yirmi altı

2.4K 163 66
                                    

Kaan'dan:

Ani verilmiş kararla Uykuncumcum da benimle geliyor havuza! Yehuu! Ama sonradan öğrendiğimize göre kapalı havuz varmış, yani açık havuz daha açılmamış. "Kaan yavrum gel annecim bone alacağım sana!" diye seslendi Uykun bana. Somurtarak bonemi aldım ve havuza doğru ilerledim. "Ben giyinip geliyorum tamam mı?" dedi ve tamam diyemeden gitti hızlıca.

Ben de havuzun oraya gittiğimde üç kişi gördüm. Birisi yalnız askerdi diğer ikisiyse bizim yaşlarımızda iki kişiydi işte. "Arya hadi gir sen de suya! Mızıkçılık yapmak yok!" Arya diye bahsedilen esmer kız dudak büktü "Gelmiyorum sana ne! Bağırma ayrıca." Oğlan sırıtarak Arya isimli kızı ayağından suya çekti. Baya her yeri inletecek bir çığlık attı Arya da suya girmeden önce. Amanın da ship ship!

Diğer yalnız takılana baktım bir de. Ne? Orda oturan kişi Neva mı? Yoksa gözlerimin oyunu mu bunların hepsi? Dramatik cümlemin ardından "NEVA!" diye haykırarak yanına koştum. Boş boş karşısına bakan kız anında yerinden sıçrayıp "Ne oluyoruz?!" oldu. "Naber kız!" dedim yanına ulaşınca.

"İyi gibi mi gözüküyorum?" diye tersleyince anladım ve şakaya vurdum. "Hayırdır? Havuza gelmek istedin ve malum gününde olduğunu yeni mi fark ettin?"

"Saçma sapan konuşma! Aklım karışık sadece..."

"Olay ne kanka?"

"Kanka anandır!"

"Off hadi ya suya gireceğim söyle noldu?"

"Ben... Sarp'ı gerçekten seviyor muyum? Bilmiyorum."

Kaşlarımı çattım "Ama sen öyle demiştin..."

"Evet ve şu an beş yıldır hissettiklerimin koca bir yalandan ibaret olduğunu düşünüyorum. Moralim sıfır resmen sıfır!"

"Bak ciddi konuşacağım şimdi az görebilirsin beni böyle. Ya başkasını seviyorsun ve gizliyorsun ya da sana karşı yanlış bir hareket yaptı ve gözünden düştü."

"İlki olmasından deli gibi korkuyorum Kaan..." Gözleri dolmuştu.

"Ayy ne olacak kız! Sevmek ne zaman suç oldu. Tek bir şart var yengeni sevmemelisin."

"Off bozmasaydın bari."

"Sevdiğinden emin ol ve git açıl. Evlenin yeni shipim olun. Okey? Şimdi gidip Uykuna bakacağım kaptılar galiba kızı!"

Eliyle ileriyi işaret etti "Baksana geliyor işte."

Ayaklandım ve kollarımı açarak Uykuna koştum. Aynısını o da yaptı ama fazla hızlı koştuğum için Uykuna çarptım ve o da düştü. "Ooo üzücü... Gel dostum." dedim elimi uzatıp. "Çanak gitti Kaan!" O kadar sesli bağırmıştı ki havuzdaki aşk kuşları bile dönüp bakmıştı bize. "Bölmeyelim biz sizi aşk kuşları hadi hadi!" Kız kahkaha atarak

"Çınar duydun mu sevgili sanmış bizi!" dedi. Ve ben şook! "Ahahahah bizim Kaan gerizekalıdır biraz kusura bakmayın!" dedi Uykun. "Siz sevgilisiniz galiba?" dedi Çınar şüpheyle. "Yoo" dedik aynı anda. Gevşek gevşek gülerek "Hee iyi" dedi. Tabi bunları Uykuna bakarak söylüyordu! Kolumu Uykun'un boynuna atarak "Ama kardeş gibiyizdir. Ağabey kardeş!" Pek sallamış gibi durmuyordu. "Biz öz kardeşiz!" dedi Arya gülümseyerek. "Ben Uykun bu deli de Kaan!" dedi sevecen sesle(!)

O sırada kapıdan seslendi birisi "Neva! Gel Allah aşkına kafayı yiyeceğim ya." Neva ayaklanıp oğlanın yanına gitti "Ne var Berkay noluyor?"

"Lalin uyanmıyor olan bu! Ölmüş olmasın bu?"

"Hiii öldüyse gömün hemen! Üstünüze kalır müebbet yatarsınız valla!" diye lafa daldım.

Neva salak salak konuşma, dercesine bakıyordu. Berkay da ciddi mi bu, dercesine. Uykun kafamı okşayarak "Beyni biraz az bunun ondan ağabeyi!" dedi. Sonra bir anda dünyam döndü ve etraf aniden soğudu, ah bir de nefes almaya çalışırken genzime su doldu. Vay Uykun vaay! Demek suya itti beni şeytan. Çıkar çıkmaz suyun üstüne deli gibi öksürmeye başladım. Herkes gülüyordu bana. Ne kadar da ayıp!

"Onu sadece ben uyandırabilirim valla!" dedi Neva. Ben de hayırdır diyerek göz kırptım. Yanıma doğru eğilip "Odasında saklanıyor. Ozan'a gidecek birazdan." Ağzımı ve gözlerimi aynı anda açarak şaşırdığımı belli ettim. Güldü ve beraber çıktılar. Aman ağabeyden korksak ohoo!

Sonra uzunca bir süre Uykun, Arya ve Çınarla beraber hem yüzdük hem konuştuk. Ama Çınar'ı sevmedim valla asılıyor benim biricik kankama! Gerçi Uykun da yüz veriyor. Ayıp ayıp.

Bizimkilerle tanıştıracağımıza söz verip havuzdan çıktık. Neva'nın söylediği şeyden sonra eve gitmek istemedim ve sitenin dışındaki kafede bir şeyler yemeye gittik.

Geç geldiği için kb dışarıdaydım ve şarjım azdı

cikcik980 ehehehe Çınar ve Arya ehehehe

Kimsin Sen? | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin