Κεφαλαιο 29

615 70 25
                                    

"Τ-Τι-- Yoongi?!" Ο Jimin έκανε όσο πιο γρήγορα μπορούσε ένα βήμα προς τα πίσω καθώς είδε έναν έξαλλο Yoongi να κοιτάζει τον Jungkook. Τα χέρια του ήταν σφιγμένα σε μπουνιές και μπορούσες να εντοπίσεις κάποιες από τις φλέβες του. Ήταν όσο τρομοκρατημένος ήταν την πρώτη του μέρα στην βίλα.

"Το καλό που σου θέλω να μείνεις μακρυά του, αλλιώς θα πάθεις πολύ χειρότερα." Ο Yoongi του είπε με ένα αηδιαστικό βλέμμα στο πρόσωπο του.

Ο Jungkook κρατούσε το σαγόνι του κοιτάζοντας τον άγρια. "Ποιο είναι εσένα το πρόβλημα σου?!" Ο Jimin έτρεξε επιτέλους στον Jungkook Και τον βοήθησε να σηκωθεί από το πάτωμα. Κατσούφιασε κοιτώντας τον Yoongi, ο θυμός του φαινόταν από τα μάτια του. "Yoongi, τι στο διάολο κάνεις?"

"Εσύ τι στο διάολο κάνεις. Πώς μπορείς να τον φιλάς--"

"ΕΠΕΙΔΉ ΜΠΟΡΩ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?"

Ο Yoongi δάγκωσε τα χείλη του. 'Τέλεια, τι λέω τώρα.' Σκέφτηκε. Είχε αρχίσει να αγχώνεται αλλά δεν ήθελε να το δείξει. Έλα να ότι μπορούσε για να κρατήσει την ίδια έκφραση που είχε στο πρόσωπο του κοιτάζοντας τον Jimin. "Δεν θέλω να βρίσκεσαι κοντά του, με ακούς?"

"Δεν είναι δικός σου." Ο Jungkook τον κορόιδεψε.

"Και όμως, Jungkook, είναι." Άρχισε να γελάει. "Και εσύ δεν έχεις δικαίωμα να τον αγγίζεις ή και να του μιλάς από την αρχή! Δεν σου έχω δώσει άδεια."

"Τι στο-- Yoongi, γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι? Άφησε μας." Ο Jimin Είπε θυμωμένα στον Yoongi. Νόμιζε πως είχε αλλάξει, τι έγινε? Γιατί άρχισε να του συμπεριφέρεται πόσο χάλια πάλι?!

"Μα δεν μπορώ Jimin."

"Γιατί?!" Ο Jungkook τον διέκοψε.

"Μην μπλέκεσαι, Jeon."

"Απλός πες μας γιατί Yoongi." Ο Jimin είπε για να τους σταματήσει.

"Επειδή!"

"Επειδή??" Ο Yoongi ξεφύσισε, δεν ήξερε τι άλλο να πει, οπότε απλά είπε. "Επειδή δεν μπορώ!!"

Αλλά o Jimin δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτή την απάντηση. "ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ?"

"Jimin, στο ορκίζομαι, μην με κάνεις να--"

"ΑΠΛΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ."

Ο Yoongi έβαλε το πρόσωπο του στα χέρια του, και έστριψε την πλάτη του και στους δύο. Δεν μπορεί να το κάνει αυτό τώρα, δεν είναι έτοιμος. Τι θα γίνει αν ο Jimin του πληγώσει την καρδιά τώρα. Δεν μπορεί να το ρισκάρει. Τι θα γίνει αν διαλέξει τον Jungkook από αυτόν?

Taken By The Beast || Yoonmin Where stories live. Discover now