0.5

9.2K 594 262
                                    

  "Sen sadece , daha ne kadar güzel olduğunun farkında olmayan şaşkın bir çocuksun Oğuz.O yüzden bu çikolataları kabul et ve hepsini bitir.Daha iyi hissedeceğine eminim..

Yavşak Sapık"

  Oğuz sırasının altına bırakılan çikolata dolu kutudan  bulduğu notu tekrar ve tekrar okumuş ama bir türlü el yazısının kime ait olabileceğini çıkartamamıştı.Çıldırmak üzereydi.Dün akşamdan beri başına musallat olan bu beladan nasıl kurtulacağını düşünüyor , bir türlü çıkış yolunu bulamıyordu.Babası Berkayları mahallesine  gittiğini ve üstüne birde onlardan aldığı hapı  kullandığını öğrenirse mahvolurdu.Babası polisti evet ama bir de bu yetmiyormuş gibi  sıradan bir polis de değildi , İstanbul Emniyet Müdürüydü.

  Berkay ise babasının başına bela olan fakat yaptığı her şeyin legal olduğunu savunan uyuşturucu satıcısıydı.Kendi geliştirdiği ve henüz Oğuz'un tam olarak nasıl olduğunu  bilmediği bir şekilde sentetik uyuşturucu sınıfında bulunmayan hapların ticaretiyle uğraşıyordu. Anlaşılan legal bir iş yaptığına inanan sadece Oğuz değildi.Berkay bir yolunu bulmuş hakimi de buna inandırmış ve Oğuz'un babası olan Cevdet Çolağ'ın onu tıktığı o delikten defalarca kurtulmuştu.

  Oğuz ilk görüşte aşka falan inanmazdı.Onlarınki ilk görüşte seksti.  Nezerathaneden çıkarılan Berkayı görene kadar okuldan sonra babasının yanına gittiği sıradan bir gündü , .Bakışlara uzun bir süre onun üzerinde takılı kalmıştı.Vücudunun cayır cayır yandığını hissedebiliyordu.Ne bir  erkek ne de bir  kadın , hiç kimseyi daha önce bu kadar çok arzulamamıştı Oğuz.Berkay da Oğuzu izlemişti işlemler bitene kadar.Sonraysa emniyet binasından önce diğerlerine çaktırmadan başıyla Oğuza beni takip et işareti vermişti.

  Oğuz babasıyla vedalaştıktan onu  mahallerinde bulunan bir apartmana kadar uzaktan takip etmişti.Sonraysa 3 saat kadar birlikte olmuşlardı.Aradan bir yıl geçmesine rağmen hala en iyi seksiydi bu.

  Oğuz bir kaç kere daha görüşmek istemiş ama her seferinde reddedilmişti.Berkay'ın onu reddetmesi Oğuz'da çok kötü etkiler doğurmuştu.Önceleri saçlarınının çok kötü göründüğünü düşünmüş ve rengini değiştirmişti.Sonraysa fazla kiloları olduğuna karar verip spora ve az yemeye başlamış bir süre sonraysa yemek yemeği neredeyse tamamen kesmişti.Zaten normal olan kilosu tehlikeli bir zayıflığa doğru uçuşa geçmişti.Çevresinde kimse buna dikkat ediyor gibi görünmüyordu.Sınav senesi stresi deyip geçiyorlardı.

   Oğuz bu haplara başlayana kadar Berkay ile hiç görüşememişti.Yani bu haplar Berkay'ı görebilmesinin tek yoluydu.Şimdi ise yavşağın teki çıkmış hem hapları hem de Berkay'ı bırakmasını söylüyor ve babasına anlatmakla tehdit ediyordu.Halk arasında söylenişiyle tam olarak iki ucu boklu değnekti.

  Stresten fark etmeden elinde tuttuğu kutudaki çikolataları birer birer açmış ve neredeyse hepsini bitirmişti.Daha sonraysa boş kutuyu çöpe atıp sınıftan dışarıya çıkmıştı.Temiz hava almaya ihtiyacı vardı.

Gerizekalı Oğuz...

Anne Ben Çirkin Miyim?  ||Boy×Boy||Where stories live. Discover now