Hoofdstuk 30

1.1K 25 2
                                    

Ik kijk langzaam omhoog. Zijn ogen spuwen vuur. O, nee. Gelukkig ben in nergens bang voor. Oké, er is wel iets waar ik bang voor ben, maar daar gaan we het nu niet over hebben. Nu eerst het Jack probleem. Hij fluistert langzaam kil: 'Wat heb jij met mijn auto gedaan?'

Ik schiet in de lach door zijn gezicht. Niet normaal meer dit. Als ik weer een beetje op adem ben antwoord ik met: 'Dat wil je wel weten hè. Nou dan is dat pech voor jou. Zoek het zelf maar lekker uit.' Hij stapt woedend weg. Voordat hij helemaal weg is roep ik nog: 'Hé, wat vind je van je nieuwe kleur en print?' 'Helemaal prachtig,' schreeuwt hij sarcastisch. Ik grijns. Mooizo. Plan gelukt.

Gelukkig heb ik wel al andere plannen voor als hij mij een payback gaat geven. Dan moet ik natuurlijk wel iets klaar hebben staan. Anders duurt het zo lang. En daar kan ik nou niet zo heel goed tegen. Hopelijk weet hij dat niet, anders gaat hij er waarschijnlijk gebruik van maken.

De jongens met wie ik aan tafel zit, kijken met met grote ogen aan. Ik kijk ze dodelijk aan en ze gaan gewoon weer door. Ik sta op en zeg tegen Julian: 'Ik ga naar mijn eigen vrienden. Half 5 bij ons huis?' 'Ja, zie je daar.'

Ik loop naar mijn eigen vrienden. Ik plof neer op mijn eigen stoel en ze zeggen allemaal door elkaar dat het vet was enzo. Ik lach en wuif het weg. Ze vragen wel wat de nieuwe look van de auto is. Ik laat ze de foto zien en ze schieten in de lach. Ik vertel dat ik ook wat heb aangepast en ze geven me een high five. De bel gaat en we lopen naar ons lokaal.

Als alle lessen voorbij zijn (om 14:25) ren ik naar beneden, spring ik in mijn auto en scheur weg. Een half uur later ben ik thuis. Ik begroet mijn ouders en loop naar de keuken, pak een glas cola en loop weer terug. Ik plof op de bank neer en pak een koekje uit de doos.

🎵🎸🎵

Sorry voor de late update. We gingen ineens onverwachts op vakantie. Geen idee wanneer we weer terug zijn. En dan heb ik ook geen idee wat we dan nog gaan doen. Ik probeer wel wat te schrijven, maar dat zal niet veel zijn. Hier wel nog een kort hoofdstukje.

Wendy

The badgirlWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu