~4~

267 31 27
                                    

Οι τρεις αυτές ημέρες ήταν οι καλύτερες που είχε ζήσει η Evie τα τελευταία τρία χρόνια. Όλα ήταν τόσο ήσυχα και ένιωθε σαν να είχε βρει ξανά ένα χαμένο κομμάτι του εαυτού της που δεν γνώριζε ότι είχε χάσει. Είχε θαφτεί με τις αναμνήσεις της από το Dragonmere και τώρα αναδυόταν ξανά πίσω στην επιφάνεια.

Πέρασαν αυτές τις ημέρες απλοϊκά, συζητώντας περί ανέμων και υδάτων. Συνήθως περνούσαν τον περισσότερο χρόνο μόνες τους, κάποιες φορές όμως ερχόταν μαζί τους η Atalantis και ο Orion. Την Evie δεν την ενοχλούσε καθόλου. Ήταν μία ευκαιρία για να μπορέσει να αναπληρώσει το χάσμα των τελευταίων τριών ετών, αν και ήξερε καλά ότι η ευτυχία της ήταν προσωρινή. Όμως αυτό δεν θα την εμπόδιζε να απολαύσει αυτές τις στιγμές.

Μέσα από τις συζητήσεις τους είχε μάθει ότι ο Goisfrid είχε κάνει τελικά μία κόρη - όχι ως προς μεγάλη της έκπληξη - που την ονόμασε Amelia. Έπειτα οι Δράκοι πετούσαν ελεύθεροι γύρω από το Dragonmere και πολλοί τους είχαν δει αλλά πάντοτε από μακριά. Δεν ανακατεύονταν πλέον στις υποθέσεις των ανθρώπων. Ο Vimaeris είχε επιστρέψει κοντά στους νομάδες του Αέρα που κι εκείνη με τη σειρά τους είχαν επιστρέψει στο παλιό και ερειπωμένο βασίλειό τους, εκεί που κάποτε στεκόταν το Σκοτεινό Βασίλειο του Borgia και που είχε πέσει με τον θάνατό του. Η Diaphira είχε εξαφανιστεί στις επτά θάλασσες. Μονάχα ο Firevillan και ο Maledy ζούσαν σχετικά κοντά με τους ανθρώπους, αν και ο πρώτος γενικά τους απέφευγε. Ο Maledy είχε εγκατασταθεί πλέον στο Δάσος των Ξωτικών όπου ζούσε αρμονικά με τα ξωτικά που τον σέβονταν απόλυτα.

Τα τρία Έθνη είχαν κάνει σημαντικές προσπάθειες να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Ακόμα και οι διπλωματικές τους σχέσεις είχαν βελτιωθεί αρκετά, αν και η σχέση μεταξύ Έθνους της Φωτιάς και Έθνους του Νερού δεν ήταν φιλική αλλά ούτε και εχθρική πια. Το Έθνος του Νερού φαινόταν πιο απόμακρο σε σχέση με τα άλλα τρία που είχαν καταφέρει να επιτύχουν μία σχέση ισορροπίας μεταξύ τους.

Μία άλλη προτεραιότητα ήταν η αναδημιουργία της φυλής των Ανθρώπων. Από τις μαζικές σφαγές του Borgia ελάχιστοι είχαν σωθεί, παρόλα αυτά ήταν διατεθημένοι να προσπαθήσουν στην επανεμφάνιση της φυλής τους, καθώς πλέον αποτελούσαν πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού του Dragonmere. Το μεγαλύτερο μέρος ήταν Μαχητές, όπως ονομάζονταν αυτοί που είχαν την ικανότητα να ελέγχουν κάποιο από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, ένα σεβαστό ποσοστό ήταν βρικόλακες και υβρίδια, οι Μάγοι που συναντώντουσαν σπάνια, έπειτα υπήρχαν να διάφορα άλλα πλάσματα όπως τα ξωτικά, κάποιοι κένταυροι και νάνοι που ζούσαν πολύ βόρεια και οι γοργόνες στα νότια. Υπήρχε τεράστια ποικιλομορφία στο Dragonmere και ακόμα και η Evie δεν γνώριζε ότι υπήρχαν τέτοιες οντότητες εκεί.

Τα Χρονικά Του Dragonmere: Το Χαμένο Νησί {Book 2}Where stories live. Discover now