Capitolul 19

3.9K 237 45
                                    

M-am intors ! :)

- Trebuie sa te concentrezi , Ayame. spune mama , apoi se departeaza putin de mine.

Privesc incruntata pixul de pe podea si imi ridic mainile deasupra lui , incercand sa il fac sa pluteasca. I-am povestit mamei cum am miscat acel bolovan si cum florile cresc cand sunt langa ele. Ea a insistat sa ma invete macar cele mai simple vraji inainte sa se intoarca in haita lor. Asa ca acum incerc sa fac un pix sa pluteasca , insa nu reusesc nimic.

- Nu pot face nimic. zic eu dezamagita.

- De obicei , magia este "trezita" de emotii puternice. La ce te gandeai cand florile cresteau in jurul tau ? ma intreaba mama.

Imi musc obrazul , incercand sa imi amintesc ce ma gandeam in acele momente. Eram cu Dawson sau ma gandeam la el... Asta e ! O emotie puternica este dragostea pentru el. Imi ridic din nou o mana si imi aduc aminte de prima mea intalnire cu Dawson , cand el m-a salvat de Elan. Si cand am crezut ca el e o perna. Zambesc amuzata. Un capat al pixului se ridica putin in aer , apoi cade din nou pe podea. Bat din palme fericita. Si asta e un inceput !

- Te gandeai cumva la Dawson ? intreaba mama amuzata.

- Poate... ranjesc eu.

- De ce ma barfiti ?

Imi intorc capul , vazandu-l pe Dawson sprijinit de tocul usii , privindu-ne. Alpha-ul vine langa mine , punandu-si mainile pe umerii mei. El anunta ca masa e gata , asa ca eu si mama ne ridicam de pe podea si incepem sa mergem spre bucatarie. Raman putin mai in spate , langa Dawson.

- Aproape am reusit sa fac un pix sa pluteasca. ma laud eu.

- Ar trebui sa imi fie frica sau sa ma bucur ? intreaba el amuzat.

- Ar trebui sa iti fie frica. Curand o sa iti iau locul ca Alpha. zic eu surazand.

Dawson nu imi raspunde , insa in schimb , primesc o palma la fund , el aruncandu-mi un ranjet arogant. Pufnesc si ma departez de el rusinata. Plec enervata in bucatarie si ma asez in capul mesei intentionat , ca sa nu poata Dawson sa stea langa mine. Cand el intra in bucatarie , ii zambesc fals , apoi imi dau ochii peste cap. Toate persoanele asezate la masa ma privesc amuzate. In stanga mea stau mama si tata , in dreapta sta Axel , iar in fata mea sta Josh , Beta-ul tatei. Dawson se aseaza pe scaunul cel mai aproape de mine , privindu-ma atent.

"Stai sa vezi ce patesti dupa ce pleaca parintii tai" imi spune el prin link-ul nostru.

Am ales sa tac atunci cand am vazut stralucirea draceasca in ochii lui. Am incercat sa ii intru in cap ca sa ii citesc gandurile , insa el nu m-a lasat sa vad nimic. Oftez si incep sa mananc supa pregatita , probabil , de Dawson.

- Cum v-ati intalnit voi doi ? intreaba mama curioasa.

- Am plecat in fosta haita a Ayamei pentru niste contracte. incepe sa povesteasca Dawson. Cand am ajuns acolo , mi-am simtit sufletul pereche aproape si am vazut-o pe Ayame privindu-ma de dupa o casa.

- Aceeasi poveste s-a intamplat si la noi. zice tata razand. Eram la un prieten in haita , iar Kate si cateva vrajitoare erau acolo , privindu-ma din spatele copacilor. Am venit impreuna in haita mea chiar in ziua in care ne-am intalnit.

- Mie Dawson nici nu mi-a spus ca e sufletul meu pereche. spun eu , privindu-l urat.

- Unde mai e toata distractia daca iti spun ca suntem suflete pereche ? spune Dawson.

Il zaresc pe Josh privind fix un perete , fara sa clipeasca. Probabil ca vorbea cu cineva prin link. O sa presupun ca vorbeste cu sufletul lui pereche care nu e aici.

- Alexa nu se simte foarte bine. Trebuie sa plecam. zice Josh , privindu-l insistent pe tata.

- Am inteles. ofteaza tata.

Cei doi se ridica de la masa , iesind din bucatarie. Mama vine langa mine , imbratisandu-ma strans.

- Alexa e sufletul pereche a lui Josh. E insarcinata. imi spune ea.

Mama isi pune mana in jurul umerilor mei , plecand in hol. Ii vad pe Josh si tata asteptand langa usa. Merg pana la Edward si il imbratisez strans , el sarutandu-ma pe frunte. Simt nelinistea si gelozia invadandu-mi trupul. Abia peste cateva secunde imi dau seama ca aceste sentimente vin de la Dawson. E gelos pentru ca tatal meu ma imbratiseaza ? Chiar ? Imi dau ochii peste cap si ma departez de tata , el zambindu-mi.

- Sa ai grija si sa ne suni cat mai des. zice el , eu aproband.

- Sunteti mereu liberi sa veniti in haita noastra. Vizitati-ne oricand vreti. spune mama , privindu-ma bland.

Le fac cu mana , toti trei iesind din casa. Clipesc des , simtind lacrimi in ochii mei. Ma intorc pe calcaie , imbratisandu-l pe Dawson ce statea in spatele meu. Alpha-ul ofteaza si ma mangaie incet pe spate , incercand sa ma linisteasca.

- Nu au plecat pentru totdeauna , Ayame. O sa se intoarca. sopteste Dawson , sarutandu-ma pe par.

- Vreau ceva dulce. suspin eu , stergandu-mi lacrimile.

Ma agat de Dawson , el ridicandu-ma in brate si plecand din nou in bucatarie. Axel sta la masa si se joaca pe telefon , avand gura plina de chipsuri. Pufnesc amuzata. Dawson ia din frigider o cutie intreaga de inghetata si doua lingurite , dandu-mi-le mie. Plecam in camera noastra. Ma lipesc de Dawson , incepand sa mananc inghetata in timp ce el cauta un film interesant.

- Imi amintesc cum tu te ingrijorai ca esti un rogue. zice Dawson , privindu-ma dragastos. Esti o Alpha , probabil mai puternica decat mine.

- Pfft , mai am mult pana sa te intrec la putere. spun eu sincera.

Imi las capul pe pieptul lui , continuand sa mananc inghetata. Degetele lui Dawson se plimba incet prin parul meu. Zambesc scurt. Dawson se opreste brusc si imi ia inghetata din maini , punand-o pe noptiera. Il privesc confuza.

- Sa nu crezi ca am uitat ce ti-am spus in bucatarie. zice el ranjind.

Imi maresc ochii speriata in timp ce Dawson vine deasupra mea si incepe sa ma sarute.

O AlphaWhere stories live. Discover now