1.0

7K 494 42
                                    

Yavşak Sapık arıyor...
Karanlık odada telefonumu bulmak hiç zor olmamıştı.En son ona mesaj attıktan sonra yatağın altına fırlatmıştı.Hala ona neden mesaj attığımı sorguluyodu. Elindeki yanıp sönen alete baktı. Açıp açmamak konusunda ikilemde kalmıştı. Bir yanı deli gibi kim olduğunu sorgulayıp öğrenmek istiyorken diğer yanı siklemeyip karanlıkta ağlamaya devam etmek istiyordu.

Derin bir nefes aldı ve yanıtla tuşuna bastı. Titrek elleriyle telefona yaklaştıktan sonra karşı taraftan rahatlamış bir iç çekiş duydu.
'' Alo! ''
Uzun bir sessizlikten sonra karşı taraftan hiç ses gelmeyince kapatmaya karar vermişti ki boğuk bir ses duyuldu.
'' İyi misin, umarım umarım iyisindir.Kontrol etmek için aramıştım. Yani açacağını bile düşünmemiştim.Açtığın için teşekkür ederim. ''
Sesi tanıdık değildi ama tonlamalarını daha önce duyduğuna yemin edebilirdi Oğuz.
'' İyiyim'' diyebildi sessizce fısıldayarak"teşekkür ederim aradığın için yani.''

'' İyi geceler o zaman. Kendine iyi bak. ''

Oğuz içinde umutsuzca büyüyen hayal kırıklığı hissine engel olamıyordu.Sebepsizce biraz daha konuşmasını dilerken bulmuştu kendini. Kırgınlığını karşı tarafa belli etmemeye çalışarak fısıldadı.
'' Sen de, iyi geceler... ''
Telefon karşı taraftan kapatılmıştı.

Oğuz tekrar yatağına uzandı ve telefonunu göğsü de tutarak gözlerini kapattı. Yüzünde giderek büyüyen gülümsemeye ve karnında hissettiği tuhaf bulantıya bir neden bulamıyordu belki içinde ama daha iyi hissediyordu artık. Berkay piçinin hissettirdiği kötü duygular birden kısa bir süreliğine de olsa dağılmış gibiydi. Belki de başından beri ihtiyacı olan buydu, bedenen yanında bile  bulunmamasına rağmen onun için endişelenen bir  ruh.

Selam, çok beklettim biliyorum ama inanın  bu yıl benim için cidden zordu.
Neyse ki bazı güzel şeyler oldu ve kötü şeylerin birçoğunu zihnimden def etmeyi başarabildim. Bu bölüm aslında söz verdiğim gibi cumadan önce hazırdı ama kuzenim sağolsun sinir krizleri eşliğinde silindi. Bir daha da aynı şeyi yazmaya gönlüm el vermediği için olayların akışını değiştirerek tekrar yazdım.Biraz daha geçiş için bir bölümdü ama yeni bölümleri artık daha hızlı yazabileceğim için umarım mazur görürsünüz.

(ufak bir not : Oğuzu seven, onun için gerçekten endişelenen  çok insan var ama o  bunu göremeyecek kadar kör.)

Sevgiler...

Anne Ben Çirkin Miyim?  ||Boy×Boy||Where stories live. Discover now