1.1

7K 509 133
                                    

'' Oğuz sen beni dinliyor musun? "

Babasının sesiyle fark etmeden kapatmış olduğu gözlerini irkilirek  açtı Oğuz. Kahvaltı masasına dirseğinden destek alarak yaslanmış uyur bir vaziyette. Hemen toparlandı ve ebeveynlerine döndü. Annesi uyku akan kızarmış gözlerini görünce iç çekmişti.

" Eh be oğlum! Kaç defa diyorum sana gece boyu uykusuz kalma, vakitlice uyu diye. Şuna bak neredeyse üniversiteye gidecek yaşa geldin hala kendine bakamıyorsun."

"Tamam anne ya! Hem bu seferki tatil olduğu içindi. Yapmam bir daha böyle şeyler."

Babası yakın gözlüklerinin üstünden
Oğuza kısa bir bakış atsa da dün gece oğlunun o halini gördükten sonra çok üstelememişti, Oğuz da elindeki çatalıyla yumurtasıyla oynamaya başlamıştı.

Masada hüküm süren kısa bir sessizlikten sonra babasının telefonundan gelen titreşimle orta yaşlı adam elindeki gazetesini bırakmış sonra da keyifle gülümsemişti.

"Bu gün şöyle köye doğru gidelim mi? Hem uzun zamandır ailecek zaman geçirememiştik."

"Hayrola Cevdet? Ne haber geldi ki böyle keyiflendin. Hem sen bugünü merkezde geçirmeyecek miydin?"

"Uzun zamandır yakalamaya çalıştığım bir p.ç hakkında Ömer mesaj attı.Bu sefer yakalamakla da kalmayıp sağlam deliller elde etmişiz."

Oğuz'un birden ilgisini çekmişti. Babasının uzun zamandır en çok yakalamayı ve içeriye yıkmayı istediği insan Berkay idi. İçinden o olmaması için bildiği bütün tanrılara bildiği bütün duaları etmeye başlamıştı.Sesinin titrekliğini bastırarak sonunda konuşabildi.

" Ne olmuş ki baba? "

"Şu uyuşturucu baronu Kalaycı ailesini ve başındaki şerefsiz Berkay Kalaycıyı iş üstünde yakalamışlar.Üstelik bu oç.un reşit olmayan bir çocuğa tecavüz ettiği de kanıtlanmış.Uzun yıllar içeriden çıkamaz artık. "

Selam! Yine ben geldim. Sövebilirsiniz serbest ama çok da şey etmeyin lütfen. Vallahi her şeyin bir açıklaması var.

Not:Evet bu hikaye  tecavüzcülerin ödüllendirilmeyip  cezalandırıldığı alternatif bir evrende geçiyor.

Anne Ben Çirkin Miyim?  ||Boy×Boy||Where stories live. Discover now