1.2

6.5K 425 80
                                    

  Pekala   ilk önce sakin olmalı ve neler olduğunu idrak etmeliydi.Kahvaltı masasından bir bahaneyle kalkarak kendini odasına atmıştı, şimdiyse savaş alanını andıran odasında en son nereye attığını hatırlamadığı sessizde olan telefonunu bulmalıydı. Ne kadar zor olabilirdi ki.

Birazcık uğraştıktan ve kafasını yatak demirlerine vurduktan sonra kıyafet yığınına altından çıkmıştı telefonu.Yaklaşık olarak 20 okunmamış mesaj vardı ve ondokuzu Muharremdendi.Muharremin tekrar Berkayla görüşmeye çalıştığını bildiğinden şüpheleniyordu ve anlaşılan şüphelenmek haklıydı. Mesajlarının  hepsi Berkay ile ilgiliydi. Onları okumadan geçti ve gözü 04.02 de atılmış bir mesaja takıldı. Hiç beklemediği birindendi mesaj. İlk önce yanlış görüyor olduğunu zannedip bir kaç kez gözlerini kırptı ama hala orada duruyordu işte.

Berkay:Oğuz lütfen bu mesajıma geri dön, yardımına ihtiyacım var sana bir şey  söylemem  gerekiyor. Lütfen, çok önemli!!

Selam...
Döndüm sayılır ama tahmin edin bakalım kim 2 hafta daha okula gitmek zorunda.Seneye olan üniversite sınavım yüzünden yazı  çoğunu özel derste ve okulda geçirmek zorundayım. Ama söz veriyorum ki elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.

Kafamda ilk planladığım bölümler buradan sonra başlıyor.

Sevgiler...

Anne Ben Çirkin Miyim?  ||Boy×Boy||Место, где живут истории. Откройте их для себя