Capitolul 3

5.5K 326 131
                                    


Dawson ma saruta lung pe frunte. Privesc in jos rusinata , cunoscutii fiori facandu-si aparitia. Sufletul meu pereche se departeaza putin de mine , ranjind arogant. Ma incrunt , privindu-l urat. De ce ii place atat de mult sa ma faca sa rosesc ? Daca o sa continue sa fie enervant , o sa arunc cu o carte in el !

- Te-ai rusinat ? intreaba el.

Pufnesc si ma ridic in picioare , luandu-mi cartea. Incep sa merg spre casa , auzind pasii lui Dawson in spatele meu. Simt mainile lui pe talia mea , corpul meu fiind intors spre el.

- Nu pleci cand vorbesc cu tine. spune Dawson.

- Bla bla bla. mormai eu.

Dawson zambeste.

- De asta te ador. zice el.

- Ma cunosti de o zi , omule ! Pardon , varcolacule.

- Nu conteaza ! spune Dawson.

Alpha-ul isi pune bratele in jurul meu , imbratisandu-ma. Ii inspir parfumul mirific , bucurandu-mi nasul. Imi las capul sa cada pe umarul sau. Inima imi bate nebuneste. Am aflat ca Dawson e sufletul meu pereche cu cateva minute in urma si deja simt cum ma indragostesc de el ! Cine a inventat sufletele pereche probabil avea probleme mentale.

- Ce faceti , copii ?

Imi maresc ochii cand aud glasul cunoscut al mamei. Ma departez de Dawson si ma intorc in spate , zambind inocent. Mama ma priveste amuzata.

- El e de vina. zic eu rapid , aratand cu degetul spre Dawson.

- Sa inteleg ca el este Alpha-ul pe care l-ai facut urat. spune ea.

Dawson isi intoarce privirea spre mine. Imi dau ochii peste cap , simtind cum obrajii imi ard.

- Dar am avut dreptate. mormai eu.

- Ayame ! striga mama si Dawson in acelasi timp.

*  *  *

Mormai ceva inteles doar de mine , intorcandu-ma in partea cealalta de pat. Dau peste ceva cald. Zambesc scurt , punandu-mi bratul si piciorul peste perna. Imi afund capul in perna. Perna m-a imbratisat inapoi , incepand sa se joace cu suvitele mele de par. Ce dragut din partea ei ! Pana acum , perna nu se comporta asa cu mine.

Eram gata sa adorm , insa mi-am dat seama ca pernele nu imbratiseaza si nu se joaca in parul unei persoane. Deschid rapid ochii si ma ridic in sezut , privind "perna".

- Okay , cum ai ajuns aici ? intreb eu enervata.

- Mama ta a fost foarte politicoasa si m-a lasat sa vin la tine. spune Dawson razand.

- Iesi afara ! strig eu , aratand cu degetul spre usa.

- De ce ? Nu parea ca iti displace sa te tin in brate. zice el.

- Vrei sa trezesti maine dimineata chel ? marai eu.

- Esti asa de draguta incat as vrea sa te mananc ! spune Dawson zambind.

El ma strange in brate , sarutandu-ma scurt pe frunte. Oftez frustrata , dandu-ma batuta. E imposibil ! Imi las capul pe pieptul sau , inchizandu-mi ochii.

- Macar lasa-ma sa dorm. mormai eu.

Insa chiar in acel moment , o aud pe mama strigand ca micul dejun e gata. Marai enervata si ma departez de Dawson , ridicandu-ma in picioare. Ma tarasc pana la dulap , luand de acolo niste haine. Plec in baie , avand grija sa incui usa. Nu vreau sa am companie. Prin companie ma refer la Dawson. Nu stiu ce ii trece prin cap.

Peste cateva minute am plecat si eu in bucatarie. Mama , tata si Dawson stateau la masa , asteptandu-ma pe mine. Singurul loc liber e cel de langa Dawson. Ma abtin din a-mi da ochii peste cap si ma asez langa el. Incepem sa mancam omleta pregatita de mama , parintii mei discutand cu Dawson. Sufletul meu pereche imi sperie putin parintii pentru ca e un Alpha. Ii poti simti puterea doar stand langa el. Varcolacii ar trebui sa se simta inferiori fata de un Alpha. Mda , regula asta nu se aplica si la mine. Niciodata nu mi-a pasat prea mult de statutul unui varcolac.

- Ayame , vrei sa te ajut la impachetat ? ma intreaba mama.

O privesc confuza. Eram atat de adancita in ganduri incat nu am auzit despre ce vorbeau.

- Impachetat ? Pentru ce ? intreb eu.

- O sa vii cu mine , in haita mea. zice Dawson. Nu o sa te las aici.

Niciodata nu m-am gandit ca atunci cand o sa imi gasesc sufletul pereche , voi fi nevoita sa plec cu el. M-am obisnuit sa stau aici , chiar daca nu am prieteni. Si va trebui sa imi las parintii aici... Dar chiar daca imi place mult aceasta haita , stiu foarte bine ca nu o sa pot sta departe de Dawson.

- Prefer sa imi iau hainele cu tot cu dulap. zic eu , incercand sa nu rad.

- Poate vrei sa vii in haita mea cu tot cu aceasta casa ? intreaba Dawson ironic.

Surad , Dawson zambind larg. Dupa ce termin de mancat , eu plec in camera mea , incepand sa impachetez hainele mele. Scot de sub pat doua trolere , unul mov si altul rosu. Le deschid pe amandoua , punand hainele mele inauntru.

- Bluzele aici , blugii aici , tricourile aici... mormai eu.

- Ce e asta ?

Tresar puternic atunci cand aud o alta voce in camera. Privesc in spatele meu , vazandu-l pe Dawson cu una dintre cartile mele in mana. Merg spre el si iau cartea , inchizand-o.

- E povestea mea preferata. zic eu.

- Despre ce e ? intreaba Alpha-ul.

- Probabil stii si tu aceasta poveste. E despre Alpha-ul ce a avut ca suflet pereche o vrajitoare.

- Oh , cunosc povestea.

Dawson se sprijina de birou , privind cum eu imi pun hainele in trolere. Imi dau ochii peste cap. Iau o cutie din dulap si i-o dau lui.

- Pune-mi toate cartile aici sau pleaca. Nu imi place sa ma priveasca cineva atat de mult. spun eu.

Dawson ia cutia , mergand spre raftul pe care sunt cartile. El le pune atent in cutie. In cateva minute , ambii am terminat de impachetat. Trolerele si cutiile sunt langa usa , iar restul lucrurilor mele sunt in ghiozdanul meu. Camera arata atat de goala acum...

- E frumos la tine in haita ? intreb eu.

- Toate casele sunt negre , toti poarta haine negre si toti au parul vopsit in negru. spune Dawson sarcastic.

- Spune Alpha-ul care are parul castaniu. zic eu.

Dawson se apropie de mine , punandu-si mainile pe talia mea. Imi intind mainile ca sa il imbratisez , insa Alpha-ul are altceva in minte. El isi apropie fata de a mea. Rosesc. Dawson isi lipeste buzele de ale mele intr-un sarut dulce. Simt cum imi tremura picioarele , asa ca imi pun mainile in jurul lui. Ii simt ranjetul.

- Fara experienta , huh ? intreaba el.

- De ce trebuie sa fii atat de enervant ? intreb eu exasperata.


O AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum