32. Bölüm- Görsel Şölen

1.9K 110 160
                                    

Saat iyice ilerlemişti. Emir ile odaya geçtikten sonra ona yapmamız gereken ilk adımı anlattım. Hadi bakalım Emir Gültekin, mükemmel yeteneklerini kullanıp mükemmel işler çevirmenin vakti geldi. "Emir bu kıyafet olmadı sanki he?" Tişörtünü üstünden sıyırdım. Daha şık görünmeliydi. Kocamı kendi ellerimle düşman ellerine yolluyordum Allah'ım sen koru Emir'i. "Utanmaz kız. Üstümden tişörtümü çıkarıp kas koleksiyonumu mu yoklamak istedin?" dedi ve elimi tutup karnına götürdü. Kaşlarımı çatıp kendimi geri çektim.

"Sapıksın sen Emir, tam bir sapıksın." Elime daha şık bir tişört geçirdim ve Emir'in üstüne attım. "Giy şunu." Biraz sert mi oldu ne? Yok yok iyi oldu. Tam gaz devam. Emir ayağa kalktı ve kapıya yöneldi. "Hadi gidelim." Elimle dur işareti yaptım. Yanda duran meyve sularını eline tutturdum. "Hadi bakalım düş önüme oyuncu." Üç kat aşağı inip Ceyda'nın kaldığı odanın önüne geldik. Ben kapıda bekleyecektim ve onları dinleyecektim. Zamanı gelince de içeri dalacaktım. Emir kapıyı tıkladı ve elindeki meyve suları ile içeri girdi. Haydi Bismillah. Başımı kapıya dayadım ses gayet net duyuluyordu. Emir de biraz sesli konuşuyordu. Duymam bu sayede daha da kolaylaşmıştı.

"Emir ben duydum ki..."
"Ne duydun bakalım?"
"Tuğçe ile bitmiş. Bana geri mi döndün sevgilim?" Bu sorunun ardından Emir güldü. "Vişne suyu severdin değil mi? Sana vişne, kendime portakal suyu koydum. Önce içelim ağzımız tatlansın." Emir ya oyun değilse bu seni gebertirdim. Ne demek ağzımız tatlansın? Öpüşecek misin onunla? Oyun da olsa bunu kabul edemem. Meyve suyunu içmiş olacak ki  "Güzelmiş." dedi. Sonra da ekleme yaptı. "Aynı eskisi gibi her şey baksana ama ben daha fazlasını istiyorum. Tuğçe ile bile yapmadığın şeyler anlarsın ya."

"Bugün bir başka güzelsin Ceyda."
"Öyleyim evet. Bu güzelliği değerlendirmek lazım değil mi?" dedi ve sonra başka bir ses gelmedi. Ne demek ses yok? Nasıl ses yok? Ses versenize? Emir iyi mi ki? Ay tam da şu an umarım meyve suyunun etkisi ile bayılmıştır. Aksi takdirde kocam elden gidiyor.

Birden kapı açıldı ve Emir beni hızlıca odaya soktu. "Oh çok şükür bayılmış." Bana döndü ve kollarını birbirine bağladı. "Siz ne bekliyordunuz hanımefendi?" Gözlerimi devirdim. "Ne bekleyeceğim be aman çekil." dedim ve odaya daldım. Nerede bu cadının telefonu? Odaya göz gezdirdim ancak bulamadım. Yatağa yığılmış olan Ceyda'nın ceplerini yokladım ve telefonunu buldum. "Burada, buldum." Emir hemen yanıma geldi. Telefonun tuş kilidi düğmesine bastım ancak sanki içinde hazine varmış gibi parmak izi sensörü vardı. Parmaklarını teker teker okuttum ve telefonu sol serçe parmağının iziyle açmayı başardım.

"Hazine var galiba içinde" Ne saklıyor bu kadar acaba? Parmak iziyle açıldığına göre önemli şeyler olmalı. Hemen telefon rehberini kendi mailime yedekledim. Mesajlar kısmında kayda değer bir mesaj yoktu. Bende Whatsapp'a girdim. Daha sonra gelirken yanımda getirdiğim bilgisayarı açtım ve telefondan karekod okuttum. Oldu bu iş. Tüm whatsapp mesajları şu an elimde. Ee teknolojik bir işi başarabilmek için ille de hacker olmaya gerek yok. "Bu iş tamam. Hadi odaya geçim inceleyelim." dedim ve her şeyi yerli yerine koydum. Bilgisayarı kolumun altına sıkıştırıp Emir ile beraber odadan çıktık.

Odamıza gidip telefonları ve bilgisayarı yatağa koyup oturduk. Bir kenara da lazım olur diye kalem kağıt koydum. "Ben hazırım." dedim özgüvenle. "Sen hazırsan ben de hazırım yer elması." dedi ve yanağımdan bir makas aldı. Ama bu çok kıroca. Bu hareket Emir Gültekin gibi mükemmel bir adama hiç yakışmadı. Diziler erkekleri çok kötü etkiliyor gerçekten. En son izlediğimiz dizide de böyle bir kıro vardı. Kesin ondan öğrendi. Demek ki neymiş Emir Bey'i televizyondan uzak tutmaya çalışmamız lazımmış.

Önce Emir'in telefonunu alıp daha önce aldığımız hattı içine yerleştirdim. Cihazı açtıktan sonra mailime yedeklediğim numaraları indirip kaydettim "Emir burada isim olarak tanıdık ya da dikkatini çeken biri olduğunda sen onu not al." Derin bir nefes alıp bilgisayarı kucağıma aldım. "Ben de bu hanım ne haltlar karıştırıyormuş onu öğreneyim." Melih ile bir bağlantısı var mı? Önceliğim bunu bulmaktı. En üstte olan mesaja baktım.

Kusurlu Yalancı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now