Gigantikus Születésnapi Különrész

1.2K 66 31
                                    

Tehát, boldog szülinapot, Leah! Két nappal később, de boldog szülinapot, Neville! Egy nappal később, de boldog szülinapot Harry, illetve J.K.Rowling!

Ami ebben a részben megtalálható:

▪︎A történet mások szemszögéből

▪︎Tények

▪︎Aprócska spoilerek

○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○
A szájrapuszi (Fred)

Ma korán felkeltem. Mármint persze magamhoz képest. Egyszerűen kipattantam az ágyból, nem bírtam aludni már.
Azonban nem kellett sokat várnom, ugyanis a többiek is felkeltek fél óra elteltével.
Éppen gyanútlanul elsétáltam a kandalló előtt, amikor valami ledöntött a lábamról. Vagyis inkább valaki. Szó szerint, és átvitt értelemben is.
Elvesztettem az egyensúlyomat, ezért hamar a földön kötöttem ki, Leah meg rajtam. Tehát megvolt a szó szerinti ledöntés a lábamról. Aztán következett átvitt értelemben is. Ugyanis ahogy a földre érkeztünk, abban a pillanatban a szánk összeért. Éreztem, ahogy a szívem automatikusan elkezd gyorsabban verni, ő pedig teljesen elvörösödött, az arca színe felvette a versenyt a hajával.
Őszintén szólva, sajnáltam, hogy az a szájrapuszi véletlen volt. Hiszen azzal a lánnyal történt meg, akibe már első látásra beleszerettem. Emlékszem, félénk tizenegy évesként benyitott a kupénkba, ugyanis más hely már nem volt a vonaton. Az volt az első találkozásunk. Azóta vagyunk legjobb barátok mi hárman. Legalábbis részéről biztos, hogy csak legjobb barátok. Az én részemről, na az már egy másik kérdés.
-Már megint elkaptalak- suttogtam neki, megtörve a kínos csendet, miközben belenéztem a gyönyörű, felemás szemeibe.
-Hát, igen- válaszolta, miközben én visszagondoltam a tavalyi esetre, amikor leesett a seprűjéről. Az arcából ítélve ő is ugyanezt tette.- Ez a mi sorsunk. Én elesek, te elkapasz- nézett rám egy elbűvölő mosollyal az arcán, majd lefordult rólam. Fél perc elteltével mindketten nevetésben törtünk ki, amire a többiek is felfigyeltek, és beözönlöttek a szobába.

○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○
Az ájult Leah megtalálása
(Charlie)

A halálfalók a sötét jegyet látva nyomban elhoppanáltak. Mindenki a helyszínre sietett, én is oda mentem volna, amikor megláttam egy ezüstös kutyát. Egy patrónust. Az ugyan megszólalni nem szólalt meg, valószínűleg erre a megidézője nem képes, elérte, hogy kövessem. Utána indultam az erdőbe. 10 perc gyaloglás után a patrónus eltűnt, helyette azonban megpillantottam egy alakot a fűben. Vörös haja elterült a körülötte, ahogy közelebb értem, láttam, hogy Leah az. Aggódva rohantam oda a (remélhetőleg) jövendőbeli sógornőmhöz. Hiszen talán rajtuk kívül mindenki tudja, hogy szeretik egymást Freddel.
Megnéztem a pulzusát, és megnyugodva tapasztaltam, hogy még él.
Gyorsan karjaim közé kaptam, majd futva indultam vissza a tábor felé. Ahogy kiértem az erdőből, és az emberek megláttak, mind aggódva kérdezgették, hogy mi történt. Egy nem tudom válasszal leráztam őket. Hamarosan visszaértem a sátorhoz. Először Hermione vett észre minket, a kiáltására viszont a többiek is felfigyeltek. Elmeséltem mindent nekik, mire Harry elmondta, hogy valószínűleg a pálca nélküli patrónusidézéstől merült ki. Egyre jobban felnézek erre a lányra. Fiatalkora ellenére nem hogy csak képes patrónust idézni, ugyanezt pálca nélkül is megtudja nézni.
Különleges és erős boszorkány ez a lány, érzem, nagy jövő vár rá....

○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○
Részlet az Azkabani fogolyból (Sirius)

Késsel a kezemben lépek be a Griffendél klubhelyiségébe. Egyetlen cél lebeg a szemem előtt: megölni Pettigrewt, aki miatt James és Lily meghaltak, aki miatt a keresztfiam árván nőtt fel, aki miatt......
A lányom félárván nőtt fel. Nem élhet tovább az a patkány.
Két lépés után megpillantok egy alvó lányt az egyik fotelben. Ott akarom hagyni, de akkor tudatosul bennem, hogy hihetetlenül ismerős a lány. Be van kuckózva a fotelbe. Egy vastag könyv fekszik az ölében, sötétvörös hosszú haja lelóg a fotelről. Teljesen úgy néz ki, mint Kate tizennégy éves korában. Vagyis hát nem teljesen úgy, mint ő... a szája formája, az arca pont olyan, mint....
Ekkor hasít belém a felismerés. Az én kislányom, Leah fekszik a fotelben. Bár, hiszen nem is annyira kislány, hiszen tizennégy éves múlt. Veszek egy pillantást a könyvére, és rögtön tudom, hogy az egy rúnaismerethez való könyv. Tiszta Kate és Lily.....
Nagy a kísértés, hogy odamenjek hozzá, viszont megrázom a fejem. Nem, nekem előbb meg kell ölnöm Pettigrewt, úgyhogy egy pillanat múlva elindultam a fiúk hálótermei felé.
__________________________________

Tények
Rólam

•Ma töltöttem be a tizennégyet
•Nyolcadik osztályt kezdem (évvesztes átok😁)
•Matematika-angol szakon tervezek továbbtanulni
•Ebből következik, hogy nagyon szeretem a matekot
•Matek tanár szeretnék lenni ha felnövök
•Már nagyon sok történetet elkezdtem, akár csak magamnak, akár úgy is, hogy kiraktam valahova, de még egyet sem sikerült befejeznem, sőt, két-három rész után mindet abbahagytam. Éppen ezért hihetetlenül örülök, hogy végre rendesen haladok egy történettel.
•Rengeteget olvasok, a tavalyi évben százharminc könyvet is kivégeztem.
•Ezt azonban úgy hoztam össze, hogy volt több olyan könyv is, amit négyszer-ötször elolvastam.
•A kedvenc íróm Leiner Laura, kivétel nélkül minden könyvét elolvastam már, és mindet imádtam.
•A Pottermoreos tesztet kétszer csináltam meg, egyszer a Griffendélbe, egyszer pedig a Hollóhátba kerültem. Ha ezek közül kéne választani, inkább a Griffendélt választanám, ugyanis hiába vagyok kitűnő tanuló, rettenetesen utálok tanulni.

A történetről

▪︎Általában olyankor találom ki egy-egy rész tartalmát, amikor próbálok elaludni.
▪︎Előfordul azonban olyan is, hogy teljes mértékben improvizálok
▪︎Elég változó időközönként írok: néha három rész is sikerül egy héten, volt viszont olyan is, hogy egyet sem sikerült üsszehoznom.
▪︎Jelenleg hét kész részem van.
▪︎Azért nem szoktam kirakni rögtön egy részt, ahogy megírom, mert
1. Lehet hogy egyszerre megkapnátok három részt is, utána viszont lehet, hogy hetekig kéne várni egy részre.
2. Sokszor felejtek ki részleteket egy-egy részből, néha csak több résszel később jutnak eszembe ezek, máskor pedig van olyan is, hogy részekkel később megváltoztatom az alap történetet (ilyen például az is, hogy először Leah patrónusa főnix volt, utólag viszont úgy döntöttem, hogy inkább kutya lesz).
▪︎Már az ötödik tanév legelejénél tartok, éppen az évnyitó lakoma előtt.
▪︎a történetet május elején kezdtem el írni, amikor kiraktam az első részt, éppen három kész részem volt.
▪︎az egyik osztálytársam beszélt rá arra, hogy ne csak akkor rakjam ki a történetet, amikor már teljesen kész vagyok vele.
▪︎Eredetileg úgy terveztem, hogy Leah Harry nővére lesz.
▪︎Ha ezt a történetet befejeztem, tervezek egy újabb fanfictiont Sirius Black/saját szereplő párosítással. A címe valószínűleg Időtlen szerelem lesz. (De még semmi sem biztos).
__________________________________

Aprócska spoilerek
(De tényleg kicsik!)

¤ Leah erős kapcsolat fogja fűzni Rémszem Mordonhoz.
¤Lesz egy másik lényeges jóslat is.

És ennyi is lett volna ez a külön rész! Remélem tetszett nektek, vasárnap hozom a következő rendes részt. Sziasztok!

Leah Evans Története //ÁTÍRÁS ALATT//Where stories live. Discover now