●Duyuru● ☆YENİ HİKAYE☆

1.8K 55 37
                                    

Canlarım yeni hikayelere yelken açtım. Tarihi ve askeri kurgularım var artık. Kusurlu Yalancı'ya şans veren herkesten bir şans da Mahber ve Demir Sancak'a vermelerini istiyorum. Sizleri çok seviyorum♥️

♟️

Demir Sancak:

"Ölüm sadece kalbinin durmasıyla olmuyormuş, kalbin atarken de ölebiliyormuşsun."

Savaş sadece bileği güçlü olanların değil aklı keskin olanların galibiyetidir.

5 sene öncesinin gölgesinde kalmış kalplerin savaşı... Ülkeye sevdaları bir olan bu delilerin hayatları ve aşkları da tek bir yerde kesişir; vatanda.

♟️

Mahber:

Taht için tutuşan prensese kim derman olabilirdi ki? Bir başka ülkenin şehzadesi elinden tutsa taht mı galip gelirdi sevda mı? Entrikanın hatta savaşın içinde kalmış insanlar ne yapabilirdi hayatta kalmaktan başka? Tahta mı yürüyeceklerdi, yoksa bu taht birilerinin sonu mu olacaktı?

Mehpare Hatun'un yolu Mirzaoğulları ile kesişir. Uğruna canını verebileceği tahtını ardında bırakıp gitmek zorunda kalır lakin taht onun için vazgeçilmezdir. İki hanedan evladı olan, iki mühür taşıyan bu prenses artık üçüncü bir mühürle de birleşmiş olur. Bir yandan saray entrikalarıyla uğraşırken bir yandan da varisi olduğu tahtı uğruna bir şeyler yapmaya çalışır. Peki sevda bu işin neresindedir?

Taht, aşk, entrika, savaş... Kendinizi tarihsel kurgunun içinde bulacaksınız. Okuduğunuz satırlarda gerçek tarihten izler görebilirsiniz.

♟️

SİZLERE EMİR'DEN ALİ'DEN NEHİR'DEN IRAZ'DAN BİRDE KABUL EDERSENİZ TUĞÇE'DEN SELAM GETİRDİM.

Ozan hepinizi instagramdan ekleyecekmiş aman dikkat Nehir duymasın!😘😘😉😉📱

Ali de kitap yazıyormuş ama ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Sadece Iraz'a söylüyor. 🙈🙉🙊

Emir "Kim Daha Mükemmel" yarışmasında birinci oldu. Ödülünü de kendine ithaf etti😂

Haydi Öpüldünüz😘

Kusurlu Yalancı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now