otuz beş

2K 151 57
                                    

Lalinle ya da Şans Bilekliği mi dersiniz bilmiyorum sahilde beraber yürüdük yemek yedik ve eve döndük. Yatağıma uzandım uyumayacağımı bilsem de. Şans Bilekliği, Lalin olduğu için mutluydum. Çünkü Lalin'e karşı içimde hoş hisler vardı ve şu an Şans bilekliğine hissettiklerim belki Eslem'e hissettiklerim kadar yüksek dozda değildi ama hoşlanıyordum ondan. Yanımda oldukça bunun katbekat artacağından da adım gibi eminim.

***

Sabaha karşı başlayan uykum sabahın dokuzunda Uykun sayesinde son buldu. Neymiş efendim açık havuzun açılışı varmış ona gitmeliymişiz!

Hazırlanıp kahvaltı için dışarıya bir yere geldik. Lalinle anlaşmıştık o da diğerlerini getirecekti buraya. Biz siparişlerimizi verince diğerleri de geldi. Yani Çınar, Arya, Neva, Sarp.

Pek konuşmadan masaya oturdular. Yani masaya değil de tabi. Sarp'ın yüzü bembeyazdı -bunu sonra soracağım- Neva suskundu sanırım yine Kaanla mesaj yoluyla kavga etmişlerdi. Çünkü Kaan da ona sinirli sinirli bakıyordu. Arya da onların bakışmalarını izliyordu kolları bağlı bir şekilde. Çınar da konuşmaya çalışıyordu ama sanırsam gerginliği hissetmişti.

"Sarp sana noldu?" diye sordu Şeyma benden önce. "Berkay... yani Neva'nın ağabeyi. İlişkimizi öğrendi. Havuz açılışında görüşeceğiz diyor. Gitmeyeceğim ben!"

"Saçmalama ağabeyime korkak olmadığını kanıtlaman lazım." diye olaya dahil oldu Neva.

"İyi de ben zaten korkağım!"

Neva Kaan'a bir bakış attı ve sonra Sarpa dönüp "Ama benim için gelirsin değil mi?" Sevimli bir bakış attı "Sevgilini mi kıracaksın."

"Korkağım ama senin için cesur rolü oynarım." dedi Neva'nın bu sözlerine karşılık. Kaana baktım o da sinirli gözükmemeye çalışıyordu. "Ayy kız Neva dedim ya sana sevdiğin adamla shiplerim diye. Şu an en büyük shipperınız benim!" Sarp teşekkür etti. Salak mı bu çocuk.

Etraf yine sessiz olunca Lalinle bakışarak iletişim kurduk ve direkt söyledik.

"Biz dün geceden beri çıkıyoruz."

Hepsi şaşkınca bize baktı. Çok belli değil miydi zaten anlamadım ki? İlk tepki Kaan'dan geldi.

"Nereye?"

"Salak espiri miydi şimdi bu?!" Gülerek evet dedi. Gevşek!

Ve en sonunda beklediğimiz tepkileri almaya başladık.

"Sonunda!"

"Böyle olacağı belliydi."

"Yuppi!!"

Kahvaltı yaptıktan sonra kalktık ve öğlene doğru havuz açılışında görüşmek üzere vedalaştık.

Nil0ya çok kısa olmadı sanki sklsöwmdmw yetiştirirsem atıcam yine.

Hadi öperleeer!

Kimsin Sen? | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin