otuz bir

2.1K 161 55
                                    

Kaan ve Uykunun yeni arkadaşlarıyla tanışmak için bir makarnacıya gittik. Ama Neva Sarp ve Lalin de gelmişti.

Neva ve Sarp fazla rahatlardı Berkay olmadığı için. Ama Berkay bunu fark edince ikisinin de cenaze namazını kılacaktık. Ya da sadece Sarp'ın. Sırf bu ihtimal yüzünden Kaan gidip söylemeyi bile düşünmüştü. Aptal.

Kol kola içeri giren ve masamıza doğru zıplayarak gelen iki kişiden sonra onların da normal olmadığını fark ettim. Erkek olan, adı Çınarmış, gidip Uykun'a sarılacaktı ki Kaan önüne geçti ve Çınarla Kaan sarılmış oldu. Komik görüntüydü. Bana gülümseyen bir çift göz dikkatimi çekti. Lalin. Göz kırptım ve ona baktığımı yeni fark etmiş gibi fazla heyecanlandı. Ele veriyor kendini. Bana karşı ilgisi olduğu kesin. Herkes makarna sipariş etti. Çünkü makarnacıdayız dostum!

Şimdi anlatacaklarım bazılarınıza saçma, bazılarınıza da romantik gelebilir. Ama emin olun sıkıcı ve saçma bir şey. Sarp ve Neva cicim aylarında oldukları için fazla yakınlardı. Sarp kolunun altına almış Nevayı öyle yiyordu. Neva da arada saçıyla burnunu kaşındırıyordu Sarp'ın. Kasanın önünde duran bir adam "Çınar!" diye seslenene kadar sürdü bu olay. Neva sıçrayarak Sarp'ın kolundan çıktı. Sarpsa afallamıştı.

Masamıza gelen Berkayı görünce anladım. Elini Kaan'ın sırtına koyarak Çınarla ufak çaplı bir sohbete başladı. Kaan ise dehşete düşmüş bir şekilde bakıyordu bize. "Neva senin bu kadar erkek arkadaşının olması normal mi?" diye iğneleyici bir soru sordu şüpheyle.

Masada oturan erkeklerden birisi olduğum için ben de biraz tedirgince yerimde kıpırdandım. Kaan yutkundu. Sarp'ın durumu bizden beterdi. Resmen ter döküyordu çocuk. "Senin de dediğin gibi arkadaş ağabey!" Tekrar bizi süzdü Berkay sonra onaylarca kafasını salladı.

"Eh o zaman madem bu kadar arkadaşın var akşam halı saha maçı yapalım."

"Bana uyar." dedim rahat sesimle. Futbolda cidden iyiydim.

"Eh tamam adam bulabilirsiniz dimi?" diye sordu.

Kaan eliyle Çınarı gösterdi "O da bizde olsun!"

Şeyma alayla "Hayırdır sarılınca aranızda bir bağ mı oluştu?" dedi sırıtarak.

Kaan göz devirmekle yetindi. Çınar da onayladı.

"Antrenman yapın bari sahaya daha az gömülürsünüz!" dedi Berkay ve ben itiraz edemeden gitti.

Dün gece dediğim şey geldi aklıma. Aslında sadece bir histi. Ya da o olmasını istemiştim bilmiyorum. Ve bunu burada halledecektim.

Muzlu Kek: Deneme

Masadan birisinin telefonu titredi. Tabiri caizse şoka girdim.

***

AYY ÇOK HEYECANLIĞ

Ayh her neyse bir sonraki bölümde hem maç hem de Şans Bilekliği arama çalışması yapıcaz ;)))

Kimsin Sen? | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin