Κεφάλαιο 14

678 84 20
                                    

Επιτέλους η έπαυλη είχε αρχίσει να γεμίζει με τους πιο επιτυχημένους επαγγελματίες.

Η μουσική από ενα πιάνο έπαιζε χαμηλά από τα ηχεία του σπιτιού καθώς ακουγόταν ο χτύπος που κάνουν τα ποτήρια του κρασιού όταν έρχονται σε επαφή. Το δωμάτιο είχε γεμίσει με γέλια και συζητήσεις για χρήματα, επιχειρήσεις και όλα τα σχετικά.

Ο Yoongi ήταν ευγνώμων για την πολύ κίνηση στους δρόμους που ήταν η αιτία να αργήσουν οι καλεσμένοι του καμία ώρα. Ήταν αρκετός χρόνος για να ετοιμάσουν το φαγητό που είχε καταστραφεί. Ο μπουφές με το φαγητό που είχαν ετοιμάσει άφησε έκπληκτους τους καλεσμένους καθώς τους έτρεχαν τα σάλια από την εικόνα.

Αλλά αυτό που ενόχλησε τον Yoongi ήταν ο Namjoon, ο οποίος δεν βοήθησε με το μαγείρεμα αντιθέτως...

~~~~~~~

"Ω, γεια!"

"Γεια.." Ο Seokjin τον χαιρέτησε με την σπάτουλα που κρατούσε ντροπαλά.

"Είμαι o Kim Namjoon."

Ο Seokjin χαζογέλασε "Kim Seokjin~"

"Ω, έχουμε το ίδιο επίθετο." Χαμογέλασε πονηρά.

"Μμμ.." χαχάνισε.

"Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι το επίθετο μου ταιριάζει τέλεια με το όνομα σου ." Ο Namjoon δάγκωσε τα χείλη του ενώ κρατούσε την ξύλινη κουτάλα -λες και θα έκανε τιποτα με αυτήν-

"Σταμάτα." Ο Seokjin γύρισε το κεφάλι του πάλι πίσω στο κρέας το οποίο μαγείρευε. Το χαμόγελο δεν έφευγε από το πρόσωπο του. Ο Namjoon συνέχιζε να φλερτάρει μαζί του, και ο Seokjin να το διασκεδάζει.

Στον Yoongi όλο αυτό ήταν αηδιαστικό και δεν μπορούσε να βλέπει άλλο.

"Έλεος, σταματήστε. Θα κάνω εμετό." Τους κοίταξε με ένα βλέμμα αηδίας και έφυγε για να ετοιμάσει κάτι άλα πράγματα.

~~~~

Αλλά, έτσι και αλλιώς στο τέλος το φαγητό που ετοίμασαν τους άφησε όλους ικανοποιημένους. Υπήρχαν επίσης και πολλά αποφάγια όποτε οι καθαρίστριες, οι φρουροί, καθώς και ο Jimin με τον Seokjin έφαγαν όλοι μα,ι στην κουζίνα, με τους καλεσμένους διασκορπισμένους στον πρώτο όροφο.

Ο Yoongi συμμετείχε στις μικρές συζητήσεις χωρίς να ξέρει τι γινότανε με τους άλλους, όπως, πώς είναι ή τι κάνει ο Namjoon, αλλά το άφησε στην άκρη και συνέχισε την συνομιλία του με τους καλεσμένους.

"Μια πρόποση! Για τον Min Yoongi~" Ένας από αυτούς χαμογέλασε και κράτησε το ποτήρι του με το κρασί ψηλά, το ίδιο έκαναν μετά και οι υπόλοιποι "Που διοργάνωσε ένα τόσο θαυμάσιο meeting!"  Είπε και τσούγκρησαν τα ποτήρια τους.

Taken By The Beast || Yoonmin Where stories live. Discover now