12. Ő meg ki?

4K 136 8
                                    

Telt mult az idő. Már november végefelé járt az idő. Shawnal és Charlie- ékkal is tőbb időtt töltöttem. Már a " bandájukba " is befogadtak.
Anyáék is nagyon örülrek hogy lettek barátaim. Persze arrol nem számoltam be hogy joval idősebbek... Meg persze azt sem mondtam el hogy Shawn a legjobb baratom. Bisztos gogy kiakadnának. De akkor hogy kiakadnának ha rajönnének hogx szerees vagyok belé.

Igen ez is kiderült pár napja. Pontosan 6 napja. Azota ezen gondolkozom. Pontosan azon hogy én beteg vagyok. Jo az még el ment hogy barát ként néztem rá. De ez... Ez már beteges. Ráadásul ha Shawn megtudna a barátságunknak annyi lenne. Az viszont borzalmas lenne. Hisz nem birnám ki hogy nem szol hozzán, hogy nem mosolyog rám.

📔📚📘

Reggel Evan társaságában indultam a suliban. Kötött felsőben vastag kabátban. Hát igen... Nincs a legjobb idő. Kissé vacogva baktattunk az iskola felé. Eggyütt léptünk be az aulába ahol a diákok csoportokba tömörülve beszélgettek, ezzel hatalmas hangzavart csapva.

Elindultam az emelet felé. Közben jopáran lökdöstek. Mert hát ugye nehogy arrébb menjenek. Amikor felértem odamentem a szekrényemhez és bedoptam a kabátom. Amint készen lettem elkezdtem sétálni az ablak alatti padhoz. Onnan mindig olyan szép a kilátás. Épp egy gyönyörű rétre lehet rá látni. Imádom. Olyan nyugott. Magányos. Csendes. Szomoru. Mintha a lelkem látnám. Főleg most. A fűnek a szine kisárgult és megkopott, mindenhol sárga,vörös, barna falevelek.

Hirtelen valaki leült mellém ezzel engen megrémitve. Rákaptam a fejem. Épp egy ártatlan mosolyt villantott, amire csak a szemem forgattam mosolyogva.

- Jo reggelt Mr. Mendes! - fordultam vissza az ablak felé vigyorogva

- Önnek is Ms. Shayne! - mondta továbbra is mosolyogva

- Minek köszönhetem korán reggel a társaságát? - kérdeztem kucogva

- Hát gondoltam szolok hogy délutánra ne tervezzen semmit. Mert elmegyünk jégkorcsojázni. - mondta egy szivdőglesztő félmosolyal

- Ugye csak viccelsz? - kérdeztem hitetlenkedve

- Nem. - ráncolta a homlokát

- Most komolyan ki akarsz nyirni? - kérdeztem komolyan

- Szoval nem tudsz korizni... Értem. - kezdett el nevetni

- Ez nem vicces! Sosem koriztam még. Még csak jegen sem voltam mêg. - kezdtem el pánikolni

- Nyugiii... Megtanitalak. - mondta nyugottan de én csak a szemem forgattam

- Ja... Ugy mint uszni, mi? - kérdeztem gunyosan

- Ez nem volt szép... - durcizott ami hihetelen milyen cukivá teszi

- Oké.. Jo. Sajnálom. Elmegyek. Csak ne haljak meg. - kezdtem el nevetni mire ő is

- Nem fogsz. Amugy Charlie is jön meg Alexa is. - mondta a részleteket

- Na az jo lesz! De most már menjünk mert becsengettek. - mondtam mert már mindenki megindult a terme felé

📔📚📘

Suli után Shawnak a kocsijába beülve indultunk el a pálya felé. Persze most is énekeltem mint mindig. Most a "Into you"-t énekeltem. Shawn persze most is jol szorakozott rajtam...


Amikor odaértünk bementünk a csarnokba és a bérelhető korik felê vettük az irányt. Persze itt is összevesztünk azon h ki fizessen. Sosem hagya hogy fizesem a sajátom.
Értékeltem de egyben idegesitett is.

Alexa és Charlie már bent koriztak én pedig a padon ülve probáltam jol bekötni a kori füzőjét. Shawn már előttem állt korival a lában és a bénázasomat figyelte. Nem tudtam rendesen meghuzni a fűzőt.

Megcsoválta a fenét majd féltérdre ereszkedett és elkezdte bekötni a fűzőt. Olyan erővel huzta meg hogy szerintem a lábamban a keringés begált. A másikat is brkotötte majd felállt és a kezét nyujtitta, amit gondolkodás nélkül elfogadtam. Felsegitett majd egyensulyozva meneteltem a jég pálya felé. Amint ráléptem a jégre majdnem elestem. Persze ezt a hős lovagon nem hagyta hogy eltaknyoljak. A karom nál fogva nagahoz huzott hogy még véletlenül se essek el. Egy pillanatra a szemembe nézett majd az ajkaimra majd ujra a szemembe és elkezdett huzni. Az egyensulyomat probaltam megtartani kisebb nagyobb sikerrel.

Alexáék valamit sugdoloztak de nem igazán figyeltem. Csak arra tudtam figyelni hogy Shawn fogja a kezem. Közben beszélt nekem arrol hog, hogy kell korizni. De ebből semmit sem hallottam annyira elkalandoztam.

📔📚📘

Már több orája korizunk. Egyedül még nem megy. Vagy Shawn vagy Alexa vagy pedig Charlie segitett.

Alexáék elmentek innivaloért. Én pedig probálkoztam egyedül boldogolni kevés sikerrel.

- Vigyazok rád! - mondta Shawn a kezemet fogva miközben hatrafelé korizott

- Tudom. - mosolyogtam ra

Elmosolyodott és lassan elengedte a kezem. Én mehettem vagy egy métert Shawn már nagyon örült amikor az egyensulyom elhagyott és majdnem elestem.

Shawn még idöben a derekam után kapott és magához szoritott. Én a hirtelen félelemtől a tarkojára tapasztottam az egyik kezem a másik pedig a hajába siklott.
Nagyon közelvoktunk. Túl közel. Éreztem lehelletét az arcomon amitől nem birtam levegőt venni. Egyenesen a szemembe bámult. Ám nem somáig... Tovább haladt a tekintete a számra. Aztán vissza a szemebe majd megint a számra. Folyamatosan csökkent köztünk a tavolság amibdk hatására örült modban dobogott a szivem. Már az orrunk össze ért mikor Alexa megszolalt.

- Mi hazamegyünk. - mondta a box tuloldalárol hatalmas mosolyal az arcán. Én fülig pirultam már egy méterre voltunk egymástol de nem engedte el a kezem gondolom hogy ne essek el.

- Rendben mi is megyünk. - mondta Shawn

📔📚📘

Másnap reggel kirobbano boldogsággal baktattam az iskola felé Evannel eggyütt aki szova is tette a hazalmas örömöm. De nem fogalkoztam vele. Továbbra is arra gondoltam hogy ma is lathatom őt. Hogy beszélhetek vele.

Már csak egy sarokra voltunk a sulitol mikor meglattam Shawn kocsiját.

Teljesen ledöbbentem a szivem a fülemben dobogott. A torkom kiszaradt. A fejem pedig lüktetett.

Egy hosszu vörös haju csaj volt nekidőlve a kocsinak. Modell alkat és még gyönyörű is. Shawn pedig a testével szoritotta a nőt a kocsinak. A szájuk nagyon közel volt egymáshoz. El sem hittem amit látok. Alig tudtam felfogni. Majd nem elbőgtem magam de erőt vettem magamon és mint ha nem is láttam volna tovább mentem.

Egy Tanár A Gyógyír ( S.M )Where stories live. Discover now