6. Věřit - otočka

1.4K 105 4
                                    

Když si Harry konečně uvědomil, že se ho blonďák patrně pokusil urazit a podle otřesů Dracova hrudníku se dobře baví, odtáhl se. Doufal, že si Malfoy nevšiml jeho zuřící erekce, která nechtěla opadnout i přes trapnost dané situace.

„Můžeš mi věřit, že svoji práci zvládám dělat víc než dobře," odsekl Harry podrážděně a udělal otočku, aby konečně mohl zmizet ve svém pokoji.

„Možná kdybys v noci spal místo dělání kdo ví čeho, tak bys nebyl celé dny úplně mimo," zavrčel Malfoy, který se původně vůbec nechtěl hádat, ale teď si nemohl pomoct. „Kdybych ti ráno neudělal kafe, tak si vypíchneš oko kartáčkem na zuby. Pokud bys teda trefil do koupelny. Mohl by sis splést dveře a vypadnout z balkonu," mávl rukou daným směrem.

Harry, který se otočil čelem k Malfoyovi, udělal pár kroků zpátky. Sledoval, jak ručník kolem Dracova pasu sklouzl kousek níž. Blonďák, jako by si toho nevšiml, pokračoval dál.

„A nemysli si, že nevidím, jak při hlídkách koukáš do blba a že neslyším ty tvoje povzdechy," pokračoval Draco podrážděně a rozhazoval u toho rukama, což vedlo k pomalému uvolňování ručníku.

Harry už to nevydržel, chytil Draca za boky a prudce ho přitáhl k sobě, aby ho umlčel polibkem.

Spolupráce (HP FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat