13

53 5 1
                                    

Îl sun,iar el îmi răspunde imediat:
-- Jo? întreabă el uimit.
-- Buna,da sunt eu.
-- Scuze...dar nu ma așteptam să mă suni...
-- Nici eu,dar trebuie sa vorbim. Ne putem vedea astăzi la ora 18:00 la The House's?
-- Sigur,voi fi acolo! spune el fără ca macar sa se gândească.

 Ne putem vedea astăzi la ora 18:00 la The House's?-- Sigur,voi fi acolo! spune el fără ca macar sa se gândească

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am pe mine o bluza alba cu dungi roz,niste blugi negri,adidași albi și o bluza de trening neagra. Când intru,îl văd așezat la aceeași masă la care obișnuiam să stăm.

 Când intru,îl văd așezat la aceeași masă la care obișnuiam să stăm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-- Buna!spun eu și mă așez jos.
-- Hei,ce faci? mă întreabă el.
-- Sunt bine...Tu?
-- Nu prea stiu,presupun că sunt ok.
O liniște profundă ia loc intre noi ,până ce ii aud vocea:
--Îmi pare rău că te întreb tocmai pe tine asta,dar ce s-a întâmplat la petrecere? Nu îmi mai amintesc aproape nimic. Tot ce știu e că am venit la petrecere, am băut ceva,iar după te-am văzut pe tine cu tipul ăla ,altceva nimic.
-- Nu-ți amintești de fata aceea?
-- Ce fata?
-- Hero,nu eram împreună,așa că nu trebuie sa te ascunzi.
-- Nu știu despre ce vorbești,eram beat mangă. spune el confuz.
-- Te sărutai cu o fata langa piscina,una brunetă și foarte drăguță.
-- Îmi cer scuze... Chiar nu știu de ce am sarutat-o... Eram doar furios și confuz...
-- E in regula,nu trebuie să îmi dai explicații...îl intrerup eu.
-- Ba da,trebuie. Pentru că am sarutat-o ca să uit de tine. Dar nu a funcționat,m-ai evitat toată săptămâna, am simțit că ceva nu a mai mers între noi. Am incercat să mă gândesc în astea doua săptămâni cu ce am greșit. Am rememorat discuțiile sa vad daca am spus ceva deplasat ,dar pur și simplu nu îmi pot da seama. Și îmi lipsești ,îmi lipsești al naibii de mult! Iartă-ma daca ți-am greșit cu ceva înainte,sau pentru că am sarutat-o pe fata aceea... Pe care nici macar nu știu cum o cheamă. Îmi pare rău!
Vorbele lui îmi topesc inima și durerea ce se instalase la mine in suflet.
-- Mă mai...iubești? spune el,vocea tremurandu-i.
-- Normal că te iubesc! ii spun eu instinctiv. Adica...nu ai făcut nimic greșit,ba din contra,eu i-am lăsat pe ceilalți să controleze ceea ce simt. Adevărul este că...nimeni nu ne voia împreună. Iar eu am crezut că e ceva in neregula cu mine ,sau cu tine,dar...știi ce? Nu mă mai interesează ce spun ceilalți. Nu mă interesează ce cred ei că este bine pentru noi sau nu... Poate că mi-a fost doar frica sa nu se întâmple ceea ce s-a întâmplat cu primul meu iubit...-
-- Jo, îți jur că nu ți-aș face niciodată ceea ce ți-a făcut el. Tu chiar mă crezi in stare de așa ceva? întreabă el iar amestecul de confuzie și îngrijorare i se citește pe fata.
-- Nici pe el nu l-am crezut în stare,dar uite că...
-- Daca ai venit doar sa te certi cu mine,ar trebui sa te oprești și să îmi spui direct sa plec. ma întrerupe el. Pur și simplu nu mai suport să mă compari cu el, devine obositor,pur și simplu numai țin pasul. Ba mă iubești ,ba ma urăști... Fa-ma sa înțeleg ce se întâmplă...

The Life Before UsWhere stories live. Discover now