41. Játszunk

3.7K 116 39
                                    

Sziasztok! Meg is érkeztünk az új részhez. Remélem tetszik.
Jó olvasást!😘

A napok egyre gyorsabban teltek. Minden egyes héttel közelebb kerültünk a búcsúhoz.
Nem sűrűn emlegettük, de mindkettőnk tudta, hogy hamarosan be fog következni.

Most is itt vagyunk. Nyár közepe. Shawn már végzett az iskolával és holnap indul Torontoba. Ami azt jelenti, hogy mikor hazaér cirka egy hetet lesz velem. Utána utazik.

Jelenleg itt vagyunk nála és a mellkasán fekszem. Ő a telefonját nyomkodja én pedig a tévét nézem. Nem fogjátok kitalálni, hogy mit nézek; Spongyabobot. Mint úgy általában. Igazából nem is a mesére összpontosítok. Inkább hallgatom a szerelmem levegővételét és élvezem, hogy velem van. Ő a hatalmat simogatja ( jó... Lejjebb is csúszik a keze ) és így nézegeti az üzeneteit.

- Várj baby, el kell mennem mosdóba.- tapaszkodott fel, majd elsietett az említett helyiségbe

Rezegni kezdett mellettem a telefonja. Először nem foglalkoztam vele, de utána idegesíteni kezdett. A telefonért nyúltam, majd feloldottam.

Hope: Tudom, hogy hiányzom neked. Miért nem kezdjük újra?

Hope: Te is tudod, hogy mindent meg tudok neked adni... Hisz élvezted a velem töltött időt 😋

Hope: Kérlek! Veled akarok lenni. Minden féle értelemben. Akár láttad, vagy feletted. Amit akarsz...

A gyomrom görcsbe rándult a szavai hatására...
Hogy lehet valaki ennyire... Ennyire... Ahhh!!!

Shawn lépett be a szobába, majd vissza feküdt eredeti helyzetébe. Oda nyújtottam neki a feloldott telefont és hagytam, hogy végig futassa szemét a sorokon.

Láthatta rajtam, hogy eléggé pipa vagyok, így a karomat kezdte simogatni nyugtatasként.

- Nyugi baba. Ez csak egy rossz ribanc. Nem érdekel, hogy miket mondd. Te kellesz nekem. Csak te. - puszit nyomott az ajkaimra majd elvigyorodott amire muszáj volt mosolyognom

- Akkor se írjon ilyeneket a pasimnak!- durciztam és még a karomat is összefontam. Egy kisebbet kacagott, majd az ölébe ültetett, vele szemben.

- Nem tudja, hogy a pasid vagyok. Nézd el neki, kérlek. Nem szeretném, hogy kinyird. - nevetett fel a végén, amire én is kuncogtam

- Jolvan. De csak azért, mert ilyen cuki vagy! - közelebb hajoltam hozzá és nyomtam egy puszit az arcára

Nem álltam meg egy puszinál. Az egész fejet puszilgattam, ő pedig csak nevetve hátra dőlt az ágyon. A száját szándékosan kerültem és csak a környékére nyomtam puszit. Ez nem tetszett neki, mivel össze ráncolta szemöldökét és csücsöriteni kezdett, ami nagyon vicces látvány volt. Így nevetésben törtek ki. De nem hagyta sokáig, hogy szórakozzak. A tarkomnal fogva magához rántott, ezzel egy forró csókba hívva. Mohón falta ajkaim, szinte már levegőt is alig kaptam.
A számról letért az álkapcsomra, majd le a nyakamra. Az egyik keze a fenekemet, a másik pedig a mellemet gyúrta. Egy hatalmas sóhaj hagyta el a számat. Vissza tért az ajkaimhoz és éhesen tapadt rájuk. A fenekemnél fogva dörgölte nemi szervem az övéhez, amire mindketten egyszerre nyögtünk fel. Beleturtam dús, göndör hajába és egy kicsit meg is téptem. Végig simitott a hátamon egészen a pólóm szegélyéig, majd lerangatta rólam a darabot. Mivel csak egy bő melegítő nadrág volt rajtam, így könnyen becsusztatta kezét, egészen a bugyimba. Hirtelen izgatni kezdett ami miatt nyögtem egy nagyot. Ő pedig elégedetten polintott.

- Ez az, baby! Nyögj csak apucinak... - mormolta a fülembe

A felsőtestén simagottam, markoltam ahol értem. A csípőm is automatikusan mozgatni kezdtem, ezzel jobban hozzá dörgölve magam a kezéhez. Eközben egy percre se szakadtam el ajkaitol.

A felhevült levegőbe a csengő idegesítő hangja szakított bele. Shawn hirtelen szakadt el tőlem. A kezét kihúzta, mire panaszosan nyögtem egyet.

- Pedig most jót játszhattunk volna.- biggyesztette le ajkait mint egy kisgyerek. Felnevettem, majd lemásztam róla. Szembe tűnt a nem kis dudor a nadrágján, amire kuncognom kellett. - Ne nevess! A te hibád. - mondta sértetten mire még jobban nevettem

Ismételten megszólalt a csengő, de már Shawn indult is, hogy ajtót nyisson a látogatónknak. Én meg fent maradtam. A hajamat rendbe szedtem és a pólómat is felkaptam.

Leballagtam a lépcsőn egészen a nappaliba, ahol Charlie és Alexa ült a kanapén. Mendes a konyha pultnál állt és frissítőt töltött nekik.

- Sziasztok! - köszöntem mosolyogva

- Szia! - mondták egyszerre szintén mosolyogva

- Mizu? - kérdeztem miközben lehuppantam a fotelba

- Semmi különös. Gondoltuk meglátogatunk titeket, mielőtt Shawn elutazik. - mosolygott Alexa

- Ana te miért nem mész? - kérdezte Charlie, amikor Shawn a kezébe adta az italt

- A szüleim nem engednének. Így én maradok. - mondtam

- És az én szüleim sem tudják, hogy Anaval vagyok. Most akarom majd elmondani. De valószínűleg ki fognak akadni... - magyarázta a barátom miközben végig simitott a karomon



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 24, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Egy Tanár A Gyógyír ( S.M )Where stories live. Discover now