Capitolul 31

3.1K 210 26
                                    

Strang cartea straveche in mana , urcand apasat scarile ce duc inapoi in haita. Flacarile tortelor imprastie lumina in holul ingust , singurele sunete auzite fiind pasii si respiratia mea. Ma incrunt , tamplele pulsandu-mi dureros. Cantitatea de informatie pe care am aflat-o in aceasta noapte e coplesitoare. Dagomond a fost tot timpul asta sub haita noastra , Dominic si Kylo sunt frati si au sute de ani , iar nici un vrajitor nu mai stie de acel oras ! Am nevoie de mai multe informatii urgent. Fratele lui Dominic a incercat deja sa ma contacteze si , in plus la asta , mai avem si fosta mea haita pe cap. Totul trebuia sa se intample deodata !

Marai enervata si grabesc pasul , aproape alergand pe scari. Ma apropii rapid de tulpina copacului ce se vede din tunel si imi pun palmele pe scoarta dura , lemnul miscandu-se in parti. Inspir adanc si pasesc in haita , iarba gadilandu-mi talpile. Oftez si imi ridic privirea in sus , vazand cateva stele pe cer. Soarele incepea sa rasara , trimitand primele raze spre pamant. Ma intorc pe calcaie si incep sa merg spre vila , strangandu-mi mainile la piept. Linistea domina haita , auzindu-se doar cateva pasari ciripind. Imi tarasc picioarele , oboseala spunandu-si cuvantul. Arunc o privire cartii din care am aflat anumite informatii , observand cat de banal arata aici. In Dagomond practic stralucea , iar culoarea ei sangerie se evidentia printre alte carti. Aici nu arata atat de speciala.

Deschid incet usa vilei si pasesc inauntru. Holul , la fel si celelalte camere , e cufundat in intuneric. Merg spre stanga , apoi incep sa urc scarile. Ajungand la urmatorul etaj , zambesc scurt si fug spre camera mea si a lui Dawson. Intru in incaperea mare , mirosul lui Dawson simtindu-se puternic. Imi musc buza incercand sa nu rad cand il zaresc pe Alpha. Saracul , a adormit intr-o pozitie incomoda stand in sezut pe pat. Dawson isi tine mainile stranse la piept , pieptul lui miscandu-se incet. Las cartea pe birou si merg spre pat , tragand patura peste Dawson. Surad , apoi imi iau niste haine din dressing si plec in baie. Fac un dus scurt , simtind cum pleoapele imi devin grele din cauza somnului.

Peste cateva minute eram deja in pat , langa Dawson. Ma ghemuiesc langa el , stiind ca o sa il trezesc daca incerc sa il misc. Punandu-mi bratul in jurul lui , imi inchid ochii fericita. Somnul ma fura rapid , ducandu-ma pe taramuri necunoscute si facandu-ma sa uit pe moment de probleme.

*  *  *

- Stai ca nu inteleg. Sub haita e un oras ?

- Da.

- Si acolo a trait candva Dominic ?

- Da.

- Asta inseamna ca el are peste doua sute de ani ?

- Da !

- Minciuni. zice Dawson incruntat , taind niste legume.

- Asta scria in cartea aia. Eu cred ca e adevarat. spun eu , sprijinindu-ma de masa din spatele meu.

- Nemernicul ala pare un pusti , nu un vrajitor de sute de ani.

- Cum am mai spus , trebuie sa aflam anumite lucruri. Haita noastra poate fi si este in pericol. zic eu. De asta il voi chema aici pe Dominic.

Dawson se intoarce brusc spre mine , tot corpul sau fiind incordat. Alpha-ul isi deschide gura ca sa protesteze , insa eu imi ridic rapid o mana in sus , aducandu-l la tacere. Ma apropii de Dawson , punandu-mi mainile pe umerii sai. Il privesc rugatoare.

- Doar vom discuta , atata tot ! Stiu ca daca voi doi va intalniti , o sa va luati la bataie. Nu pot sa imi inving dusmanul daca nu il cunosc. Daca acest Kylo e atat de batran , sigur e incredibil de puternic. Haita noastra poate fi distrusa cu un singur pocnet din degete ! exclam eu.

Dawson ofteaza , privind peretele ingandurat. Ma departez incet de el , mergand spre usa.

- Daca imi promiti ca nu vei avea una dintre crizele tale de nervi si gelozie , poti sa vii cu mine. spun eu incet.

- Atunci mai bine raman aici. surade Alpha-ul.

Zambesc si ies din bucatarie , indreptandu-ma spre capatul holului. Urc rapid scarile pana ajung la ultimul etaj. Trec pe langa camera lui Axel si intru intr-o camera in care nu sta nimeni. Inchid usa in urma mea si ma apropii de mijlocul camerei. Iau o gura mare de aer si imi ridic barierele mentale.

"Dominic." zic eu serioasa.

"Hmm ?" mormaie baiatul.

"Am sa te rog sa vii in haita. Trebuie sa discutam."

El nu spune nimic pentru cateva momente. Ma incrunt , crezand ca vrajitorul ma ignora. Pufnesc enervata , insa inghet cand aud o voce in spatele meu.

- Ne-am vazut ieri , Ayame. Atat de dor iti e de mine ?

Ma intorc , vazandu-l pe Dominic asezat pe un scaun , cu picioarele incrucisate si cu un ranjet imens pe fata. Imi dau ochii peste cap.

- Dominic Burns , ce onoare sa te am in fata ! spun eu ironica.

Amuzamentul din privirea lui Dominic dispare , el inspirand adanc. Baiatul se ridica incordat in picioare , privindu-ma serios.

- Nu-mi mai spune asa. maraie el.

- Spune-mi tot ce stii despre Dagomond. zic eu , privindu-l fix.

- Nu e treaba ta ! Dagomond a fost uitat in istorie ! striga vrajitorul , ochii lui gri sclipind periculos.

- Este treaba mea , pentru ca am gasit intrarea in acel oras. Am fost deja acolo. spun eu suparata.

Dominic ma priveste cu ochi mari. Imi strang pumnii langa corp , apropiindu-ma incet de el.

- Stiu despre tine si Kylo si stiu ca va urati.

- Fratele meu vrea sa isi inceapa din nou planul de razbunare. A aflat de tine si te foloseste pentru a ma rani. murmura Dominic.

Vrajitorul se intoarce spre geamul din camera , tinandu-si mainile la spate.

- Scrisoarea pe care ti-a trimis-o a fost o avertizare. Kylo e puternic , nu neg asta. E atat de puternic incat ar putea distruge teritoriul asta cu o simpla miscare din mana. Chiar daca puterile noastre sunt asemanatoare , fiecare dintre noi are ceva unic. Cu mai mult de o suta de ani in urma , Kylo a aflat o anumita vraja care a dus la moartea multor vrajitori. povesteste el.

- Ce vraja ? intreb eu.

Dominic isi deschide gura ca sa vorbeasca , insa un urlet ne sperie pe amandoi. Imi maresc ochii si ma apropii de usa , iesind din camera. Incep sa fug pe hol , coborand in graba scarile. Continui sa alerg pana ajung in bucatarie. Il vad pe Dawson cu pumnii stransi si cu o taietura urata pe obraz. Un baiat sta sprijinit de un perete , tinand un pumnal in mana si avand un ranjet larg pe fata. Il recunosc imediat ca fiind unul dintre prietenii lui Elan. Inghit in sec atunci cand el isi intoarce privirea spre mine. Dominic apare brusc in stanga mea , privind incruntat varcolacul.

- Asta e o avertizare. Alpha-ul meu nu va inceta niciodata sa se razbune pe dusmanii lui. spune baiatul razand.

Dominic ofteaza amuzat.

- Spune-i Alpha-ului tau ca s-a pus cu cine nu trebuie. zice vrajitorul. Asta daca vei trai indeajuns de mult ca sa ii spui.

Dominic isi ridica mana dreapta in sus , iar capul baiatului este intors brusc. Cu un pocnet , trupul varcolacului cade inert pe podea.

- Varcolacii astia... Nu au invatat niciodata sa nu subestimeze vrajitorii. zice Dominic , dramatizand totul.

O AlphaWhere stories live. Discover now