13. Zděšení - obtěžovat

1.3K 105 0
                                    

„Draco," vydechl Harry, ze kterého rázem opadlo veškeré napětí, a pevně Draca objal. „Bál jsem se o tebe," zašeptal, když uviděl překvapený výraz na tváři svého přítele.

„To jsi nemusel," pohladil ho Draco po líci a protočil očima, „byl to jen další ubohý pokus mého otce, jak mi najít manželku."

„Cože?" zasípal Harry vyděšeně. Tahle varianta ho vůbec nenapadla. Přitom se dalo čekat, že Lucius bude chtít, aby Draco zplodil dědice. Harryho se začala znovu zmocňovat panika. Co když Draco bude chtít mít manželku a děti jako správný Malfoy? Co když Harryho opustí kvůli nějaké ženské?

Dracovi došlo, že Harry panikaří, ve chvíli, kdy začal mělce dýchat. Chytil ho za ramena a donutil ho podívat se mu do očí.

„Harry, uklidni se, prosím. Nevěděl jsem o tom. Otec mě poslal něco zařídit na naše francouzské panství. K mému zděšení tam čekala matka, aby mne seznámila s dcerou nějaké své kamarádky, aniž by se mi otec obtěžoval o tom zmínit. Nevěděl jsem to. Nechci žádnou ženskou. Chci tebe, Harry," šeptal naléhavě.

Poslední slova Harryho probrala z tranzu. Upřel na Draca zoufalý pohled a pevně ho obejmul.

„A já chci tebe, Draco," zamumlal mu do ucha, když se konečně mohl normálně nadechnout.

Spolupráce (HP FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat