33. Ezt nem hiszem el.

2.9K 92 7
                                    


Ott állt előttem az a csaj. A csaj akit Shawnnal láttam.  Vörös haja simán omlott a vállára, zöld szemei boldogan csillogtak. Enyhe piros arcát szeplök boritották. Tényleg nagyon csinos. A közelébe se érek.... Tényleg tökéletes egy nő.

- Sziasztok! - vigyorgott mint a vadalma igy elsöre nagyon szimpatikus egy nö - Hope Adams vagyok. Én leszek az új rajz tanárotok.

A fiuk csak tátott szájal nézték a tanárnőt, én pedig.... Lelkileg összetörtem. Hiába mondta Shawn, hogy nem érzett iránta semmit, és hogy semmi komoly nem történt. Én akkor is tartottam ettöl az egésztöl. Hisz minden nap látják majd egymást. Beszélnek majd... És ez a csaj elég tapadósnak látszik.

Mindenki bemutatkozott aztán pedig elmondta a feladatot. Egy portrét kell rajzolnunk.

Igazábol szeretek rajzolni. Sokszor szoktam ha unatkozok. A matekfüzetem televan rajzokkal.

Csendben rajzolgattam. Közben a tanárom a oadok között sltálgatva vizsgáta a rajzokat. Néha megszolalt hogy milyen szép stb... Én megsem szolalta. A gondolataimba merülve rajzoltam, még az sem tünt fel, hogy valaki belépett a terembe.

- Hope?! - hallottam meg egy tul ismerös hangot

- Áh... Shawn szia! - köszönt vigyorogva - Mit szeretnél?

- Egy diák miatt jöttem. El lett kérve. - mondta a a tanárnőnknek zavarodottan - Ana légyszives gyere! - nézett rám

- Megyek. - összepakoltam a cuccom majd a táskámat felkapva oda adtam  a rajzom a tanárnőnek - Tessék. - motyogtam

- Ez nagyon jo.... - mondta a rajzomat kémlelve

- Köszönöm. - mondtam félénken

- Mehetünk? - kérdezte Shawn mire felé fordultunk

- Persze... - motyogtam majd együtt léptünk ki az osztálybol - Ki kért el? - kérdeztem értetlenül

- Hát én! - vigyorgott

- Ééés miért? - néztem rá gyanusan

- Tudod.... Szerintem épp itt az ideje, hogy elvigyelek egy normális randira.- mondta lazán mire én eltátottam a szám majd vigyorogni kezdtem

- Úgy érted hogy.... - kezdtem bele de a szavamba vágott

- Igen. Elviszlek egy igazi randira. Ugy sem voltunk még. Igaz? - mondta miközben már kint voltunk az udvaron

- Igaz. - vigyorogtam - Ez nagyon aranyos tőled. - karoltam belé - Azt hittem, hogy mi nem csinálhatunk ilyeneket...

- Már miért ne?! Hisz attól mert a kapcsolaton büntetendő, még csinálhatunk olyanokat mint a norüális párok. - mondta már akocsinál aminek az ajtaját ki is nyitotta nekem

- És mit terveztél mára? - kérdeztem a szemöldökömet huzogatva mire felnevetett

- Az titok. De legyél csinos. - kacsintott- Haza viszlek, és majd érted megyek ha kész vagy jo? - mondta

- Rendben. És elegáns legyek? - érdeklödtem

- Mindegy. Amilyen akarsz.  - mondta mosolyogva mire nekem is muszáj volt

Amint a házunk elé értünk, egy hosszú csókkal bucsuztunk. Bementem a házba, majd fel a szobámba. Összeszedtem a zuhanyzáshoz szükséges cuccokat, majd a fürdöbe mentem. Levetköztem majd megengedtem a melegvizet. Beáltam a kabinba, a forró víz égette a bőrőm. A hajamat is kimostam, majd mikor készenlettem a törölközöt magamköré csavarva indultam vissza a szobámba.

Nekiláttam a készülődésnek. A hajamat megszáritottam majd kivasaltam. Sminkkel nem sokat törödtam, egy kis szempillaspirrál, és egy matt vörös rúzs. A ruhámmal egy kicsit elbibelődtem. Hisz nem tudtam, hogy mire számitsak. Ezért inkább bisztosra mentem. Kivettem egy vörös ruhát, ami combközépig ért. Őszintén szolva nem is tudtam hogy van ilyenem. De ha már itt van kihasználom. Gyprsan magamra kaptam majd beálltam a tükör elé hogy felmárjem magam. Igazábol nen is volt olyan szörnyű. A vörös ruha kiemelte a szemem. A hajam pedig csak dobott rajta.

Dobtam egy gyors üzit Shawnnak. Majd anyának is hogy ma Alexánál alszom.  Egy táskába pakoltam, pizsit és holnapra ruhát. Amint kész lettem ezzel felvettem a fekete magassarkúm. Magamra kaptam a fekete bőr dzsekim, és már csengettek is.

Izgatottan toporogtam az ajtoban, majd egy mély levegőt véve kinyitottam azt. Ott állt előttem, egy sötét kék mintás ingben. Fekete farmerben, haja Kustánszeg állt a feje tetején.  Lassan vezette végig rajtam a a tekintetét.

- Gyönyörű vagy... - motyogta mire én fülig pirultam

- Nagyon jol nézel ki. - mondtam félénken

- Indulhatunk? - kérdezte egy vigyorral az arcán

- Persze. - mondtam mosolyogva majd megindultunk a kicsi felé


Az út csendben telt. A keze a kezemet fogta, és így hallgattuk a rádióból szóló zenéket. Meglepetten vettem tudomásul hogy a haza felé veszi az irányt. Amikor oda értünk udvariasan segített kiszállni a kocsiból. Az ajtóhoz kísért majd betessékelt.

Amikor beléptem még a lélegzetem is elállt. Egyszerűen gyönyörű volt. Felhomály uralkodott az egész házban. Csak néhány gyertya világított, annyira romantikus volt. Shawn a hátam mögött állt és onnan figyelte a reakciom.  Tovább mentem egyenesen a konyha felé az asztal szépen meg volt teritve. Egy egy gyertya világított rajta. És egy csokor rózsa volt a közepén. E mellett még hihetetlenül finom illatok jártak át a levegőt.

Egy Tanár A Gyógyír ( S.M )Where stories live. Discover now