Hoofdstuk 9

2.2K 57 1
                                    


Sorry dat het zolang duurde. Heb het een beetje druk met school, maar hier weer een nieuw hoofdstuk. Ik weet niet wanneer het volgende hoofdstuk komt. Daarom hier een langer hoofdstuk.

♪☻♫

Zodra we op de gang staan, duwt hij me tegen de kluisjes en zegt kil: 'Vertel me nu je geheim, anders krijg je het nog zwaar te voorduren.' 'Oké,' zeg ik gewoon.' Hij kijkt verbaasd en dan...........

♪☻♫

Dan duw ik hem weg. Doordat hij verbaast was verslapte zijn greep, dus kom ik hem gemakkelijk wegduwen. Hij ligt nu op de grond. Ik zeg nog kil en mystrieus: 'Probeer nooit achter mijn geheim te komen, want dat komt je nog zwaar te voorduren.' Ik loop weer naar de kantine en ga weer aan de tafel met Julian zitten. Hij vraagt nieuwschierig: 'En?' Ik vertel hem alles met details. Zodra ik klaar ben, gaat precies de bel. Ik loop naar het lokaal en ga weer rechtsachter zitten.

De les is net begonnen als Jack binnekomt. Ik kijk in het rond en zie dat er alleen nog een plek is naast mij. Ik zucht. Ik kijk naar Jack en zie dat hij grijnst. Dan bedenk ik me wat en nu ben ik diegene die grijnst. Ik zie hem schrikken. Ik druk 3 keer op mijn horloge, wat betekent dat julian een berichtje krijgt dat hij me moet bellen. Terwijl Jack weer grijnst en naar mij toe komt lopen gaat mijn mobiel af. Ik pak hem en zie dat het Julian is. Ik pak mijn spullen en loop zo het lokaal uit. Ik zie nog net hoe Jack verbaast kijkt.

Jacks pov

Ik lich hier op de grond en denk: Jezus zij is slim. Ondertussen gaat de bel. Ik sta op en loop zo rustig mogelijk naar het lokaal zodat ik net wat later kom. Zodra ik door de deur heen ben en de klas even heb gescant, zie ik dat er alleen nog een plek naast haar leeg is. Ik grijns. Ik zie haar nog snel rondkijken, maar ze ziet ook geen andere plek. Ze zucht. Opeens grijnst ze. Ik schrik. Ze drukt een paar keer op haar horloge. Ik loop ondertussen weer grijnzend naar haar toe. Ineens gaat haar mobiel af. Ze kijkt er even op en pakt dan haar spullen. Ze loopt zo het klaslokaal uit.

Ik kijk haar verbaast na. Ik loop weer verder naar mijn plek. Zodra ik zit vraag ik aan mvr. Meeuw: 'Moet je haar niet achterna gaan en een verwijdering geven?' Ze antwoort stotterend: 'D-dat m-ma-ag i-i-k-k ni-e-et d-d-oe-n.' Ik pak zuchtend mijn spullen en denk: mogen alle leraren dan niks tegen haar doen?

Emma's pov

Ik hang grijnzend op. Ik kijk op mijn speciale horloge waar Julian is. A, hij heeft nu engels van mnr. Klaasen. Ik loop het lokaal binnen zonder te kloppen. Iedereen schrikt. Ik roep kil en emotieloos: 'Julian kom we gaan.' Doordat ik het kill, emotieloos en in het nederland zie, denken ze dat ik boos op hem ben ofzo. Hij pakt snel zijn spullen en loopt naar me toe. Hij geeft me een knuffel.

Een jongen denkt stoer te doen en te zeggen: 'Heeft de stoere badboy een vriendinnetje.' Nu roepen alle jongens: 'oehoehoeoeoe.' Mooizo hij heeft ook al een reputatie neer gezet. Ik zeg kil: 'Nee, ik ben zijn zus en denk maar niet dat je stoer bent. Ik kom je anders wel persoonlijk in elkaar slaan. Hier schrikken ze van en ze stoppen meteen. We lopen het lokaal uit en gaan naar onze kamer.

Jongen uit Julians klas pov

Ik roep: 'Heeft de stoere badboy een vriendinnetje?' Nu roept iedereen: ' oehoehoehoehoe.' Dan zegt het meisje kil: 'Nee ik ben zijn zus en denk maar niet dat je stoer bent. Ik kom je persoonlijk in elkaar slaan.' Ze lopen het lokaal uit. De docent gaat gewoon door alsof er niks gebeurt is. Hoe kan ze dat?

Emma's pov

Zodra we in onze kamer zijn aangekomen vraagt Julian: 'waarom gingen we weg?' 'Nou Jack wou naast mij gaan zitten en toen bedacht ik me, ik hen eigenlijk geen zin meer in de les, dus zorg ik er voor dat jij me belt dan kan ik uit het lokaal. En het was het waard hoor. Dat gezicht van Jack was geniaal.' Julian is kapot hard aan het lachen.

Als hij gestopt is zeg ik: ' Kom we pakken wat eten en gaan een film kijken.' 'Goed idee.' We pakken wat te eten en gaan de film: Fast and Furious 2 kijken.

We kijken de rest van de films. We hebben ondertussen pizza bestelt. Als we klaar zijn ruimen we alles op en gaan naar bed.

Als ik net in bed lig, word ik gebeld. Als ik kijk wie het is zie ik dat het mijn vader is. Ik neem op en zeg: 'Hallo'

(V=vader en I=ik)

V: Ik heb een opdracht voor je.

I: Oké. Vertel.

V: Ik ga je de opdracht niet vertellen. Je krijgt het te horen zodra je vrienden ben geworden met Jack.

I: Waarom? Ik haat hem.

V: Niet zeuren. Gewoon doen. Ik hou je in de gaten. Doei.

I: Doei.

Ik hang op en zucht. Dat word lastig. Ik ga maar slapen.

The badgirlWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu