Capitolul 26

3.4K 225 30
                                    


- Ayame , Dawson , el este Dominic. E un prieten bun de familie si cred ca e cel mai puternic vrajitor pe care l-am intalnit vreodata. Dominic , ea este Ayame , fiica mea , si sufletul ei pereche. ne face mama prezentarile.

Nu o ascult pe mama si il privesc in continuare pe acest Dominic , el privindu-ma pe mine. Simt bratul lui Dawson incordandu-se in jurul meu , tot corpul sufletului meu pereche strigand gelozie si posesivitate. Incerc sa ignor acest detaliu , chiar daca ii simt privirea arzatoare lovindu-mi obrazul. Eu si Dominic ne incruntam in acelasi timp.

- Ti-am vazut ochii , intr-o viziune. murmura el.

- Si eu. spun eu confuza.

- Ce !? se rasteste Dawson enervat.

Ochii lui Dominic coboara spre incheietura sa , apoi priveste mana mea. Baiatul se incrunta din nou , ceva stralucind amenintator in ochii lui. Ii privesc si eu incheietura , ridicandu-mi sprancenele mirata. Avem acelasi semn de culoare neagra. Oare e posibil asa ceva ? Ma rog , nu stiu aproape nimic despre vrajitori si chestii de genul. Dominic pare cineva ce stie multe. Mama a spus ca e un vrajitor puternic. De ce naiba ma gandesc la el cand Dawson e chiar langa mine !?

- Vrajitorii cu aceleasi semne tind sa creeze legaturi intre ei. zice Dominic , privindu-ne atent semnele.

Dawson maraie furios si se ridica in picioare. Ochii sai s-au facut rosii , iar coltii si ghearele i se mareau rapid. Cred ca in orice moment voia sa sara si sa il omoare pe Dominic. Ma ridic si eu in picioare , punandu-mi mainile pe bratele incordate ale lui Dawson intr-o incercare de a-l calma. Ma baga in sperieti latura asta a lui. E intradevar infricosatoare. Lupul lui ia controlul si omoara toate persoanele ce stau in calea lui. Inghit in sec si il imbratisez pe Dawson de la spate , insa asta nu pare sa ajute cu nimic. Ceea ce il enerveaza si mai mult pe sufletul meu pereche este faptul ca Dominic nu inceteaza sa mai murmure chestii despre aceasta legatura dintre mine si el. Pare nebun cand face asta.

- Dominic , iesi din camera. spune mama speriata , stand ghemuita langa tata.

- Nu sunt atat de slab , Kate. Un Alpha nu ma sperie. spune vrajitorul.

Oare il enerveaza pe Dawson intentionat ? Oh , daca face asta va avea de infruntat o Alpha furioasa. O Alpha cu puteri magice. Pufnesc si ies de dupa Dawson , privindu-l pe Dominic fix in ochi. Luminita draceasca din ochi ii dispare.

- Iesi sau te fac eu sa pleci. marai eu.

- Cum doresti , Alpha.

Dominic imi arunca o privire , apoi se intoarce pe calcaie si iese incet din living , lasand usa deschisa dupa el. Imi abtin un marait , blestemand legatura despre care el vorbea. Ma intorc spre Dawson , punandu-mi mainile pe obrajii sai. Corpul ii tremura din cauza nervilor , el incercand sa se calmeze. Mama il trage pe tata de brat , iesind si ei din living. Ma ridic pe varfuri si il sarut lung pe Dawson , apoi il imbratisez strans ca sa ii arat ca sunt aici si nu plec nicaieri. Dawson inspira si expira adanc , apoi ma ia in brate , tinandu-ma aproape de el.

- Hmm , v-ati calmat ?

Tresar si privesc in spatele lui Dawson. Dominic statea pe un fotoliu , cu picioarele incrucisate si cu un pahar de vin in mana. El ne privea amuzat. Okay , cum a ajuns asta aici ?

- Ce , nu ai mai auzit de teleportare ? intreaba el , parca ghicindu-mi gandurile.

- Teleporteaza-te inapoi de unde ai venit. zice Dawson , inca stand cu spatele la Dominic.

- Mhm... Stii , ai noroc ca ai marcat-o pe Ayame. Daca nu era marcata , legatura cu mine era mai puternica. spune el.

- Cred ca asta e un semn ca nu ai ce cauta langa mine. spun eu.

- Nici nu vreau sa stau cu tine. Imi place doar sa enervez oamenii.

Oftez exasperata , facandu-l pe Dominic sa ranjeasca. Strangerea lui Dawson se mareste , asta semnaland ca incepe sa se enerveze din nou.

"Plecam" imi spune el telepatic.

Eu si Dawson am planuit sa stam aici o zi si sa plecam inapoi in haita maine dimineata , dar cred ca daca am ramane atat de mult aici , Dawson si Dominic sigur ar incerca sa se omoare unul pe altul. Asa ca accept sa plecam cat mai repede , fara sa imi iau la revedere de la parintii mei. O sa ii sun mai tarziu sa imi cer iertare pentru ca am plecat atat de brusc.

- Calatorie placuta ! tipa Dominic din living , tonul sau fiind umplut de sarcasm.

Dawson isi da ochii peste cap si deschide usa , lasandu-ma pe mine sa ies prima din casa. Mergem amandoi spre masina , eu asezandu-ma pe locul pasagerului. Dawson porneste motorul. Ii arunc o privire seaca lui Dominic ce statea lipit de geamul din living si ne facea cu mana.

"Draguta masina"

Tresar cand aud vocea cunoscuta in capul meu. Dominic imi zambeste larg apoi , la propriu , dispare de langa geam. Inghit in sec , privind casele pe langa care trecem rapid. Daca Dominic poate comunica telepatic cu mine , atunci aceasta legatura a noastra e asemanatoare cu legaturile sufletelor pereche. Oftez. De ce el ?

- Ayame.

Imi intorc capul spre Dawson. Alpha-ul imi ia mana stanga in a lui , acoperind-o in totalitate. Zambesc cand simt cunoscutii fiori in tot bratul.

- Te iubesc. Sa nu uiti asta. spune el.

- Si eu te iubesc , romanticule. surad eu.

- Hei ! Macar incerc !

- Ce urmeaza ? O sa imi dedici cantece si discursuri amoroase ? intreb eu razand.

- Nu pot sa cant , dar o sa invat daca asta vrei. imi zambeste el.

- Daca te-ar auzi Skye , s-ar prabusi de ras.

"Eu deja ma prabusesc de ras. Sunteti atat de draguti impreuna" aud glasul lui Dominic.

"O sa ne lasi vreodata in pace ?" il intreb eu exasperata.

"Incercati sa scapati de mine. Mult noroc !"

O AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum