1.4

960 62 10
                                    


"NE DEDİN SEN?" Göz devirdim. "YANİ PERCY'NİN KUCAĞINDAYDIN VE ELLERİ SENİN KALÇALARINDAYDI VE SİZ ÖPÜŞTÜNÜZ MÜ?" Piper ellerini çırptı. "Aman Tannrım, aman Tanrım!" Piper odamın içinde koşturup duruyordu.

"Piper hamile değilim ya?"

"Hamile misin yoksa?" Gözleri açılmıştı.

"Saçmalama!"

"Yani artık çıkıyorsunuz değil mi? Aynı sweat de almışsınız. Ayy çok yakışıyorsunuz yaa!"

"Çıktığımız falan yok Piper. O güzel götünden bu fikirler nasıl çıkıyor anlamış değilim." Yatağımda sıkıntıyla ofladım.

"Ah, Jason arıyor bir dakika." Piper. Piper alt katta bir şeyler konuştuğunu duyabiliyordum ama kelimeleri net olarak seçemiyordum. Percy'nin biridirim sesiyle gülümseyerek telefonu elime aldım.

Percy: Jason'ın gazabına uğradım. Şu an Piper ile konuşuyor ve sanırım Piper da seninle beraber?

Annabeth: Lanet olsun ki evet... Ben de aynı durumdayım. Kaçsak mı?

Percy: Fena fikir değil.

Sadece dalga geçmiştim ama Percy ciddiye almıştı beni. Piper'ın gazabına uğramaktansa Percy ile kaçıp eğlenmek eğlenceli olabilirdi.

Annabeth: Beş dakika sonra seni evinin arka yolundan alırım. Hazır ol ama.

Görüldü 21.08

Hızlıca pijamamı çıkartıp tayt ve bir sweat geçirdim üstüme. Uzun süredir kullanamadığım Porsche'min anahtarını aldım. Camımı açıp aşşağıya atladım. Garaja girip arabamı çalıştırdım ve Percy'nin evine doğru sürdüm arabamı. Evi bana çok yakındı. Daha önceden hiç denk gelmemiz tuhaftı.

Percy'nin evine geldiğimde durdum. Odasının  ışığı yanıyordu. Işık kapandı ve camdan biri atladı. Bu kesinlikle Percy'ydi. Hırkasını giymeye çalışırken bir yandan da koşmaya çalışıyordu. Beni görünce gülümseyip arabaya bindi. Biner binmez dudaklarıma bir öpücük bıraktı ve kemerini bağlamak için geri çekildi. "Selam sevgilim."

"Selam. İkimizde sözü bozduk ha?" Percy gülümsedi. Hızla yola çıktım. "Nereye gidiyoruz?" Kafasını koltuğa yasladı ve bana döndü.

"Hiçbir fikrim yok."

Pizzacının önünde durduğumda Percy ile aynı anda arabadan indik. Arabayı kitleyip içeri geçtik. Paket yaptırıp çıkacaktık sadece.

Pizzamızı aldıktan sonra deniz kenarına indik. İlk önce içeceklerimizi açtık ardından pizza kutusunu. Buraya gelene kadar Piper ve Jason bizi zibilyon kez aramıştı. En sonunda telefonlarımızı kapatıp anın tadını çıkarmaya koyulmuştuk.

percabeth texting (tamamlandı)Where stories live. Discover now