Škola

3.3K 68 9
                                    

Príbeh sa odohráva v USA ( len pre informáciu) ....
Príjemné  čítanie prajem
-D

Claire
Crrr crrrr crrrrr !!! Do pekla to už je škola veď teraz len prázdniny boli ach keby že tu mám stroj času dám na prázdniny . Nová škola keďže s tej predošlej som odišla za tetou Miou do USA . Nemohla som to tam strpieť keďže mi zomreli rodičia vraj pri " autohavárii " ale mne sa to nepozdáva je na tom niečo divne ale to už neriešim bolo to a už to nezmením späť k veci kde sme začali ? Yes už viem. Idem do novej školy , osobne sa tam bojím ísť keď tam nikoho nepoznám ale určite niekoho spoznam, aspoň dúfam v to . Teta  kričí na mňa" Claire poď sa najesť , ti vychladnu vajíčka " , ja " veď už idem daj mi 5 minút " , teta " no som zvedavá tie tvoje 5 minút " ..... " Už letím " teta " len sa nezabi prosím tá " . Mňam tie vajíčka s máslom a sendvičom milujem od mii . No dobre idem sa obliecť a môžem ísť .  Obliekla som si toto 👇

  Obliekla som si toto 👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Išla som dole za tetou.
Teta " už pripravená odveziem tá , poď " .
Cesta do školy
Cesta trvala necelých 15 minút nemám to až tak ďaleko . Teta " A dávaj si pozor na seba a daj vedieť keby niečo píš " ja " áno dám neboj sa pa zatiaľ " ... Ach a už je to tu každý pozerá na mňa kde pozeráte ,pozerajte niekde ide sakra ohhh -_-... Je 7.55 a ja som zatiaľ nenašla moji triedu sakra B12 kde to môže byť . A sakra do koho som drgla . Neznámy " Dávaj si nabudúce pozor kam ideš ." Ja " jasne prepáč som tu nová ." Neznámy " hľadáš triedu ?" Zobral mi papierik s ruky . Neznámy " a tu je to momentálne ja mám vedľa hodinu , keď tak sa môžeme stretnúť po hodine poukazujem ti to tu " Ja " oh hej no-no jasne v pohode počkám tá tu ." Neznámy " inak ja som Cameron " ja " Claire " podal mi ruku na zoznámenie . Okay idem do triedy , jasne už je tu nejaká učiteľka .
Čo to vlastne mame za hodinu oh nie Španielčina to má po*er. Išla som za učiteľkou .
Učiteľka " oh máme novú žiacku predstav sa nám , ja som učiteľka Španielčiny Spencerova " .  Ukázala mi rukou na žiakov , polovička triedy na mobiloch no jasne 21.storočie . Ach idem na to " Ahojte ja som Claire....... bla bla bla mám 18 rokov a prišla som s Kalifornie . "
Učiteľka " nemáme voľne miesta takže len tam vzadu " ukázala mi poslednú ľavicu pri okne . Sedel tam chalan ani s ním nepohlo no ja som si išla sadnúť . Chalan pozrel na mňa ty kokoooos on je jaky pekný ohhh kľud  upokoj sa preboha je to len chalan hovorilo mi moje svedomie . Mal krásne modré oči prenikavé jak oceán a hnedé vlasy mu padali do oči awwww môžeš sa upokojiť láskavo nemysli na hlúposti venuj sa učeniu zas má napomenulo moje svedomie . Už nech zvoní prosím ... Crrrrn crrrrn crrn oh konečne . Vyšla Som s triedy jak strela chalan pozrel na mňa či som v poriadku a išiel ďalej ku svojej asi partii . Cameron " Hej ahoj ja že si sa už zatúlala tu ." Pff to sotva ja mám dobrú pamäť keby niečo ... Ja " ne neboj som v pohode ideš má kus previesť tu ?" Cameron " jasne poď " ukázal mi skoro celú školu bolo to bomba až na to že teraz bola biológia ale Cameron má tam tiež odniesol . Cameron " dobre ja idem keďže až má druhej strane mám učebnú lebo mám matematiku tak ahoj zatiaľ " ja " ahoj " objali sme sa . Ach Cameron mi pripadá jak fajn chalan zlatý je. A to som si myslela že už dnes nikoho nespoznam ale som spoznala :)) za to som rada ... Hodiny ubudali a mne sa krátil deň .
Konečne koniec oh je to jak večnosť ...
Cameron " hej clar počuj kde bývaš mám tu auto keď tak tá tam odveziem " ja " oh keď budeš taký zlatý , bývam na kin street 15 " Cameron " vážne ? Ja bývam na 19 tá to je dobre budeme blízko seba aj ráno tá môžem brať  veď mám to po ceste ." Odviezol má a my sme sa rozlúčili . Teta " no čo ako bolo " ja " dobre našla som si kamaráta takze v pohode " teta " nie si hladná ?" Ja " nie ďakujem idem sa okúpať " otvorila som okno aby som mala lepší vzduch a išla som sa vyzliecť ale mala som divný pocit akoby má niekto sledoval ? Čo blbosť idem do vane .....

Pokračovanie nabudúce :)
Dúfam že sa páčila táto časť zatiaľ ahojte
Inak toto je Cameron 👇
No neni zlatý ?
-D

Pokračovanie nabudúce :) Dúfam že sa páčila táto časť zatiaľ ahojte Inak toto je Cameron 👇No neni zlatý ? -D

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KING VAMPIRE Where stories live. Discover now