1. Vyvolat - nárůst

2.2K 129 7
                                    

Dokončení bystrozorského výcviku si nutně vyžádalo pořádnou oslavu. Ron, který byl posledních pár dní v příšerném stresu, po pár panácích složil hlavu na bar a tvrdě usnul. Harry ho nechal, věděl, že toho jeho přítel moc nenaspal a snažil se na poslední chvíli vše naučit. 

Rozhlédl se po místnosti. Kolegové z kurzu seděli na baru a popíjeli whisky. Až na jednoho. Malfoy, jehož přítomnost na kurzu byla pro Harryho stále záhadou, seděl kousek bokem a upíjel červené víno. 

Harry zůstal upřeně sledovat, jak se Malfoyovy rty přibližují k okraji sklenice. Jak karmínová tekutina sklouzává do lehce pootevřených úst. Když pak vykoukl růžový jazyk a lehce přejel přes rty, aby sebou sebral poslední zbytky vína, Harry stěží potlačil zasténání. 

Zatřepal hlavou, jak se snažil přivést sám sebe k rozumu. Nebylo přece možné, aby alkohol vyvolal nárůst jeho zájmu o toho arogantního mizeru. To, že je gay, ještě přece neznamená, že ho musí přitahovat Malfoy. Ale ty lehce rozcuchané vlasy mu vážně sluší. 

Z rozjímání ho vyrušil Malfoyův pohyb. Ten, vědom si toho, že je pozorován, pootočil hlavu a střetl se s Harryho pohledem. Potter, když uviděl pobavený výraz v šedých očích, rychle odvrátil hlavu a v duchu si nadával do idiotů. 

Spolupráce (HP FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat