Capitolul 22

3.6K 236 50
                                    

- Buna ziua , fiule.

Imi maresc ochii bulversata , trecandu-mi o mana prin par. Ma ridic incet in picioare , privind atenta spre hol. A venit mama lui Dawson in haita ? Doamne , ce ma fac ? Din spusele lui Dawson , parintii lui sunt niste nenorociti.

- Ce cautati aici ? intreaba Dawson rece.

- E haita noastra , putem sa venim oricand aici. spune mama lui batjocoritor.

Pasi zgomotosi se aud venind spre living. Inghit in sec , privind femeia si barbatul ce au intrat in living. Mama lui Dawson are parul rosu si lung pana la fund , ochii negri , buze subtiri si e foarte inalta. Adica , femeia asta are aproape aceeasi inaltime cu tatal lui Dawson. Fostul Alpha al acestei haite are aceleasi trasaturi ca Dawson , insa are parul mai lung. Cei doi ma analizeaza , privindu-ma amuzati. Dawson vine si el in living , punandu-se in fata mea.

- V-ati amintit dupa patru ani ca aveti un fiu ? intreaba sufletul meu pereche ironic.

- Nu fi nerespectuos , Dawson. Daca nu eram noi , tu nu erai un Alpha. zice tatal lui.

Dawson se incordeaza mai mult decat era deja , strangandu-si pumnii. Mama lui se apropie incet de noi.

- Eu sunt Lily , draguta. spune ea zambind fals , intinzandu-mi mana.

- Eu sunt Ayame. zic eu , incercand sa par politicoasa , insa nu ii strang mana.

Lily imi arunca o privire urata , apoi se aseaza pe canapea alaturi de sufletul ei pereche. Eu si Dawson ne asezam in celalalt colt al canapelei , Alpha-ul punandu-si protector mana pe coapsa mea.

"Nu ii asculta , orice ar zice. Vor incerca sa te faca de rusine. Asa fac mereu." imi spune Dawson telepatic.

- Deci , Ayame , cred ca nu te descurci prea bine fiind Luna unei haite ca asta. Poti oricand sa imi ceri sfatul , draguta. zice Lily zambind.

Incep sa o urasc pe femeia asta tot mai mult.

- Ma descurc foarte bine , multumesc. spun eu.

- Si oricum nu cred ca e treaba voastra sa stiti cum se descurca Ayame ca Luna , din moment ce ati plecat. zice Dawson , tinandu-ma aproape de el.

- Ayame face parte din familie acum , nu-i asa , iubire ? intreaba Lily cu glasul pitigaiat , privindu-si sufletul pereche.

"Imi vine sa vomit" mormaie Dawson dezgustat , facandu-ma sa chicotesc.

- Porumbeilor , nu trebuie sa va ascundeti de noi. Nu mai vorbiti telepatic ! zice mama lui Dawson.

- Mama , ce-ar fi sa nu te mai prefaci ca iti pasa ? Cu totii stim ca nu ma suporti nici pe mine , nici pe Ayame. Care e adevaratul motiv pentru care ati venit aici ? intreaba Dawson , incepand sa se enerveze.

- Haita asta nu trebuie sa isi uite adevaratii Alpha si Luna. Varcolacii nu au nevoie de niste amarati ca voi. zice tatal lui Dawson dezgustat , ridicandu-se in picioare.

- Nu o sa iti permit sa vorbesti asa cu noi. maraie sufletul meu pereche.

Dawson se ridica si el in picioare , cei doi Alpha privindu-se cu o ura fara margini. Ma apropii speriata de Dawson. Are pumnii stransi , firisoare de sange curgand printre degetele sale. Tot corpul ii e incordat. Arata de parca mai are putin si sare peste tatal sau , omorandu-l in bataie. E ranit si nu vreau sa primeasca si alte lovituri. Imi pun mainile pe spatele sau si il mangai incet , insa fara nici un rezultat. Abia cand il imbratisez de la spate , Dawson pare sa se mai relaxeze putin. Oftez usurata , insa nu ii dau drumul. Poate ca e relaxat , dar inca nu e calm. In orice secunda poate sa se infurie din nou.

- Nici nu te poti controla , dupa cum vad. Ai nevoie de iubitica ta sa te calmezi. zice fostul Alpha batjocoritor.

De data asta eu m-am enervat.

- Ati plecat din haita asta pentru ca erati gelosi pe Dawson. Atunci cine sunt cei care nu se pot controla ? intreb eu , mergand in fata lui Dawson.

- Cum iti permiti !? se rasteste Lily furioasa , ochii ei stralucind.

- Mi-e scarba de voi. pufnesc eu.

"Ayame , calmeaza-te." aud eu glasul lui Dawson in capul meu , apoi ii simt mainile pe talia mea , tragandu-ma mai aproape de el.

- Esti un nimic pe langa noi , obraznico ! tipa Lily , tremurand din cauza furiei.

Ma incrunt , simtind ceva ciudat de puternic in tot corpul. Imi privesc mainile , vazand mici fulgere printre degetele mele. Lily continua sa tipe si sa ma faca in toate felurile. O ignor , analizand fulgerele ce continua sa se mareasca. Il aud pe Dawson spunandu-mi sa ma calmez , ingrijorarea si teama fiind evidente in vocea lui. Imi strang pumnii , privind-o pe Lily. Femeia tipa puternic , dandu-se in spate. Fiori placuti imi trec prin corp , vazand cat de speriata e mama lui Dawson. Imi zaresc reflexia in ecranul gigantic al televizorului. Aveam ochii sangerii , inchisi la culoare. Mult mai inchisi decat ochii unui Alpha. Privesc din nou parintii lui Dawson. Fostul Alpha venea amenintator spre mine , probabil vrand sa isi apere sufletul pereche. Inainte ca Dawson sau tatal lui sa poata reactiona , imi ridic mainile in sus. Iar atunci , pamantul se cutremura si parintii lui Dawson sunt trantiti de perete , eu auzind tunete puternice afara.

Cand Lily si sufletul ei pereche cad inconstienti pe podea , valul incredibil de putere din corpul meu dispare. Imi maresc ochii speriata. Ies din stransoarea lui Dawson si ma apropii rapid de parintii lui. Le verific pulsul cu mainile tremurande. Expir usurata. Sunt vii , amandoi. Il simt pe Dawson tragandu-ma spre el. Clipesc des , simtind lacrimi in ochii mei.

- I-Imi pare rau. Nu stiu ce m-a apucat. N-am vrut sa fac asta. Iarta-ma. il rog eu.

- Shh. sopteste Dawson si ma imbratiseaza strans , mangaindu-ma pe par.

Imi pun mainile in jurul lui , lasand lacrimile sa cada. Dawson se aseaza pe canapea , punandu-ma in poala lui. Alpha-ul ma imbratiseaza strans , incercand sa ma calmeze. Imi lipesc obrazul de pieptul lui , inspirand si expirand adanc.

- Gata , nu plange. spune Dawson incet. Ayame , parintii mei au meritat tot ce le-ai facut.

Dawson isi pune mainile pe obrajii mei si ma priveste dragastos , apoi ma saruta scurt.

- Nimeni pana acum nu le-a dat o lectie parintilor mei pe care sa o tina minte , nici macar eu. Acum ei o sa stie sa nu se puna cu noi.

Alpha-ul imi da o suvita de par dupa ureche si imi zambeste larg. Imi las capul in jos rusinata , dar atunci observ ceva. Linia neagra de pe incheietura mea , care pana acum nu avea mai mult de un centimetru , e mai lunga si formeaza un semn ciudat pe care nu il recunosc.

O AlphaWhere stories live. Discover now