Deň korunovácií 👑2/2

725 34 1
                                    

On " ja si porežem ruku a dám do pohára a ty zrobis to iste . Potom zoberieme poháre s našou krvou do rúk a prepletieme si ruky a ty sa napiješ s mojho pohára a ja s tvojho . " ja " aha tak už to chápem "
Išli sme na obed sadli sme a .....

Claire
Sadli sme si a jeho matka začala rozprávať . Matka " zajtra s otcom ideme na dlhu dovolenku keďže sme si to poriadne neužili keď sme boli kráľom a kráľovnou ." Usmiala sa . Ja " a kde idete ?" Matka" vlastne to je cesta okolo sveta ." Ja " aha tak dúfam že si to užijete ." Usmiala sa . Jeho otec " synak si veľký a tak tieto prstene s matkou dávame Vám ako kráľovné a kráľovi . Dúfam že budete dobrý v tomto " novom obore " zasmial sa. Chvíľu sme sa rozprávali ohľadom povinnosti a podobnych veciach . Aj sme sa zasmiali nad niekorymi blbostami ....

Keď sme dojedli a rozlúčili sa vybrali sme sa do nášho poschodia s Jacksonom . Ja " trocha mám strach láska ty nie ?" Jackson " osobne ja sa nebojím toho neni to nič hrozné ." Usmiala som sa na neho a hneď ho objala . Trocha no trocha viac mi chýbal dnes . Dal mi pusu na čelo a išli sme do vane . Jackson napúšťal vaňu a vošli sme do nej . Bola som opretá o neho .
Ja " miláčik ?" Jackson " hm ?" Ja " vedia ostatný že ja som VAMPIRODLAK ?" Jackson " nie nevedia myslia si že si upír ale po čase sa dozvedia neboj ." Ja " tak dobre ." Chvíľu sme sa rozprávali ohľadom budúcnosti je to zaujímavé no mame čas a hlavne na deti .
Jackson " idem niečo s otcom ešte prebrať a papiere budeme podpisovať večer po slávnosti otcovi to vypadlo s hlavy pri obede ." Ja " v pohode ja sa pripravím zatiaľ ." On " jasne ahoj ." Dal mi pusu . Ja "pa ."
Išla som sa pripraviť . Slúžka prišla či mi nemá pomôcť tak som povedala áno . Urobila mi jednoduché vlasy . Dala mi ich hore a spustila pár pramienkov . Ja som sa išla obliecť . Šaty vyzerali takto 👇

 Šaty vyzerali takto 👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Boli moc krásne . A tak tiež moc drahé . K tomu som mala aj náušnice . V naušniciach bol červený rubín . A k tomu aj retiazka s červením rubinom. Dala som si na seba voňavku od Calvin sklenú Women . Krásne voniala .
A už len topánky ktoré si dám ? Mám na vyber 3 topánok.
Tie sú takéto 👇
1.

2

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2.

Nakoniec som si vybrala 2-hé

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nakoniec som si vybrala 2-hé . Boli krásne a sadli mi na nohu ako uliate .
Pfuu už len 5 minút a musím ísť . Tak to mi teda zabralo .
Zaklopal niekto . Ja" ďalej ." Dnu vošiel ......

Jackson
Rozhodol som si zobrať bordový ( do červená ) oblek . Keďže Claire má krvavo červene šaty .
Išiel som si spraviť vlasy a vycesal ich hore .
Keď som to dokončil išiel som sa obliecť .
Oblek som mal takýto 👇

Keď som sa obliekol dal som si na seba voňavku Hugo Boss

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď som sa obliekol dal som si na seba voňavku Hugo Boss . Príjemná pánska vôňa jemná mám ju osobne moc rad aj keď stojí moc . Vybral som sa teda za Claire . Zaklopal som . Ona " ďalej " vošiel som dnu a videl som prekrásnu ženu . Dospelú prekrásnu ženu .Claire " zatvor tie ústa naletí ti tam hmyz ." Ja som si až teraz uvedomil že mám otvorené ústa UPSS. Ja " vy vyzeráš prekrásne moc ti to sluší ." Ona " ďakujem aj tebe ." Usmiala sa . Milujem jej úprimný úsmev . Ja " smiem ?" Ona " áno pán dokonalý ." Zasmial som sa . Išli sme dole po schodoch a do sály . Začala hrať hudba . Vošli sme dnu . Každému padol pohľad na nás teda na Claire keďže bola prekrásna . Niektorý chlapi hovorili no šepkali že je prekrásna a podobne veci . Dnes ju musím zoznámiť s Dorianom Kráľom Európy . A jeho manželkou . Každý na nás pozeral . Sála vyzerala takto 👇

( prestavte si po krajoch stoly a na konci veľký stôl pre budúcu kráľovnú a kráľa a pri nich minula kráľovna a kráľ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( prestavte si po krajoch stoly a na konci veľký stôl pre budúcu kráľovnú a kráľa a pri nich minula kráľovna a kráľ .)

Išli sme k stolu a sadli si . Každý sa poklonil keď môj otec vstal . Otec s lyžičkou zaštrngal o pohár . Otec " Vážení Pani a Dámy vítam vás na tejto slávnosti nového Kráľa a kráľovnej . Tento deň je výnimoční, môj syn Jackson Wersey bude kráľom tohto sídla a zároveň aj tohto kontinentu . Som rad že mám takého syna som na neho pyšný . Dúfam že tu silu ktorú máš v sebe psychickú aj fyzickú prenesieš na svojich bojovníkov zároveň svojich bratov . Slávnostne privítajte Kráľa ." Ja som sa postavil a všetci začali tlieskať .
Otec " tak tiež jeho budúca manželka a tiež Kráľovna tohto sídla a kontinentu . Dúfam že táto krása ktorú máš ti bude slúžiť stále a dávať iným ženám nádej že sú krásne take aké sú a tá múdrosť ktorú ti dali tvoju rodičia bude sprevádzať v krajine mier . Som rad že tvoji rodičia priniesli na svet takú krásnu a múdru ženu ako si ty . Slávnostne privitajte Kráľovnú Claire Cobrewy. " Claire sa postavila a každý jej tlieskal . Matka " a teraz sa všetci postavte a pripijeme si ." Pripili sme si. Sluzky začali podávať jedlo .

Keď sme dojedli išla tá ťažšia časť . Časť spojenia . Otec " synak vieš čo máš robiť ." Ja " áno otec Claire postáv sa ."
Všetci vedeli čo sa bude diať niektorý boli nový takze nemali tušenia .
Ja " zdravím vás všetkých ktorý ste tu dnes prišli . Ako viete teraz je čas sa Spojiť ako kráľ a kráľovna ."
Zobral som poháre a podal Claire nožík .
Sluhovia odtiahli zavesy a mesiac svietil na oblohe rovno na poháre . Ja " vieš čo sa deje ?" Claire " nie neviem ." Ja " mesiac osviecuje poháre a tým sa nabíja Magia ak tam dáme krv začne svietiť . Už len 2 minuty a je polnoc ." Za 2 minuty je polnoc . Ja " môžeš sa porezat ." Claire dala ruku nad pohár a porezala sa . Naplnila pohár do polovičky . Podal som jej servítku nech si utrie ruku . Ja som spravil to iste . Naša krv začala žiariť . Tak to má byt presne . Lenže moja krv bola do strieborná a jej zlata . Každý pozeral ako vyhukany . Nie každý vedel čo to znamená . No ona je VAMPIRODLAK takze má inú žiaru jej krv . Každý kričal " 3.2.1." Hodiny začali zvoniť že je polnoc . Priplietli sme si s Clairi ruky a napili sa . Položili sme poháre a pozerali na seba . Dievčatá kričali " PUSU PUSU PUSU " tak sme aj spravili . Otec " slávnostne prehlasujem novú Kráľovnú a Kráľa ." Malé deti priniesli koruny . Claire mala zlatu a tenkú korunu . Ja som mal zlatu a hrubú korunu . 2 ženy priniesli prstene otec dal prsteň mne a matka Claire .
Otec " prvý tanec ." Ja " smiem prosiť moja kráľovna ?" Claire " áno pán kráľ ." Zobral som ju na parket . Začala krát pesnička . Pomaly sme sa hýbali na parkete . Po čase sa pripojili moji bratia . A aj sestru . Claire dost toho popila a išla za Jessicou a Dorianom ....

Pokračovanie nabudúce
1110 slov dnes som sa prekonala.
Dnes vyšla časť aj "  Upiria Manželka "
Tento a ten druhý príbeh sa budú prepojovat . Dúfam že sa časť páčila .
Ahojte zatiaľ
-D

KING VAMPIRE Where stories live. Discover now