44

7 2 0
                                    

Au trecut 4 săptămâni de când am vorbit şi simt cum încet iar mi se face dor de tine. Aș vrea să-ți dau mesaj dar știu că nu are rost. Plus că nici măcar nu știu ce aş putea să-ți spun.

Dacă ți-ar mai păsa și ție m-ai cauta, nu? Ce-i drept dacă stau să mă gândesc nu e chiar așa. Nu e neapărat să mă cauți ca să îți pese sau nu. Poți să o faci și fără să mă cauți... așa cum fac eu cu prietenul tău. Încă îi zic prietenul tău deși e și al meu, sunt retardată clar.

Nu știu dacă fac bine ceea ce fac, am mai făcut asta înainte, m-am mai îndepărtat de amândoi și în final am ajuns cu regrete care nu pot fi distruse. Dar acum chiar trebuie să o fac, nu? Trebuie să mă distanțez. Toți suntem la facultăți diferite și cine știe dacă ne vom mai vedea? Știu că sunt proastă că mă gândesc la așa ceva dar spune și tu, mai are vreo un rost să sper să mențin măcar prietenia dintre noi? Aș vrea să vă văd pe amândoi fericiți și dacă asta înseamnă să plec din viețile voastre o s-o fac fără să mă întorc înapoi.  La un momentdat o să trec și eu peste, nu?

2 septembrie 2019

Shoot meUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum