vane prídaš sa ?" Ja " toto mi chýbalo ." Napúšťali sme vaňu a ľahli si do nej . Chytala my mojho kamaráta . Postavil sa . Chvíľu som ju provokoval tam dole až vzdychala . Potom som sa na ňu vrhol premiestnil ju do spálne . A silno sa ňu nechtiac spadol . Ona " auu" dala boľavú grimasu. Ja"prepáč ." Ona má buchla do hrude a povedala " vôbec má to nebolelo zabudol si ? Robila som si srandu ."  Prekrútil som očami . Ja " veď počkaj ." Zácal som ju bozkávať na krku a ..........

Ahojte . Táto časť bola kus depresívna ako tá predošlá .
Dúfam že sa páčila . Kus kratšia dúfam že nevadí . Určite začnite citát aj moju novú knihu " upiria manželka " zatiaľ je tam len oznam.
Zatiaľ ahojte
-D

KING VAMPIRE Where stories live. Discover now