62.rész

723 32 1
                                    

Hazugság terjesztés

Másnap szokásosan Camyvel együtt mentünk suliba. Alig vártuk hogy be érjünk az épületbe, ugyanis az idő ma sem kedvezett nekünk, és majd megfagytunk. Így szinte futó lépésben sietünk be a suliba.

Szerencsékre odabent már kellemesebb volt a légkör, így átfagyva csoszogtunk tovább a termünk felé.

A folyosókon már viszonylag sok diák lézengett, akik furcsa módon amint beléptünk Camyval az épületbe felénk kapták a fejüket. Mindenki minket kezdett el bámulni, majd halkan sutyorogni kezdtek. Feltételezem rólunk.

Nem értettem mi ez az egész. Camyval értetlenül néztünk egymásra, és megpróbálva nem törődni azzal hogy mindenki valamilyen okból minket bámul, felsiettünk a terembe.

Ma a srácokkal és barátnőmmel ki sem mozdultunk a termünkből. A fiúk sem tudtak semmiről, hogy miért néztek meg így minket. Szóval úgy döntöttem óra végéig ha lehet nem hagyom el termet. Nem volt hozzá olyan hangulatom, és féltem attól hogy ha kimegyek mindenkinek leszedem a fejét, amiért rám mert nézni. Ezt pedig nem akartam. Ebben a suliban egy átlagos, jó diák voltam, és nem a rosszcsaj. Nem akartam feltűnősködni. Többé már nem. Pedig bennem bujkált az érzés hogy kimegyek és valami káromkodás mellett leordibálok mindenkit, és elküldöm őket messzi tájakra.

Na igen ám, de a tervem addig tartott, míg a nagyszünetben megittam az összes innivalómat, és rá nem jöttem hogy pisilnem kell.
Így aztán mivel még volt rengeteg idő a szünetből elindultam egyedül a legközelebbi lány mosdóba. Most biztos mindenkiben felmerül az a kérdés, hogy hol hagytam a legjobb barátnőmet? Mert hát igen, én is azok közé a kattant lányok közé tartoztam akik utáltak egyedül WC-re menni. Elakartam én rángatni Camyt, de épp Chrissel beszélgettek valami nagyon mókás dologról. Olyan jól elvoltak hogy nem volt szívem félbe szakítani őket.

Tehát egyedül sétáltam be a mosdóba. Hazudnék ha azt mondanám a folyosón nem bámultak meg. De visszafogtam magam és a lány WC-be siettem.

Elvégeztem a dolgom, majd kilépve az egyik fülkéből két lányt pillantottam meg, amint épp a vizsgáról beszélgettek, ha jól hallottam. A nekem háttal álló vörös hajú lány nagyban magyarázott, mikor a vele szemben álló fekete hajú csajnak felém tévedt a tekintette. Mikor a vörös észrevette hogy a barátnője nem rá figyel, megfordult és már ketten nézték engem. Egyből elcsendesedett, és elfordulva inkább megmosta a kezét. Én is hasonlóan tettem. Miközben mind a hárman a víz folyását hallgattuk, azon agyaltam hogy TÉNYLEG mi baja van velem mindenkinek? Van valami az arcomon? Vagy a hajamban? Miért néz rám mindenki ÍGY!

-Szia! Te Vicy vagy ugye?-zökkentett ki a gondolataimból a vörös hajú lány.

-Öhm igen. De én nem tudom ti kik vagytok.-nevettem el magam kínosan.

-Honnan is tudnád.-legyintett kuncogva a vöröske-Én Bethany vagyok a 11.C-ből, ő pedig a barátnőm Samantha szintén a C-ből.-mutatott a fekete hajú lányra-Eggyel feletted járunk szintén hip hop tagozatra.-mondta, miközben csak úgy pörgött a nyelve. Látszott rajta hogy imádott beszélni.-Sajnáljuk ami veled történt. De hát Adam egy elég népszerű srác, azok pedig válogatósok.-csevegett tovább, miközben együtt érzően néztek rám a másik lánnyal. Na de honnan tud ez ennyi mindent rólam?!

-Bocsi, de miről beszélsz?-néztem rá értetlenül. Miért sajnál, és hogy jött ide Adam?

-Hát arról ami közted és Adam között történt.-mondta olyan hangsúllyal, mintha azt mondta volna "hisz tudod miről beszélek". Pedig gőzöm sem volt.

-Légyszi kifejtenéd?-meredten rá idegesen.

-Adam elmesélte ma reggel, hogy tegnap megcsókoltad, és hát ő...visszautasított.-húzta el a száját, mire ledermedtem, és kiszaladt az összes vér az arcomból.

A rosszcsaj élete /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now