1.7

5.8K 401 231
                                    

Cüneyt ile konuşmak sert bir kuru kış sonrası ılık ilkbahar meltemlerine maruz kalmak gibiydi.Kendisinden bir yaş büyük olduğunu öğrendiği çocuk ile kitapçıda ikisinin de işleri bitene ve Oğuz'un evinin bulunduğu caddeye kadar kitaplar ve evren hakkında bilumum tonlarca şey konuşmuşlar ,ayrılırken birbirlerinin numaralarını alarak konuşmaya devam etmek üzere sözleşmişlerdi.

Akşam yemeği sırasınca yüzüne engel olamadığı bir tebessüm konmuştu Oğuz'un.Annesi babasına oğlunu işaret edip kulağına bir şeyler fısıldaması üzerine Cevdet Bey'in bakışları da önündeki yemeği aheste aheste yiyen oğlu üzerinde toplandı.Oğlunun bugünkü keyfini adamlarından haberini aldığı bütün gün konuştuğu çocuğa borçlu olup olmadığını merak etmişti anlaşılan fazla beklemeden oğluna seslendi.

''Hayrola Oğuz , bugünkü halini neye borçluyuz?Günğn iyi geçti herhalde , seansın nasıldı?''

''Hı...Evet , iyiydi.''

Oğuz iyice dalmış olmalı ki babasının sesi üzerine affallamıştı.Cevdet Bey sabahki çocuğu araştırmayı zihnine not olarak ekledi ve daha fazla üstelemedi ,zaten psikolog ile sürekli iletişim halindeydi.İlerleme yavaş olsa da oğlu kesinlikle bir üç ay önceki Oğuz değildi.Bazı şeyler için geç kalmış olsalar da her şey çok güzel olacaktı.

Yemekten sonra hepsi salonda oturmuş meyve yiyorlardı.Oğuz bir yandan ebeveynlerinin sohbetine katılmaya çalışırken bir yandan da göz ucuyla koltuğun üzerinde , yanında bulunan telefonuna bakıyordu.İçin için Cüneytten bir mesaj gelmesini umut ettiğini inkar edemezdi.

Biraz sonra telefonu titreşmiş ve bildirim ışığı yanmıştı.Oğuz çeviklikle telofonunu alırken mesaj beklediği kişiden değildi.

Yavşak Sapık:Gerçekten Oğuz , Berkay gibi bir piçten sonra nasıl hala önüne ilk çıkan kişiye güvenebiliyorsun?

Yavşak Sapık:Asla akıllanmayacaksın değil mi?Hala o küçük saf çocuk olarak kalacaksın.

Yavşak Sapık:Gerçi sana saf da diyemeyiz.

Yavşak Sapık:Sonuçta Berkay ile birlikteyken her bir halttı biliyordun , o hapları alırken kendine ne ettiğinin de son derece farkındaydın değil mi?

Yavşak Sapık:Ben senin için o kadar uğraşmışken , babamlara seni kurtarmak için o kadar yardım etmişken senin hala böyle olman canımı sıkıyor.

Yavşak Sapık:En çok da herkese güvenip kardeşim dediğin adama güvenmeyişin beni mahvediyor.

Yavşak Sapık:Daha ilkokul bebeleriyken her zaman beraber olacağımıza söz vermedik mi lan senimle?

Yavşak Sapık:Neden hala benimle hiç konuşmadın?

Yavşak Sapık:Ben sana ne yaptım?

Oğuz kısa bir şokla telefonuna bakakaldı kısa bir süre.Şu an karşısındaki yabancının aklındaki kişi olamamasını tüm kalbiyle diliyordu.

Oğuz:Muharrem?

Yavşak Sapık:Hassiktir...

Yavşak Sapık:Yanlış hat.

Selam , ben geldim.

Çok becerikli kurgu yazarınız köye geldiği ilk 15 dakika içinde kolunu yaktı ve acı yüzünden bir türlü matematik testine odaklanamıyor.Hem size erken bir bayram hediyesi yazıp(ne kadar erken olabilirse) bir yandan da hikayenin başından beri söylememek için kendini zor tuttuğu yavşak sapığın kimliğini açıklamak için daha iyi bir zaman bulabileceğini sanmıyor da.

Öyle bir yorum geldi mi hatırlamıyorum ama herhalde bir çoğunuz aklına bile getirmemiştir Muharrem olabileceğini.

En başından beri anlatmak istediğim aslında ailenizin ve arkadaşınızın sevgisinin hep aradığınız o sevgiliden daha önemli olabileceğiydi.Bilmiyorum belki de bunun için bana kızacaksınız fakat benim için dünyada ailem ve arkadaşlarım herhangi bir sevgiliden ve ondan göreceğim değerden daha önemli.

Berkay'ı çabuk unutmadı mı diyenler için, aralarındaki şey sadece cinsel bir şeydi. Sevgi ve aşk değildi ki Berkay da zaten Oğuz'a aşık değil. Ona hatırlarsanız baya kötü davranıyordu. Bizim oğlan da herkese aşık olduğunu düşünmeye meyilli, telaşe etmeyin bu ikisi hakkında, Cüneyt ve Oğuz, aklımda güzel şeyler var. Ama üzülmeyin Berkay da düşündüğümüz kadar piç ve şerefsiz değil. Hatta sınavlarım bittikten sonra kendisi hakkında yan bir hikayeye başlamayı düşünüyorum.

Düşüncelerimi toparlamak ne kadar da  zormuş.Umarım çok sıkıcı olmamıştır.

Sizden tam olarak da hikayenin gidişatıyla alakalı iyi kötü ne düşünüyorsanız ve tahminlerinizi, hepsini buraya yazmanızı rica ediyorum.

Ayrıca hepinize destek yorumları için teşekkür ederiyorum.Umarım seneye bu zamanları İstediğim yere kayıt yaptırdıktan sonra valizlerimi toplarken size bölüm yazıyor olurum.

Sevgiler...

Anne Ben Çirkin Miyim?  ||Boy×Boy||Where stories live. Discover now